Onaj Rudan je prvak u tom polyanna pristupu.
Virus
- Guest
- Post n°776
Re: Virus
Iz nekog razloga javnost ima ogroman problem da razume da bolnice imaju ograničen broj kreveta i da postoji scenario u kome za tebe neće biti respiratora. Rekao bih da je to posledica dugog perioda bez velikih epidemija.
- Post n°777
I zato je, osim "distanciranja", najvaznija stvar bildovanje kapaciteta momentalno. Momentalno
- Guest
- Post n°779
Makron:
Following my call with @realDonaldTrump and all G7 leaders, we agreed to organize an extraordinary Leaders Summit by videoconference on Monday on Covid-19. We will coordinate research efforts on a vaccine and treatments, and work on an economic and financial response.
Following my call with @realDonaldTrump and all G7 leaders, we agreed to organize an extraordinary Leaders Summit by videoconference on Monday on Covid-19. We will coordinate research efforts on a vaccine and treatments, and work on an economic and financial response.
- Guest
- Post n°780
Могу да се се видеоконферишу колико 'оће, Израел ће да заврши посао до празника рада.
- Post n°782
Izrael je zemlja koja je non stop u nekom vanrdnom stanju i tako funkcionise
- Guest
- Post n°783
Не судим, само нотирам - ефикасност је у тој земљи на нивоу појединих тоталитарних система.
- Guest
- Post n°785
Intruzivnost? Nije efikasnost, već sposobnost države da brzo i dubinski reorganizuje život građana.
- Guest
- Post n°786
Да, имају неку сличност са кошницом, али немој неко да то схвати у негативном смислу. Могу да се колективно усредсреде на проблем и да га реше.
- Post n°787
Možda nekom bude korisno:
Speaking of which, the @nwspk mass-authored open "Corona Virus Tech Handbook" is inspiring, now very long, and well organised.
— Ben WashYourHands Goldacre (@bengoldacre) March 13, 2020
The small "Doctors" branch of it is also growing nicely from a small kernel:
https://t.co/RDHQfPjNHq
- Guest
- Post n°788
Управо сам добио обавештење из централе да су се појавиле гомиле фејк цовид-19 сајтова који служе за фишинг.
Едит - ово се не односи на претходни пост корисника Ћаћа
Едит - ово се не односи на претходни пост корисника Ћаћа
- Post n°789
Ako se odnosi na moj post, Ben Goldacre je neko kome se može 100% verovati za sve što je vezano za zdravstvo/farmakologiju.
EDIT
ok
EDIT
ok
- Post n°791
Papa Lazarou wrote:Intruzivnost? Nije efikasnost, već sposobnost države da brzo i dubinski reorganizuje život građana.
Obrnuto. Sposobnost društva da brzo i dubinski reorganizuje život. Nešto što dolazi sa činjenicom da si kasarna u pustinji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°792
Barkli u samoizolaciji, čeka rezultate testa
Fuck. pic.twitter.com/Tga88XQyTg
— Secular Talk (@KyleKulinski) March 13, 2020
- Post n°793
lepa ti je ovo slika, polipe. utom lepsa sto je i tacna.Летећи Полип wrote:Nešto što dolazi sa činjenicom da si kasarna u pustinji.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°794
Tramp ce naloziti IRS-u (poreska uprava) da svima produzi deadline za prijavu federalnog poreza . (taj datum je inace 15. april i oko njega vazi ono o death and taxes)
na temu solidarnosti u ovom ludilu: koleginica koju znam vrlo povrsno, ne druzimo se van posla, kad je cula za otkazivanje letova i da su mi muz i beban ostali u srbiji, ponudila se da ona i njen muz voze do bilo kog aerodroma u krugu od 8h voznje. tako da ce sutra ici da ih pokupe iz nemacke, 4h voznje u jednom pravcu (kontam da lufthanza nece otkazata let do sutra.).
na temu solidarnosti u ovom ludilu: koleginica koju znam vrlo povrsno, ne druzimo se van posla, kad je cula za otkazivanje letova i da su mi muz i beban ostali u srbiji, ponudila se da ona i njen muz voze do bilo kog aerodroma u krugu od 8h voznje. tako da ce sutra ici da ih pokupe iz nemacke, 4h voznje u jednom pravcu (kontam da lufthanza nece otkazata let do sutra.).
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°795
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°796
Čitam Kokeza ns infektivnoj, bio na sajmu mode u Milanu..
- Post n°797
Daï Djakman Faré wrote:
lepa ti je ovo slika, polipe. utom lepsa sto je i tacna.
Kako nije. Pričamo o naciji koja te od malih nogu dresira uz sirenu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°798
uh, držim fige. užasna situacijalalinea wrote:Tramp ce naloziti IRS-u (poreska uprava) da svima produzi deadline za prijavu federalnog poreza . (taj datum je inace 15. april i oko njega vazi ono o death and taxes)
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°800
Talason wrote:Могу да се се видеоконферишу колико 'оће, Израел ће да заврши посао до празника рада.
Којег, јел' америчког?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...