zvezda je zivot wrote:disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
dosta se testiraju i pljuju i pipkaju. i generalno virus ide odozgo i gober i micel su fransizni igraci u juti.
vazno da je babo bezbedan
zvezda je zivot wrote:disident wrote:Odakle toliki broj broj obolelih funkcionera i politicara?
dosta se testiraju i pljuju i pipkaju. i generalno virus ide odozgo i gober i micel su fransizni igraci u juti.
ficfiric wrote:Nego, primecujem da fudbalski savez nije otkazao utakmice - mozda nema potrebe zbog male posete a mozda je razlog to sto Delije slave 75. rodjendan Zvezde na utakmici protiv Napretka
bruno sulak wrote:da. ako zaista imamo 1008 respiratora nije lose.
KinderLad wrote:Koliko je bilo zvanicno zarazenih prekjuce uvece? Juce uvece je bilo 19 to se secam...
bruno sulak wrote:ako je to istina dobro je.
bruno sulak wrote:ficfiric wrote:Nego, primecujem da fudbalski savez nije otkazao utakmice - mozda nema potrebe zbog male posete a mozda je razlog to sto Delije slave 75. rodjendan Zvezde na utakmici protiv Napretka
to sve mlado, ne boji se virusa.
Ja sam generalno dobro, danas sam konačno dobio potvrdu da sam pozitivan na koronu, posle skoro 48h..
— Dr Đorđe Kozić (@djkozic) March 12, 2020
Neće da testiraju nikoga od bližnjih, na osnovu mog testa svakoga sa kim sam u svakodnevnom kontaktu smatraju potencijalnim.. Svi smo u karantinu, testiraće ih jedino ako razviju ozbiljne simptome.
— Dr Đorđe Kozić (@djkozic) March 12, 2020
Busplusovci su danas svi nosili maske i rukaviceKondo wrote:Danas su inače neka javna preduzeća uvela mere, recimo EPS širom Srbije radi prskanje svega asepsolom na sat vremena plus su podelili svima maske. Znam za još jednu ali čekam potvrdu da ne tračarim bezveze. KIRS je podelio maske osoblju ali je dezinfekcija kampova dosta komplikovana pa se to (još) ne radi a moraće. Očigledno je ispod žita podignuta gotovost.
Firme koje su bile zamoljene da napuste Airport City, sutra nastavljaju sa radom, recimo NCR koji je sprat iznad Huaveja.
Ja se bojim da je doneta odluka da se ne komunicira sve. Za lika iz kampa koga sam pominjao jutros nije stigla nikakva informacija, ni pozitivna ni negativna, iako je izveden juce oko 14h. Tako da je verovano kao što sam pretpostavio, da ga je Misirac odveo do jaruge i ostavio tamo. Znajuci broj delova medicinskog sistema koji su potpuno zatvoreni za njih (mentalno zdravlje, npr) vrlo bi se iznenadio da su ga stvarno testirali i ubacili u proceduru lecenja.