Летећи Полип wrote:Au, Mile. Vučić će ti pojebe ženu.
24 sata Vučić
- Post n°477
Re: 24 sata Vučić
Bukvalno je to poruka reklame.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°478
Ovo inspirisano onom pričom o dva dana na Baliju.
- Post n°479
osecam se jako glupo. zbog cega je poruka reklame da ce vucic pojebe miletu zenu ?
ozbiljno ne kontam
ozbiljno ne kontam
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°480
Pa Mile srećan što mu Vučić napravio put, a ne kapira da je ovaj time osvojio i srce njegove supruge.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°481
a ok
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°482
Mislim, loše sam se izrazio. Ne mislim da je to nameravana poruka reklame, ali mislim da se tako čita, i da je to, jasno, kontrproduktivno. Polipova reakcija je doslovno bila i moja - pa on upravo reko Miletu da će mu jebe ženu.
_____
- Post n°483
vidim kako ste dosli do toga ali mi bukvalno ne bi palo napamet. mada nisam ja neki vox populi uzorak
_____
- Post n°484
+1
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°486
Sotir wrote:Шта је ово који курац?
"Ај сви некуд преко гране, Србија је за нашу децу".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°487
https://t.co/9bDRMMR0tQ pic.twitter.com/LmLCK4Yy37
— Sajam Ludaka (@BoraKonj) June 13, 2020
- Guest
- Post n°488
Култ личности је увек повезан са сексипилом. Ложиле се се тетке ономад на Слободана Милошевића, онолико. Претпоставља се да власт може да јебе шта хоће, и слатко. То нам је ваљда од Турака остало.
- Post n°489
Vlast tj moć je afrodizijak u svakoj kulturiNo Country wrote:Култ личности је увек повезан са сексипилом. Ложиле се се тетке ономад на Слободана Милошевића, онолико. Претпоставља се да власт може да јебе шта хоће, и слатко. То нам је ваљда од Турака остало.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°490
Ali ovo nije neka RL žena koja saleće Vučića. Ovo je predizborni spot koji je neko napisao, a Vučić, sasvim izvesno, na kraju i sam aminovao.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°491
didn't age well..
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=15&nav_id=1695824
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=15&nav_id=1695824
- Guest
- Post n°492
Иста ствар, само се чита у супротном смеру (како то код рекламних спотова већ бива, има она чувена реклама за пиво: задовољство у оба правца!). Дакле, тиме што је у споту сексипилан Вучић истиче своју политичку моћ.Летећи Полип wrote:Ali ovo nije neka RL žena koja saleće Vučića. Ovo je predizborni spot koji je neko napisao, a Vučić, sasvim izvesno, na kraju i sam aminovao.
- Post n°494
ko ne voli sendija neka napusti internet
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°496
fali milo
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°497
+1nalog sa ženinog laptopa wrote:fali milo
да поправи просек, центар добар али слаба су крила.
- Post n°498
briselske beleske
— Nikola Radišić (@radijacija) June 26, 2020
pic.twitter.com/886IOsMLAQ
- Post n°499
https://nova.rs/politika/vucic-ako-tramp-pobedi-srbiji-ce-biti-lakse/
Ovaj nesrećnik će opet da se izjebe.
Ovaj nesrećnik će opet da se izjebe.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!