Medijsko smetlište
- Post n°227
Re: Medijsko smetlište
https://nova.rs/biznis/srbija-gubi-13-milijarde-evra-godisnje-zato-sto-nije-u-eu/?ref=fbnova
opozicija.
Direktorka Centra za evropske politike (CEP) Milena Lazarević za Nova.rs kaže da se paketi pomoći uglavnom odmeravaju u odnosu na BDP države.Srbija gubi 1,3 milijarde evra godišnje zato što nije u EU
“To znači da bi Srbija dobila nešto manji iznos nego što je dobila Hrvatska. BDP Hrvatske je 60 milijardi dolara, a Srbije 50 milijardi”, objašnjava Lazarević.
Milena Lazarević takođe podseća da Hrvatska, kao članica, ima pravo da koristi strukturne fondove EU, dok Srbija dobija sredstva iz pretpristupne pomoći – IPA.
“IPA fondovi su sedam puta manji od strukturnih, što znači da Srbija ima velike gubitke sa svakom godinom koju provede van članstva u EU.
Milena Lazarević
Milena is a Governing Board Member and Programme Director at CEP. As the Programme Director, Milena is in charge of the overall programmatic strategy of CEP as well as developing and managing the quality assurance system and processes within the organisation. In terms of thematic focus, she is primarily responsible for the Good Governance and Europe&us programme areas
In 2014-2015, in addition to her work at CEP, she acted as the special adviser to the Serbian Deputy Prime Minister in charge of public administration reform. Prior to co-founding CEP, Milena served for six years in the Serbian civil service, as adviser for public administration reform and administrative capacities for EU accession in the EU Integration Office of the Serbian Government (SEIO) and in the Serbian Ministry of Public Administration
opozicija.
_____
????
- Post n°228
Шта је овде за сметлиште? Ово је све жива истина.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°229
smetliste je ova zemlja, taj portal i ovaj forum.
_____
????
- Post n°230
Замени сметлиште са септичка јама, и био би исти Гари. Овако, само 9/10.Janko Suvar wrote:smetliste je ova zemlja, taj portal i ovaj forum.
- Post n°232
Neka neko obavesti idiote iz 'medija' da Vranje još uvek nije 'srce Srbije', osim ako im car nije otkrio čuveni plan pregovora pa znaju nešto što mi ne znamo
— neregistrovan čitalac (@NCitalac) July 24, 2020
BUJANOVAC NIJE NA KOSOVU, MAJMUNČINE NEPISMENE!!! pic.twitter.com/giArlsOQO9
- Post n°233
Za mene nije prihvatljivo da neko ko je bio savetnik Kori Udovicki u prvoj Vucicevoj vladi, sad daje izjave za opozicione medije kao da nije to bio.beatakeshi wrote:?
Et Šuvar
Ocigledno postoje otvorena vrat izmedju tih tehnokratskih NGO i same administracije (mislim evo same Brnabic). Validno nek postoji, ne moze ih se rasterati kao sto Todorovic hoce, ali mi je neprihvatljivo da ih se tek tako pusta u medije, dok u rezimske medije niko iz opozicije ne moze da ode.
To je mocvara jedna sto kaze Mejdej. Sutra kad bi neko bacio Vucica u neobelezenu jamu, Kori Udovicki bi opet reformisala javnu upravu i takvi bi je savetovali.
_____
????
- Post n°234
sve je to isti kurac, s tim siptarimarumbeando wrote:Neka neko obavesti idiote iz 'medija' da Vranje još uvek nije 'srce Srbije', osim ako im car nije otkrio čuveni plan pregovora pa znaju nešto što mi ne znamo
— neregistrovan čitalac (@NCitalac) July 24, 2020
BUJANOVAC NIJE NA KOSOVU, MAJMUNČINE NEPISMENE!!! pic.twitter.com/giArlsOQO9
_____
????
- Post n°235
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°236
gosca dragana miljkovic
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/od-feminizma-do-satanizma/
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/od-feminizma-do-satanizma/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°237
Jel ova osopa stvarno postoji?
Tekst izgleda kao los prevod sa engleskog ("prilika cini lopova").
Tekst izgleda kao los prevod sa engleskog ("prilika cini lopova").
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°238
A, postoji, eno je na snimku. Glup sam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°239
Jao kad moja ljubav voditeljka kaze " kad je Klinton putovao Lolitom ekspres, interesantan je naziv he he, Lolita u skladu sa filmom i razlici u godinama "
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°240
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°241
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°242
Umesto ovog dede, često dobijam Dejvida Belamija koji viri iz cveća :ljaksofon:
- Post n°243
Vasa wrote:
Пао ми на ум Раша Попов.
Иначе, притисак 120/85... и то нако пола сата стајања у ходнику. И још ме ни докторица није познала... истина, дућани су нам били скоро један до другог, видели смо се понекад, истина пре 26-7 година... а имао сам и маску.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°244
ovo je neki news agregat sa srbijadanasa, tako da ne moze deda da samo proviruje iz prirode nego mora i da ima ove starostavne krstove for extra credibilityVasa wrote:
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°246
Meni iskače slika nabildanog čiče, glava mu je nakalemljena i dosta je starija od tijela, kažu da je to 98 godišnji Srbin koji otrkiva tajnu dugovječnosti i zdravlja. Parnim danima ide 106 godišnja žena kojoj su trave pomogled da dugo i kvalitetno poživi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°248
_____
- Post n°249
Smeta vam srpski naziv za botaničara
- Post n°250
CEP u samom jezgru drzavno-projektne mafije.Janko Suvar wrote:https://nova.rs/biznis/srbija-gubi-13-milijarde-evra-godisnje-zato-sto-nije-u-eu/?ref=fbnova
Direktorka Centra za evropske politike (CEP) Milena Lazarević za Nova.rs kaže da se paketi pomoći uglavnom odmeravaju u odnosu na BDP države.Srbija gubi 1,3 milijarde evra godišnje zato što nije u EU
“To znači da bi Srbija dobila nešto manji iznos nego što je dobila Hrvatska. BDP Hrvatske je 60 milijardi dolara, a Srbije 50 milijardi”, objašnjava Lazarević.
Milena Lazarević takođe podseća da Hrvatska, kao članica, ima pravo da koristi strukturne fondove EU, dok Srbija dobija sredstva iz pretpristupne pomoći – IPA.
“IPA fondovi su sedam puta manji od strukturnih, što znači da Srbija ima velike gubitke sa svakom godinom koju provede van članstva u EU.
Milena Lazarević
Milena is a Governing Board Member and Programme Director at CEP. As the Programme Director, Milena is in charge of the overall programmatic strategy of CEP as well as developing and managing the quality assurance system and processes within the organisation. In terms of thematic focus, she is primarily responsible for the Good Governance and Europe&us programme areas
In 2014-2015, in addition to her work at CEP, she acted as the special adviser to the Serbian Deputy Prime Minister in charge of public administration reform. Prior to co-founding CEP, Milena served for six years in the Serbian civil service, as adviser for public administration reform and administrative capacities for EU accession in the EU Integration Office of the Serbian Government (SEIO) and in the Serbian Ministry of Public Administration
opozicija.