Two veterans confronted @JoeBiden about his record of supporting war during his campaign stopover in Oakland on Super Tuesday. Read more here- https://t.co/ushpLvVXK5 #DroptheMIC #NoMoreWar #VetsAgainstWar pic.twitter.com/M7iGZa7DOs
— About Face: Veterans Against the War (@VetsAboutFace) March 4, 2020
a future to believe in
- Guest
- Post n°176
Re: a future to believe in
- Post n°177
Vodimo u Cal
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°178
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Two veterans confronted @JoeBiden about his record of supporting war during his campaign stopover in Oakland on Super Tuesday. Read more here- https://t.co/ushpLvVXK5 #DroptheMIC #NoMoreWar #VetsAgainstWar pic.twitter.com/M7iGZa7DOs
Trump is more anti-war
Istina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°179
Djamolidine, Bluberi, gdje su moji sati predviđeni za noćni odmor! Glavinjam poput zonbija.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°180
_____
- Post n°182
Savez komunista protiv Saveza socijalističkog radnog naroda, nikad se oni neće izvući iz tog jednopartijskog sistema. Tužno.William Murderface wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:Two veterans confronted @JoeBiden about his record of supporting war during his campaign stopover in Oakland on Super Tuesday. Read more here- https://t.co/ushpLvVXK5 #DroptheMIC #NoMoreWar #VetsAgainstWar pic.twitter.com/M7iGZa7DOs
Trump is more anti-war
Istina
- Post n°183
nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa
no, to nece promeniti nista
btw ja polazem velike nade u koronu kao boomer terminatora
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°184
Dobra vest iz Cali je da su seemingly samo Sanders(33) i Bajden(24) prosli. E sad kako oni to tacno dele delegate to sam zaboravio... Doduse, to je ujedno i losa vest jer je tim verovatnije da ce se Blunberg povuci
- Post n°186
Mr.Pink wrote:nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa
misim slazem se, ne bih da dira moje roditelje i to, ali treba se pomiriti s tim da generacijski problem jeste ogroman problem na ovim izborima. razumem otpor prema ok boomer jer nije politicki korektno, ali jeste tacna analiza.
s druge strane, misim da sam spreman da predjem na sulakovu stranu. svet se spasti nece, zato se spasavajte od njega, koliko mozete. povlacite se jos dublje u unutrasnju emigraciju. mozda sam jos pod utiskom, ali bih predlozio da se ukine pdf politika. mozda ne da se ukine ali da se spusti nize.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°187
"So selfish for Elizabeth Warren to stay in the race," President Donald Trump tweeted Wednesday morning. "She has Zero chance of even coming close to winning, but hurts Bernie badly. So much for their wonderful liberal friendship. Will he ever speak to her again? She cost him Massachusetts (and came in third), he shouldn’t!"
...ne vadi
- Post n°188
zvezda je zivot wrote:Mr.Pink wrote:nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa
misim slazem se, ne bih da dira moje roditelje i to, ali treba se pomiriti s tim da generacijski problem jeste ogroman problem na ovim izborima. razumem otpor prema ok boomer jer nije politicki korektno, ali jeste tacna analiza.
s druge strane, misim da sam spreman da predjem na sulakovu stranu. svet se spasti nece, zato se spasavajte od njega, koliko mozete. povlacite se jos dublje u unutrasnju emigraciju. mozda sam jos pod utiskom, ali bih predlozio da se ukine pdf politika. mozda ne da se ukine ali da se spusti nize.
- Guest
- Post n°189
KinderLad wrote:"So selfish for Elizabeth Warren to stay in the race," President Donald Trump tweeted Wednesday morning. "She has Zero chance of even coming close to winning, but hurts Bernie badly. So much for their wonderful liberal friendship. Will he ever speak to her again? She cost him Massachusetts (and came in third), he shouldn’t!"
...ne vadi
Tranpara drži master class političke analize ovih dana.
- Post n°190
Svuda Slobini penzioneri. Avangarda, bili još pre tih oukej pošalica.
- Post n°191
Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.
Bukvalno isto se desilo u UK. Ne daju bumeri pare, privilegije, ili ako ništa drugo nemaju, onda barem ne daju da im se otme privilegija da uvek budu u pravu.
Bukvalno isto se desilo u UK. Ne daju bumeri pare, privilegije, ili ako ništa drugo nemaju, onda barem ne daju da im se otme privilegija da uvek budu u pravu.
_____
- Post n°192
That's the spirit. Btw, I'm with Cenk
- Post n°193
Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.
- Post n°194
Slažem se, naravno.
A biće i taj element duela koji nikako ne odgovara Bajdenu.
A biće i taj element duela koji nikako ne odgovara Bajdenu.
_____
- Post n°195
Čini mi se da je pre u pitanju trulež postojećeg političkog modela / sistema. Umiru ti penzioneri, ali dolaze novi.William Murderface wrote:Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.
- Guest
- Post n°196
KinderLad wrote:Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.
+1
hvala ti Kindere što čuvaš vatru, moram da priznam da me je danas po prvi put od 2016. uhvatila neka zlovolja kad je ovaj posao u pitanju.
moraju Rašida i Majkl Mur da se pokažu u Mičigenu, to je mnogo važno.
- Post n°197
beatakeshi wrote:
Čini mi se da je pre u pitanju trulež postojećeg političkog modela / sistema. Umiru ti penzioneri, ali dolaze novi.
Miloševićevi penzioneri su već odavno pod zemljom, a opet ih evo tu. Ko persijski Besmrtnici.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°198
beatakeshi wrote:Čini mi se da je pre u pitanju trulež postojećeg političkog modela / sistema. Umiru ti penzioneri, ali dolaze novi.William Murderface wrote:Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.
А систем ће увек да гледа да напујда једне на друге, само да не би неко рекао класна борба, јер јелте другови, тај се филм више не даје, не гледајте то, гле тамо - look, a distraction!
Већ сам десетак пута ухватио себе да замало да почнем да навијам за бумере, јер ајде технички сам ја тај, ал' ош курац, ништа ја са тим немам. Тих генерацијских привилегија сам се наватао таман шупаљ нос до очију (осим ако рачунамо да сам са образовањем одлично прошао), нит' сам добио стан да га откупим за 200 марона, нит' сам ишао преко синдиката на море (ајде добио сам јефтине карте за концерт Филма 1988), нит ме чека нека пензијетина, и шта сад ја ту има да навијам. Како би се рекло седамдеспрве, до курца муштерије.
А то што расправљамо о ствари која нас се у суштини не тиче - ипак је то у тамоу - да се не заваравамо, сва тамошња срања стижу амо за коју годину, него им на царини скину олакшавајуће околности и пусте само активну материју.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°199
Djamolidine Abdoujaparov wrote:KinderLad wrote:Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.
+1
hvala ti Kindere što čuvaš vatru, moram da priznam da me je danas po prvi put od 2016. uhvatila neka zlovolja kad je ovaj posao u pitanju.
moraju Rašida i Majkl Mur da se pokažu u Mičigenu, to je mnogo važno.
Mičigen je must win. I ovako i simbolički.
- Post n°200
aj malo da gledamo u buducnost (to believe in): el misite da aoc, uz neki razuman napredak, moze da dobije izbore za 4 godine? koliku prepreku predstavlja to sto je zena, sto republikanska zlocinacka masina radi protiv nje bez prestanka i sto, jbga, treba priznati, ponekad voli da igra za pogresnu publiku?
_____
ova zemlja to je to