Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Medijsko smetlište

Vilmos Tehenészfiú

Medijsko smetlište - Page 16 Empty Re: Medijsko smetlište

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Oct 21, 2020 9:35 pm

Talason wrote:
    Vilmos Tehenészfiú wrote:Nije lako biti sarkastičan drkadžija, ali to tebi uspeva bez većeg napora.

ne znam gde ti vidiš sarkazam, ovo drkadžija ok, to ne mogu realno da sagledam

eeo definiše baš sve na pravi način i ja mislim da tu stvarno ne mora da se ništa dira

kod mene u firmu se to primenjuje i imamo pride i women leads i sve funkcioniše kako terba

za kršenje toga se lakše dobije otkaz nego za lošost u poslu

ono što je najvažnije su slučajevi kada eeo ne važi i tu su glavni problemi, kao slučaj kada je žena favorizovana za ulogu majke

ali! ne usudi se da sam tumačiš izuzetke, za to postoji legal dept, za to su plaćeni

sve je to jednostavno, oćeš da budeš žena sa penisom ili šta već, niko ne sme a da ti kaže  

na poslu! 

znači, društvo/države nisu efikasni kao sistemi gde se o parama vodi računa

eto, kad moram sve da pišem
    E pa ovo već ima smisla. Izvini što sam bio grub, malo me nervirala galerija sa Olimpa od kartona pa sam se istresao na prvom koji je naišao. My bad.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Notxor

Post by Notxor Wed Oct 21, 2020 10:40 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:Pa kako ćemo onda da razlikujemo androide i ljude?

Voight-Kampff test. Jel' ima neki drugi?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Wed Oct 21, 2020 11:03 pm

Pa ako izgledaju kao ljudi, oblače se kao ljudi, predstavljaju se gender neutral kao ljudi, kako na Zoom call da znam ko je android?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    bela maca

Post by bela maca Wed Oct 21, 2020 11:11 pm

jedino je pitanje da li se na njega može drkati ili pošten čovek mora u pauzi da ide na drugi video čat.

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Oct 22, 2020 3:22 am

Vi mladi... samo mislite na sex chat.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Oct 24, 2020 10:04 pm

Medijsko smetlište - Page 16 ElHQZSWXUAcZJrD?format=jpg&name=900x900

_____
    ????
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sun Oct 25, 2020 12:06 am

Seems Legit ¯\_(ツ)_/¯ 
    Medijsko smetlište - Page 16 Hume's%20fork
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Oct 27, 2020 11:37 pm

Jel ima neko u ovoj zemlji da nije kompletno retardiran, samo me to zanima.

_____
    ????

Post by beatakeshi Wed Oct 28, 2020 7:38 am

To brate autošovinisto! Padni mi na grudi!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 28, 2020 8:04 am

Sklonili su. Izgleda da su je samo vredjali umesto da postavljaju, u duhu dijaloga, konstruktivna pitanja.
    паће

Post by паће Wed Oct 28, 2020 8:28 am

Какав дух, такво и плашење.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    plachkica

Post by plachkica Wed Oct 28, 2020 1:08 pm

ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 28, 2020 10:37 pm

Bacio pogled na portal koji je zaduzen za Zelenovica i tamo napadaju Ljubinku Milincic Medijsko smetlište - Page 16 4159171962

„ŽUTA“ LJUBINKA GLAVNA ANTIHEROINA: Srbima servira laži dok na Dorćolu ispija kafu

https://embargo.rs/zuta-ljubinka-glavna-antiheroina-srbima-servira-lazi-dok-na-dorcolu-ispija-kafu/

Osvanulo je prijatno oktobarsko jutro na Dorćolu. Nakon jutarnje kafe u obližnjem „Kandaharu“, bivša urednica zvaničnog lista Demokratske stranke Ljubinka Milinčić uputila se u svoj kabinet.

Lepo li je raditi kao urednik službenog medija druge države u Srbiji. Uživaš u blagodetima reformi, primaš nekoliko srpskih prosečnih plata svakog petog u mesecu, provodiš slobodno vreme u čistom i bezbednom gradu, a opet nikome ne odgovaraš. Barem ne nikome u Srbiji.

Upravo tako radi i antiheroj naše priče žuta Ljubinka. Dugogodišnja najbliža saradnica dr Zorana Đinđića, istog onog koji je za vreme NATO agresije iz Nemačke pozivao alijansu da još žešće bombarduje Srbiju kako bi Milošević pao, ceo život je zaljubljena u svog idola. Nikada nije prežalila što tamo neki Srbi nisu izdigli njenog šefa na pijadestal zaslužnog reformatora i vizionara, što mu nisu zaboravili sve kumovske privatizacije bez tendera, kupovine šećerana za po tri evra, što mu nisu oprostili služenje agresoru.

