Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

a future to believe in

Anonymous
    Guest

a future to believe in - Page 8 Empty Re: a future to believe in

Post by Guest Wed Mar 04, 2020 11:05 am

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 04, 2020 11:07 am

Vodimo u Cal

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 04, 2020 11:10 am

Djamolidine Abdoujaparov wrote:

Trump is more anti-war

Istina

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Wed Mar 04, 2020 11:28 am

Djamolidine, Bluberi, gdje su moji sati predviđeni za noćni odmor! Glavinjam poput zonbija.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 04, 2020 11:31 am

a future to believe in - Page 8 3579118792

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 11:32 am

Trenutak zahtijeva...

Post by beatakeshi Wed Mar 04, 2020 1:03 pm

William Murderface wrote:

Trump is more anti-war

Istina
    Savez komunista protiv Saveza socijalističkog radnog naroda, nikad se oni neće izvući iz tog jednopartijskog sistema. Tužno.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Mar 04, 2020 1:32 pm

nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa

no, to nece promeniti nista

btw ja polazem velike nade u koronu kao boomer terminatora

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 1:54 pm

Dobra vest iz Cali je da su seemingly samo Sanders(33) i Bajden(24) prosli. E sad kako oni to tacno dele delegate to sam zaboravio... Doduse, to je ujedno i losa vest jer je tim verovatnije da ce se Blunberg povuci
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 2:08 pm

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Mar 04, 2020 2:10 pm

Mr.Pink wrote:nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa

misim slazem se, ne bih da dira moje roditelje i to, ali treba se pomiriti s tim da generacijski problem jeste ogroman problem na ovim izborima. razumem otpor prema ok boomer jer nije politicki korektno, ali jeste tacna analiza.

s druge strane, misim da sam spreman da predjem na sulakovu stranu. svet se spasti nece, zato se spasavajte od njega, koliko mozete. povlacite se jos dublje u unutrasnju emigraciju. mozda sam jos pod utiskom, ali bih predlozio da se ukine pdf politika. mozda ne da se ukine ali da se spusti nize.

_____
    ova zemlja to je to
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 2:18 pm

"So selfish for Elizabeth Warren to stay in the race," President Donald Trump tweeted Wednesday morning. "She has Zero chance of even coming close to winning, but hurts Bernie badly. So much for their wonderful liberal friendship. Will he ever speak to her again? She cost him Massachusetts (and came in third), he shouldn’t!"

...ne vadi
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 2:20 pm

zvezda je zivot wrote:
    Mr.Pink wrote:nije ih briga, tacnije svejedno im je. oni ce pre gledati dementnog i mlohavog bidena kako gubi od trampa nego berniju davati prostora da talasa

misim slazem se, ne bih da dira moje roditelje i to, ali treba se pomiriti s tim da generacijski problem jeste ogroman problem na ovim izborima. razumem otpor prema ok boomer jer nije politicki korektno, ali jeste tacna analiza.

s druge strane, misim da sam spreman da predjem na sulakovu stranu. svet se spasti nece, zato se spasavajte od njega, koliko mozete. povlacite se jos dublje u unutrasnju emigraciju. mozda sam jos pod utiskom, ali bih predlozio da se ukine pdf politika. mozda ne da se ukine ali da se spusti nize.

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 04, 2020 2:25 pm

KinderLad wrote:
    "So selfish for Elizabeth Warren to stay in the race," President Donald Trump tweeted Wednesday morning. "She has Zero chance of even coming close to winning, but hurts Bernie badly. So much for their wonderful liberal friendship. Will he ever speak to her again? She cost him Massachusetts (and came in third), he shouldn’t!"

...ne vadi

Tranpara drži master class političke analize ovih dana.

Post by beatakeshi Wed Mar 04, 2020 2:25 pm

Svuda Slobini penzioneri. Avangarda, bili još pre tih oukej pošalica.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 04, 2020 2:28 pm

Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.

