This is huge: Ohio Health Dept. Director Amy Acton is saying that evidence of community spread indicates that 1% of Ohioans are currently carrying coronavirus. That's *117,000* people.
— Tyler Buchanan (@Tylerjoelb) March 12, 2020
Only 5 in Ohio have actually tested positive to this point. pic.twitter.com/lae7T6W5jN
Virus
- Guest
- Post n°601
Re: Virus
- Post n°602
Ok, jasno je sta je strategija. Ovo je prelazak sa delay faze na jebigabratetakoje fazu
- Guest
- Post n°603
Вучић је навео да Србија у овом тренутку има 1.008 респиратора, а да ће за 25 дана бити набављено још 500.
bukvalno juče:
Ministarstvo zdravlja i Klinički centar Srbije raspisali su hitan tender za nabavku 15 respiratora kako bi se obezbedile rezerve tog aparata, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu, uz napomenu da za sada ima dovoljno respiratora.
Na osnovu preporuke Svetske zdravstvene organizacije, radne grupe Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“, potrebno je da se pokrene hitna nabavka medicinske opreme - respiratora za potrebe Kliničkog centra Srbije, kao i drugih zdravstvenih ustanova u zavisnosti od širenja koronavirusa, navodi se na sajtu Ministarstva.
i šta sad, imamo 1000 kao što nabavljamo 500?
- Post n°604
Ja sam za britanski plan. Ozbiljno. Bolje da preležimo sad svi odma, nego da ovako vlada panika i tenzija u nedogled. Deca su bezbedna. Udri sad, odma!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°606
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Вучић је навео да Србија у овом тренутку има 1.008 респиратора, а да ће за 25 дана бити набављено још 500.
bukvalno juče:
Ministarstvo zdravlja i Klinički centar Srbije raspisali su hitan tender za nabavku 15 respiratora kako bi se obezbedile rezerve tog aparata, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu, uz napomenu da za sada ima dovoljno respiratora.
Na osnovu preporuke Svetske zdravstvene organizacije, radne grupe Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“, potrebno je da se pokrene hitna nabavka medicinske opreme - respiratora za potrebe Kliničkog centra Srbije, kao i drugih zdravstvenih ustanova u zavisnosti od širenja koronavirusa, navodi se na sajtu Ministarstva.
i šta sad, imamo 1000 kao što nabavljamo 500?
Kazem, ne treba verovati lazovu kad izgovara brojke. Nijednom do sada nije rekao istinu.
Sumnjam da imamo gomile respiratora koje skupljaju prasinu po bolnicama. Mislim da imamo onoliko koliko nam je dovoljno u redovnim uslovima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
Meni je ovo toliko smesno
https://mobile.twitter.com/ivan__damn/status/1238189043977990145
https://mobile.twitter.com/ivan__damn/status/1238189043977990145
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°608
dada, fantastičan momenat. #nijesedesilo level #narodnijeprihvatiomojplanzakosovo
- Post n°610
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°612
Talason wrote:Ја сам више за вакцину.
АлиЕкспрес је нешто претрпан, стрпи се. Оно је план за дотле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°615
U Briselu zatvaraju sve, moji dobili mail od vrtića. Ende
- Post n°617
Santiago Abascal, lider VOX, pozitivan na virus.
- Post n°618
Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°619
Posao im je da budu sa ljudima, rukuju se, ne peru ruke, ovo ono.disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
- Post n°620
zaključati stare i bolesne u samoizolaciju(koji su i tako najamnje korisni članovi društva osim za vladajuće partije) a mi ostali ćemo svakako da preguramo jbni grip i doviđenja
ili je to možda previše racionalno, zašto ne skrkati svjetsku ekonomiju kad je već prilika
ili je to možda previše racionalno, zašto ne skrkati svjetsku ekonomiju kad je već prilika
- Post n°621
disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
Zato što su non stop po aerodromima.
Mislim, imamo virus koji ganja globaliste i boomere. Praise the Lord!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°622
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°623
паће wrote:disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°624
dosta se testiraju i pljuju i pipkaju. i generalno virus ide odozgo i gober i micel su fransizni igraci u juti.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°625
:oЛетећи Полип wrote:disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
Zato što su non stop po aerodromima.
Mislim, imamo virus koji ganja globaliste i boomere. Praise the Lord!
AMIN
_____
Pristalica krvne osvete