Djamolidine Abdoujaparov wrote:Elizabeth “Pocahontas” Warren singlehandedly destroyed the Bernie Sanders campaign by stripping voters away from his count on Super T. He lost states that he easily would have won if she had dropped out 3 days earlier. The DNC is doing it to Bernie again! Will he ever get angry?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 9, 2020
neće
a future to believe in
- Post n°601
Re: a future to believe in
- Guest
- Post n°602
@Kinder
nek i ne glasaju za njega, važno da ne glasaju za Bajdena...
nek i ne glasaju za njega, važno da ne glasaju za Bajdena...
- Post n°603
паће wrote:За време кампање се криза још није била сагледала, прави крш је настао тек средином новембра, таман довољно касније. Избацивање воде из чамца (ака бејлаут) су тражили крајем новембра па прво испушили, а онда уценили конгрес па добили.
Da, ali nije bitno. Picvajz je poceo tokom leta, i MekKejn je suspendovao kampanju u septembru da bi licno otisao u Vasington da pomogne da se resi kriza. Tu je malo tumarao po Kapitolu, ignorisan od svih, i posle nedelju dana je proglasio pobedu i nastavio kampanju. Slika i prilika MekKejna iz tog doba je posle prve debate sa Obamom, po zavrsetku debate, kada ljudi izlaze na scenu i rukuju se sa saradnicima. MekKejn tumara naokolo, smesi se, i nema sa kim da se rukuje. Odmah sam se setio Kostunice koji se rukuje sa Nevidljivim.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°604
Serdar_Argic wrote:паће wrote:За време кампање се криза још није била сагледала, прави крш је настао тек средином новембра, таман довољно касније. Избацивање воде из чамца (ака бејлаут) су тражили крајем новембра па прво испушили, а онда уценили конгрес па добили.
Da, ali nije bitno. Picvajz je poceo tokom leta, i MekKejn je suspendovao kampanju u septembru da bi licno otisao u Vasington da pomogne da se resi kriza. Tu je malo tumarao po Kapitolu, ignorisan od svih, i posle nedelju dana je proglasio pobedu i nastavio kampanju. Slika i prilika MekKejna iz tog doba je posle prve debate sa Obamom, po zavrsetku debate, kada ljudi izlaze na scenu i rukuju se sa saradnicima. MekKejn tumara naokolo, smesi se, i nema sa kim da se rukuje. Odmah sam se setio Kostunice koji se rukuje sa Nevidljivim.
- Post n°605
TIL that, thanks to gerrymandering, Biden could win the most votes in Michigan but Sanders could win the most delegates. https://t.co/ypvdLvmQzv
— Nathaniel Rakich (@baseballot) March 9, 2020
- Post n°607
Malo umerenog optimizma u granicama razuma
- Post n°608
https://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/state_democratic_nomination_polls/
Izgleda da će Bernard sutra morati da predaje trku. Ispostavilo se da je tačan onaj scenario, koji su mnogi mudri predvideli (npr. ja), da glasovi est. kandidata mogu slobodno da se sabiraju.
Izgleda da će Bernard sutra morati da predaje trku. Ispostavilo se da je tačan onaj scenario, koji su mnogi mudri predvideli (npr. ja), da glasovi est. kandidata mogu slobodno da se sabiraju.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°609
Sigurno nece sutra predati. Posle Floride, mozda, ali samo ako pukne tipa 80-20
- Post n°610
Pa pritisak će biti ogroman, i to opravdano. Pri čemu je i on sam sebe poklopio nekim izjavama dok je bio favorit.
Sve u svemu, ubiše ga crnci. U međuvremenu je pridobio latinose, ali izgubio belu ruralnu Ameriku, koja je ključ pobede tamo gde je bitno da se pobedi. Jebi ga.
Sve u svemu, ubiše ga crnci. U međuvremenu je pridobio latinose, ali izgubio belu ruralnu Ameriku, koja je ključ pobede tamo gde je bitno da se pobedi. Jebi ga.
_____
~~~~~
- Post n°611
Летећи Полип wrote:Pa pritisak će biti ogroman, i to opravdano. Pri čemu je i on sam sebe poklopio nekim izjavama dok je bio favorit.
Nema tog pritiska, on cak nije ni clan DP
Posle ST 2016 je zaostajao 200 delegata, nije mu padalo na pamet da odustane. U ovom trenutku zaostaje mozda 30tak kad se sve iz Cali poslozi. Ici ce na debatu pa ce videti efekat, pa ako je bas katastrofa...ko zna. Ima tu jos dosta drzava, a Bajden je prosto covek sposoban da sjebe stvar sam sebi u korenu u bilo kom trenutku, i kad nije bio senilan.
Mislim, DNC nervira sto napadi na Bajdena postaju sve ostriji i sto time mogu da ga ostete u novembru. Realno, koga zabole.
- Guest
- Post n°612
Опет ће да криве Бернија, кад их Трампара наканта. И, дабоме, Русе.
- Post n°613
nije ih on izgubio, ogroman % bajdenovih glasaca je naklonjen berniju.. samo jbg, oni manje vole bernija od bajdena a vise od hilari. kaceni su ovde poll-ovi za koliko je njih bernie 2nd choice candidate.Летећи Полип wrote:Pa pritisak će biti ogroman, i to opravdano. Pri čemu je i on sam sebe poklopio nekim izjavama dok je bio favorit.
njemu su npr nenaklonjeni budicicevi i blumbergovi glasaci.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°614
Ma prodali su bre budalama opet pricu o elektabilitiju i to je sve.
- Post n°615
A confused Joe Biden says that Kim Jong-un is from South Korea and falsely claims that he has spent a lot of time with him.
— Florian (@BetaODork) March 9, 2020
"Folks like Putin and Kim Jong-un in, in South Korea."
