vakcine - institucije i poverenje
- Guest
- Post n°327
Re: vakcine - institucije i poverenje
iz reda tzv doktora kojima se antivakseri ovde klanjaju, pored velkov, petrovica i "dr" spasoje briljira
- Post n°328
neee spasoje vlajic je bas oldschool domaci new ager i ezoterik, aktivan od 1970-ih. ono fazon ko zivorad mihajlovic slavinski. i on ne leci ljude nego je ono vise daje smernice i promovise tu svoju svetlosnu formulu. nije to uopste isti fazon ko velkovka.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°329
ja sam za njega cuo u zoni sumraka ili u biserima, koje god brojeve da mu das on uspe da dobije 666
- Post n°330
Meni bliski rodjak prso skroz,navuko se na teroije zavere mator covek, za sad sve osim ravne zemlje, kapa sebi mms covek u oci, ne mozes da ga razuveris pa bog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°331
Danasnji razgovor je ukljucivao farmakomafiju,vincansku kabalu , tajnu istoriju slovena, trovanje vakcinama, neki korejski krevet koji leci sve i on ide svaki dan besplatno da lezi na njemu, mms kapi koje su najbolja stvar na svetu i koje kapa u sebe gde stigne, kako na brufenu stoji da moze da izazove slog il sta vec, otrov nam daju, kako roditelj zna najbolje, sta se drzava mesa, rusku stanicu mir i neke nove proboje u fizici koje je video na opskurnom yt kanalu, i kako se nikad bolje nije osecao. Sta god da sam rekao ko panju da sam pricao
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°332
diktotar wrote:ja sam za njega cuo u zoni sumraka ili u biserima, koje god brojeve da mu das on uspe da dobije 666
Otkud da ti bas to smeta?
diktotar
Pojeni : 12617
12560 + 12617 + 2012 - 2 - 10 = 27177 = 9059 + 9059 + 9059
9 + 0 + 5 + 9 = 23
2 X 3 = 6
=> 9059 9059 9059 = 6 6 6
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
MALE BOGINJE ODNELE JOŠ JEDNU ŽRTVU! Dvogodišnjak preminuo od morbila!
Na niškoj Dečjoj klinici, od komplikacija nastalih virusom morbila danas je preminuo dvogodišnji J. R. iz Niša. To je drugi smrtni slučaj u Srbiji u poslednjih 10 dana.
Kako se navodi, dečak je desetak dana bio na aparatima za disanje, ali i pored velikih napora lekara nije uspeo da pobedi morbile koje su oštetile njegova pluća i srce.
- Danonoćno smo bdeli nad Jakovom koji je povremeno pokazivao poboljšanje ali nedovoljno da bi bio skinut sa aparata za disanje. On je inače rođen šest nedelja pre termina i imao je slabije razvijena pluća ali bi mu šanse da preživi bile mnogo veće da je bio vakcinisan - rekao je za načelnik Intezivne nege na Dečijoj klinici Dejan Milojević.
Prema pisanju lista roditelji dečaka su protivnici vakcinacije, ali su se zbog te odluke da ne vakcinišu svoje dete pokajali kada mu je život bio doveden u pitanje.
Krajem decembra od komplikacija izazvanih morbilama na Infektivnoj klinici u Beogradu preminuo je tridesetogodišnji mladić iz Beograda.
- Post n°337
https://m.facebook.com/groups/392435240894403?view=permalink&id=981047035366551
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°338
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°339
tako su mene vodali po komšiluku kako se pojavi koja zarazna bolest i sve sam ih zajebao
- Post n°340
Interesovalo me je kako antivakseri komentarisu smrt deteta i evo jednog https://youtu.be/3pnsKJSVVM0?t=5m45s
"dete vec bilo slabog zdravlja"
"desi se da se umre i na operaciji kurjih ociju"
"i aspirin moze da ubije"
itd
"dete vec bilo slabog zdravlja"
"desi se da se umre i na operaciji kurjih ociju"
"i aspirin moze da ubije"
itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°342
Odslusam ponekad emisije ovih likova. Konkretno, ovaj se nedavno lecio od raka, rekao je kako u svemu slusao lekare, nije slusao savete sarlatana i pomoglo mu je, izlecen je. To je sam rekao. E sad, kad su drugi ljudi u pitanju onda se ne slaze sa vakcinama i ostalim sto propagira farmaceutska mafija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°343
nije umro od morbila nego od smrti.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°344
omiljeno im je inace nije umro od bolesti vec od komplikacija koje je bolest izazvala
- Post n°345
Kako poznatiji domaci antivakseri komentarisu bilo sta
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°347
Mene je pokolebala
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°348
posebno se dobro razumeju u aviotehniku, pilotiranje i ostalo, to im je jer su i eksperti za kemtrejlse
- Post n°349
disident wrote:Kako poznatiji domaci antivakseri komentarisu bilo sta
mene fascinira kako ovakvi glupaci uopšte dođu u poziciju da žive i rade u Australiji (ili bilo gde), umesto da umru od gladi
- Post n°350
_____
★
Uprava napolje!