No Country wrote:То је истина, али још увек не значи да није у праву. Вучића ће рушити нацоши и црква, углавном зато што нема ко други. Ми немамо чак ни малог Дритана.
Neće ga srušiti.
No Country wrote:То је истина, али још увек не значи да није у праву. Вучића ће рушити нацоши и црква, углавном зато што нема ко други. Ми немамо чак ни малог Дритана.
Mór Thököly wrote:fikret hadžiabdić wrote:
Savjetnik je Željku Komšiću, to je DF i oni su nekakva opozicija SDA. Prije da je za Bošnjake u BiH u cjelini, apsolutna većina njih iz sasvim razumljivih razloga upravo ovako i vidi postmilovsku CG.
Ali greše. Postoji 10 kočnica koje to mogu (i hoće, ako bude potrebe) zaustaviti. Institucionalno "srbovanje" će se zaustaviti na više-manje jezičkim pitanjima. Mmw.
fikret hadžiabdić wrote:Mór Thököly wrote:
Ali greše. Postoji 10 kočnica koje to mogu (i hoće, ako bude potrebe) zaustaviti. Institucionalno "srbovanje" će se zaustaviti na više-manje jezičkim pitanjima. Mmw.
Uporedio bih bošnjačku reakciju na CG izbore sa reakcijom Srba u Hrvatskoj nakon pobjede HDZ 1990. Opravdan strah zbog proživljenog i incidenti kojima taj strah dobija pokriće...
Uloviše li koga od Plevaljskih huligana, utiša se priča o tome?
Na korak sam od toga da 100% povjerujem u Bradilkovu verziju
fikret hadžiabdić wrote:Mór Thököly wrote:
Uporedio bih bošnjačku reakciju na CG izbore sa reakcijom Srba u Hrvatskoj nakon pobjede HDZ 1990. Opravdan strah zbog proživljenog i incidenti kojima taj strah dobija pokriće...
Uloviše li koga od Plevaljskih huligana, utiša se priča o tome?
Na korak sam od toga da 100% povjerujem u Bradilkovu verziju
No Country wrote:Е, мој Фикрете. Пре неки дан си устврдио да би пре пушио неке сасвим нехигијенске курчеве него ову Брадилкову стандардну уваљуцу... преписујем ти три дана одмора од форума. Бицикл, пецање, свеж ваздух. Лоше утичемо на тебе.
fikret hadžiabdić wrote:nego Mandiću, četnicima i Amfiloksiju, a o njima i dalje mislim isto što sam i ranije mislio, baška što nikad neću povjerovati u njihovu sakoizaciju.
ficfiric wrote:fikret hadžiabdić wrote:nego Mandiću, četnicima i Amfiloksiju, a o njima i dalje mislim isto što sam i ranije mislio, baška što nikad neću povjerovati u njihovu sakoizaciju.
Sto? Meni bas Mandic i ekipa deluju kao neko ko bi prodao rodjenu majku a ne ideje koje toboze zastupa
Well said: "veličina čoveka ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda". We applaud @predsednikrs Vucic’s courage. #Serbia #Russiahttps://t.co/taC9Q5XA06
— NSC (@WHNSC) September 7, 2020