"Kim Jong-un has know a person[?] that I know him or not.. I spent a lot of time with these folks." pic.twitter.com/aipGBruF1P
- Post n°617
ma kakvi crnci, ovo je generacijski rat. stari ljudi su zli i veruju televiziji. msnbc je pink i rts zajedno, nanosi vise stete od foks njuza. ocigledno ne mozes drustvenim mrezama protiv toga.
- Post n°618
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°619
@Kinder
Ne bih se složio da je ovo rešila priča o elektabilitiju.
- Većini Amerike je još uvek dobro. Možda se radi malo više, možda ima malo više stresa, ali komfor i sigurnost su i dalje tu.
- Većina Amerikanaca još uvek sebe doživljava kao dobitnike sistema, pa samim tim nije raspoložena za radikalne mere i redistributivne politike.
- Ako je neka priča još uvek živa, to je priča o meritokratiji, koja još uvek legitimizuje sistem i pasivizira stanovništvo - naročito mlađe glasače. Na svakog omladinca koji glasa za Bernarda, pet sedi kući i uči nadajući se blistavoj korporativnoj karijeri.
- Bajden je u kulturnoj sferi pasivan političar. Niko ne očekuje od Bajdena da uvodi trans kupatila, kleči pred zastavom ili oduzima puške. To je veliki plus kod ogromnog dela demokratskog biračkog tela koje je u suštini konzervativno - crnci, suburbaniti, bela mid west Amerika.
- Bajden je pristojan na onaj good ol' pristojnity način. Hoće da se pozdravi, ume da se rukuje, gleda ljude u oči dok priča sa njima... Čak i ono pipkanje je pre problem našeg cinizma, nego njega samog. On se čovek ponaša kako su se mnogi matorci pre njega ponašali, a to što mi u to ponašanje učitavamo svašta - to je posledica izopačene kulture u kojoj smo stasali.
- Kao što neko ranije reče, Džo Bajden je arhetip američkog vođe. Možeš da ga zamisliš na potpisivanju deklaracije nezavisnosti, ili kako uz Džona Vejna jaše za Alamo, ili kako brifuje Ramba koga treba zaklati. Mislim da je to nešto što je ugravirano u američku podsvest, i u osetnoj meri ima uticaja na bajdenove šanse za pobedu.
Sve u svemu, Bajdenara uopšte nije naivan protivnik, niti je to ikada i bio. Jeste pomatuljio, ali ne mislim da će to presudno uticati na njegovu trku sa Trampom.
- Većini Amerike je još uvek dobro. Možda se radi malo više, možda ima malo više stresa, ali komfor i sigurnost su i dalje tu.
- Većina Amerikanaca još uvek sebe doživljava kao dobitnike sistema, pa samim tim nije raspoložena za radikalne mere i redistributivne politike.
- Ako je neka priča još uvek živa, to je priča o meritokratiji, koja još uvek legitimizuje sistem i pasivizira stanovništvo - naročito mlađe glasače. Na svakog omladinca koji glasa za Bernarda, pet sedi kući i uči nadajući se blistavoj korporativnoj karijeri.
- Bajden je u kulturnoj sferi pasivan političar. Niko ne očekuje od Bajdena da uvodi trans kupatila, kleči pred zastavom ili oduzima puške. To je veliki plus kod ogromnog dela demokratskog biračkog tela koje je u suštini konzervativno - crnci, suburbaniti, bela mid west Amerika.
- Bajden je pristojan na onaj good ol' pristojnity način. Hoće da se pozdravi, ume da se rukuje, gleda ljude u oči dok priča sa njima... Čak i ono pipkanje je pre problem našeg cinizma, nego njega samog. On se čovek ponaša kako su se mnogi matorci pre njega ponašali, a to što mi u to ponašanje učitavamo svašta - to je posledica izopačene kulture u kojoj smo stasali.
- Kao što neko ranije reče, Džo Bajden je arhetip američkog vođe. Možeš da ga zamisliš na potpisivanju deklaracije nezavisnosti, ili kako uz Džona Vejna jaše za Alamo, ili kako brifuje Ramba koga treba zaklati. Mislim da je to nešto što je ugravirano u američku podsvest, i u osetnoj meri ima uticaja na bajdenove šanse za pobedu.
Sve u svemu, Bajdenara uopšte nije naivan protivnik, niti je to ikada i bio. Jeste pomatuljio, ali ne mislim da će to presudno uticati na njegovu trku sa Trampom.
_____
~~~~~
- Post n°620
vecini amerike koja glasa na dem prajmerijima, prati izbore i je eventualno, mozda dobro.
a vecini amerike nije dobro ali su previse disenfranchised i disillusioned da bi ih ovo gornje doticalo.
a vecini amerike nije dobro ali su previse disenfranchised i disillusioned da bi ih ovo gornje doticalo.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°621
Polipe, prekultularizuješ The Joa. On je jednostavno eksponent moći.
- Post n°622
Летећи Полип wrote:@Kinder
pa ja sam mozda prvi ovde koji je rekao da nije naivan, ne znam sto mi sve ovo gore pises.
- Post n°623
Bluberi wrote:Polipe, prekultularizuješ The Joa. On je jednostavno eksponent moći.
to je pre svega
- Guest
- Post n°624
Моменат да Америма није догорело до ноката је сасвим битан.
- Post n°625
No Country wrote:Моменат да Америма није догорело до ноката је сасвим битан.
to je pre svega.
edit: U stvari do nokata je dogorelo segmentu populacije koji je dobar za dizanje revolucije, ali nije pouzdan da stoji u redu sat vremena da glasa. Ali jednog dana, kada budemo mogli da glasamo preko tvitera, iznece promene na svojim ledjima.