Takvim Srbima žuta Ljubinka ne želi ništa dobro. Srbima će servirati laži o njihovoj zemlji. Ubeđivaće ih manipulativnim tehnikama da ne žive bolje nego pre 8 godina. Da ne postoje stotine kilometara novih auto-puteva. Da Srbija danas nije uvažena na sve četiri strane sveta, za razliku od vremena njenog idola koji je bio prihvaćen samo u Zagrebu i Sarajevu. Znamo i zbog čega.

Tako na žutom Sputnjiku nećemo čitati o najvećoj stranci u Evropi – SNS, ali hoćemo o „protestu“ 19 ljudi u Beogradu koji lobiraju protiv vakcinacije, veruju da je zemlja ravna ploča i da ljudi-gušteri upravljaju svetom.

Tako na žutom Sputnjiku ni reči o kolapsu ruskog zdravstvenog sistema, ali su tu čitave tirade o „katastrofalnim brojevima novozaraženih u Srbiji“.

Tako žuta Ljubinka neće pisati o NATO pešadiji u vidu Tihanovske i njenih pristalica za koje intimno navija, ali će satanizovati predsednika Lukašenka jer sprovodi belorusku, suverenu politiku.

Globalisti poput žute Ljubinke takva politika je strana, baš kao što ne može da razume da postoje i Srbi koji iskreno vole svoju državu, koji nemaju rezervnu i koji je brane i od nje i od njenih gazda. A naročito idola.

Srbija danas

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Sat Nov 07, 2020 10:06 pm

Medijsko smetlište - Page 16 Scree160

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notxor

Post by Notxor Sat Nov 07, 2020 10:41 pm

Realno. I previše su se školovani profesionalci mešali u svoj posao i to objavljivali tako da svi mogu da pročitaju i komentarišu.

Vremena su takva da je najbolje da keramičar upravlja udbom, pečenjar epsom, a da se glupak i ludak zamene u vojsci i policiji.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 12, 2020 6:27 pm

Medijsko smetlište - Page 16 EmnnSm-WEAAipJA?format=jpg&name=small
    kondo

Post by kondo Thu Nov 12, 2020 6:47 pm

teši me da je tigar tako šorao po aci

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ♏

Post by ♏ Sun Nov 15, 2020 10:35 am

Prva u Jutru drži fizičara sleš naučnog novinara i anti-5G aktivistkinju, dva suprotstavljena mišljenja, nauka će dati odgovor, paralele sa duvanskom industrijom, kickass program.
    ♏

Post by ♏ Sun Nov 15, 2020 10:46 am

Riba se zalaže da na 5G telefonima stoji umrlica da može izazvati autizam, pad imuniteta i rak mozga... Jedan od argumenata je da izaziva EHS, onaj mindfuck iz F-spektra što ima Better Call Saulov brat.
    ♏

Post by ♏ Sun Nov 15, 2020 10:48 am

Nedovoljno je nemilosrdan ovaj fizičar, tj. čak suprotno, pun je razumevanja i ponaša se kao da razgovara sa racionalnom osobom, to je uvek prvi korak prema full scale srđajankovićizmu.

Teorije zavere nastaju jer nema javny debaty, zabranila ih Irini Reljin! OMFG.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 15, 2020 10:50 am

Prebacio sam na tvoju preporuku Medijsko smetlište - Page 16 1143415371

Alal vera ovom Bubnjevicu na nervima.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ♏

Post by ♏ Sun Nov 15, 2020 10:55 am

Mislim jebote, ne, nije samo pitanje etike i profesionalizma, ovo je za krivičnu odgovornost, mainstream informativni program, Nataša Miljković se prevrće u hard talk show host grobu.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Nov 15, 2020 11:06 am

Odgledah. Jezivo. Oboj kretenki poslednja rec. Rezultati glasanja - 45% veruje da 5G izaziva koronu. Caozdravo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 15, 2020 11:07 am

ja mislim da je potpuno pogrešno razgovarati sa 5G, antimask, anivaks i sličnima

tu argumenti i nauka ne pomažu

Sotir

Post by Sotir Sun Nov 15, 2020 1:28 pm

Добро, зар мислите да ће да стварно причају о стварним проблемима здравства?
    Недовољан буџет, мале плате, преоптерећеност, корупција, итд итд?

Зато и доводе ове идиоте да причају о срањима, уместо да их шутну назад испред драгстора где им је и место.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 12:02 am