Bukvalno isto se desilo u UK. Ne daju bumeri pare, privilegije, ili ako ništa drugo nemaju, onda barem ne daju da im se otme privilegija da uvek budu u pravu.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 2:39 pm

That's the spirit. Btw, I'm with Cenk  a future to believe in - Page 8 2304934895

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 2:42 pm

Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 04, 2020 2:45 pm

Slažem se, naravno.

A biće i taj element duela koji nikako ne odgovara Bajdenu.

_____

Post by beatakeshi Wed Mar 04, 2020 2:55 pm

William Murderface wrote:Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.

Bukvalno isto se desilo u UK. Ne daju bumeri pare, privilegije, ili ako ništa drugo nemaju, onda barem ne daju da im se otme privilegija da uvek budu u pravu.
    Čini mi se da je pre u pitanju trulež postojećeg političkog modela / sistema. Umiru ti penzioneri, ali dolaze novi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 04, 2020 2:59 pm

KinderLad wrote:Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.

+1

hvala ti Kindere što čuvaš vatru, moram da priznam da me je danas po prvi put od 2016. uhvatila neka zlovolja kad je ovaj posao u pitanju.

moraju Rašida i Majkl Mur da se pokažu u Mičigenu, to je mnogo važno.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Mar 04, 2020 3:03 pm

beatakeshi wrote:

Čini mi se da je pre u pitanju trulež postojećeg političkog modela / sistema. Umiru ti penzioneri, ali dolaze novi.

Miloševićevi penzioneri su već odavno pod zemljom, a opet ih evo tu. Ko persijski Besmrtnici.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    паће

Post by паће Wed Mar 04, 2020 3:08 pm

beatakeshi wrote:
    William Murderface wrote:Ma nema šta, generacijski rat. Moramo s tim da se suočimo.

А систем ће увек да гледа да напујда једне на друге, само да не би неко рекао класна борба, јер јелте другови, тај се филм више не даје, не гледајте то, гле тамо - look, a distraction!

Већ сам десетак пута ухватио себе да замало да почнем да навијам за бумере, јер ајде технички сам ја тај, ал' ош курац, ништа ја са тим немам. Тих генерацијских привилегија сам се наватао таман шупаљ нос до очију (осим ако рачунамо да сам са образовањем одлично прошао), нит' сам добио стан да га откупим за 200 марона, нит' сам ишао преко синдиката на море (ајде добио сам јефтине карте за концерт Филма a future to believe in - Page 8 2849097393 1988), нит ме чека нека пензијетина, и шта сад ја ту има да навијам. Како би се рекло седамдеспрве, до курца муштерије.

А то што расправљамо о ствари која нас се у суштини не тиче - ипак је то у тамоу - да се не заваравамо, сва тамошња срања стижу амо за коју годину, него им на царини скину олакшавајуће околности и пусте само активну материју.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 04, 2020 3:13 pm

KinderLad wrote:Mislim, hej, da je dobro - nije. Ali, jbt, bice tu negde sa brojem kandidata, ima jos tipa 30 drzava! Pa ko bi se normalan predao. Uopste nisam siguran da ako se direktno uporede rezultati iz ovih drzava koje su prosle sa zbirom delegata iz istih drzava iz 2016 da Bernie ne stoji dosta bolje nego 2016. Sanse su 60-40 za Bajdena sada, ali nema govora da je gotovo.

+1

hvala ti Kindere što čuvaš vatru, moram da priznam da me je danas po prvi put od 2016. uhvatila neka zlovolja kad je ovaj posao u pitanju.

moraju Rašida i Majkl Mur da se pokažu u Mičigenu, to je mnogo važno.

Mičigen je must win. I ovako i simbolički.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Mar 04, 2020 3:29 pm

aj malo da gledamo u buducnost (to believe in): el misite da aoc, uz neki razuman napredak, moze da dobije izbore za 4 godine? koliku prepreku predstavlja to sto je zena, sto republikanska zlocinacka masina radi protiv nje bez prestanka i sto, jbga, treba priznati, ponekad voli da igra za pogresnu publiku?

_____
    ova zemlja to je to

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 11:46 am