Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 17 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 12, 2020 1:01 am

Meni se cini da je nasa strategija da druge zemlje suzbiju sto je moguce vise pa da onda vide sta ce, a do tada mole boga da ne eksplodira preko neke cifre.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 12, 2020 1:09 am

To, i nada da ce otopljavanje da uspori sirenje, I guess.

Last edited by William Murderface on Thu Mar 12, 2020 1:20 am; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 12, 2020 1:13 am

Ima jos mnogo do otopljavanja. Sutra treba na 25 stepeni, ali se odmah vraca na 10-12. A i pitanje je koliko to uopste pomaze. I ja znam da virusi generalno tesko prezivljavaju npr beogradsko leto sa 38 stepeni i vlaznoscu od 80. Ali do tada moze da se zarazi milion ljudi. Neam pojma, nemoguce je prognozirati.
    паће

Post by паће Thu Mar 12, 2020 1:20 am

Скок на 25 па повратак на 10 ће пре да сјебе пензосе него вирусе.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    disident

Post by disident Thu Mar 12, 2020 1:23 am

Virus - Page 17 Receiv26

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 12, 2020 2:27 am

Zaraženi Tom Henks i njegova žena.

boomer crook

Post by boomer crook Thu Mar 12, 2020 3:05 am

i rudy gobert. trampara zatvorio us of a za evropljane osim UK.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 3:06 am

NBA suspends season after Utah Jazz center Rudy Gobert preliminarily tests positive for coronavirus

+

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 3:10 am

Donald Trump announces suspension of all travel from Europe to the US for 30 days

US president Donald Trump says the travel restrictions will not apply to the United Kingdom.

US President Donald Trump says, “If you are sick or not feeling well, stay home.

To ensure that Americans will not suffer financial hardship he will soon be taking “unprecedented measures” for financial relief for workers who cannot work due to illness.

“Our future remains brighter than anyone can imagine. Acting with compassion and love we will heal the sick,” he says.

CNN says “In a generation we have not heard an announcement as serious as this from a US president.”
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Mar 12, 2020 3:11 am

Virus - Page 17 ES3yZNDWoAIDaaR?format=jpg&name=small
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Mar 12, 2020 3:19 am

inace gobert kaze da je mogao da igra veceras. kao oseca kao da ima blagu prehladu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Mar 12, 2020 3:34 am

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 5:54 am

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Thu Mar 12, 2020 7:23 am

Virus - Page 17 286371741

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 8:08 am

1 novi od sinoć, od 9 testiranih taj je bio pozitivan
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 8:51 am

Francuzi opušteno i kurčevito.....

Post by MNE Thu Mar 12, 2020 9:41 am

Gargantua wrote:NBA suspends season after Utah Jazz center Rudy Gobert preliminarily tests positive for coronavirus

+

znam da mu je "posao" da igra lopte ali nemoguće da je ovoliki idiot?
    kondo

Post by kondo Thu Mar 12, 2020 9:42 am

sinoć je jedan migrant iz kampa u srbiji odveden u izolaciju u lokalnoj bolnici u stanju dosta jake groznice. nisam siguran da je to simptom ali ceka se nalaz. bice bas jebeno ako je pozitivan, u tom kampu ima 200+ ljudi. zapravo sam prijatno iznenadjen da su potrosili tester na njega umesto da ga u stanju histerije odvedu do jaruge.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 9:43 am

Žižek o virusu

https://myheartwillgoonandsoonandsoon.blogspot.com/2020/03/slavoj-zizek-coronavirus-is-kill-bill.html?m=1
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 9:54 am

Kondo, jel imaš ti neki uvid u to kako su snabdevena svratišta/skloništa za druge ugrožene grupe? malo me brine ovo prepersko raspoloženje, odmeravanje dizajnerskih maski preko natrpanih kolica u hipermarketima i kako bi to moglo da se odrazi na one kojima nema ko da ode po 70 litara asepsola...

jbt i starački domovi, većina tih mesta nisu najsrećnija i najbolje snabdevena ni u najboljim vremenima, a sad će stanari da budu vrlo ugroženi zdravstveno; nadam se da neko vodi računa o njihovim potrebama u evt. situaciji nestašica.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 9:57 am

Ovog su odveli baš u šumu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 12, 2020 10:16 am

Papa Lazarou wrote:Žižek o virusu

https://myheartwillgoonandsoonandsoon.blogspot.com/2020/03/slavoj-zizek-coronavirus-is-kill-bill.html?m=1

Adresa bloga Virus - Page 17 3579118792
    kondo

Post by kondo Thu Mar 12, 2020 10:40 am

Djamolidine Abdoujaparov wrote:Kondo, jel imaš ti neki uvid u to kako su snabdevena svratišta/skloništa za druge ugrožene grupe? malo me brine ovo prepersko raspoloženje, odmeravanje dizajnerskih maski preko natrpanih kolica u hipermarketima i kako bi to moglo da se odrazi na one kojima nema ko da ode po 70 litara asepsola...

jbt i starački domovi, većina tih mesta nisu najsrećnija i najbolje snabdevena ni u najboljim vremenima, a sad će stanari da budu vrlo ugroženi zdravstveno; nadam se da neko vodi računa o njihovim potrebama u evt. situaciji nestašica.

Nisam, i ne verujem da su dobro snabdeveni. Državni sistemi će naći načina da se ispomognu i to će se desiti na ovaj ili onaj način. Jutros sam čuo da su korisnicima kampa koji sam pomenuo juče podelili maske (mada ih samo 10% nosi), što znači da je MZ dalo KIRS neke količine. Takođe su na vreme, pre 10 dana imali gotove spotove na jezicima, tako da eto sa te strane sistem šljaka nekako.

Iskreno više me brine Svratište i slične NGO, ne znam koliko su mislili unapred. Znam da je krilo iste organizacije koje radi sa migrantima juče tražilo od mene kontakt za maske. Jbga.

Tako da se sad svi snabdevaju u panici.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 12, 2020 10:45 am

Virus - Page 17 IMG-eb602eb8dd13c65d9c6585f52b2a2c1d-V
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 12, 2020 10:49 am

Cekajte, Trampov travel ban ne ukljucuje tipa Srbiju i Hrvatsku? Virus - Page 17 1399639816

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 1:08 pm