ne znam da li je od karantina ili od čega već ali osećam kako me ceo ovaj srpski cirkus korona radikalizuje
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°251
Re: 24 sata Vučić
+1
ne znam da li je od karantina ili od čega već ali osećam kako me ceo ovaj srpski cirkus korona radikalizuje
- Guest
- Post n°252
Erős Pista wrote:Jbn neverovatno
Pobrkao Vesara SNS i Srbiju. Ovo je interno stranačko prebacivanje koje je pošlo naopako.
- Post n°253
Nije ostao kod kuće. Onda kad kažem da nema ništa bez oružanog ustanka sprdate se s Jovom, budala, ne zna šta govori. Karantena!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°254
Slobini mali nosio gajbice pa zaradio diskoteku, Žvalin mali nosio paketiće pa zaradio grip. Život je nekom majka...
- Post n°256
Ladno nije zajebancija https://twitter.com/Lidija97194491/with_replies
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°258
На рингли рикно термостат.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°259
Promaklo mi ovo.
Lol, skroz uverljivo. Kao sto i inace drzi propisnu distancu, nosi masku kako treba itd.
Na kasnije pitanje novinarke Dojče velea da li se video sa sinom, odgovorio je da se video sa njim, ali da je bio na bezbednoj udaljenosti.
Lol, skroz uverljivo. Kao sto i inace drzi propisnu distancu, nosi masku kako treba itd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°260
Kolika mu je ta garsonjera kad ima prostora za propisnu distancu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°261
Really?@manemoguceje
Umetnost u vremenu SNS: predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°262
Izgleda k'o da su prepravili Slobin portret.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°263
Њофра стиче конкурента. Осећа се потенцијал.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°264
Dada
_____
- Post n°266
meni na safeta pavlovića, sa kosom i naočarima, sebe je utkao u lik predsednika
- Guest
- Post n°267
Meni liči na pokušaj da se Titov portret prepravi u portret Borisa Komnenića.
- Post n°268
József Csuhay wrote:Meni liči na pokušaj da se Titov portret prepravi u portret Borisa Komnenića.
То!
И тако је портрет неуравнотежен, превише је масе из уста пренето у вилицу.
_____
- Post n°270
Evo, ne znam...
_____
- Guest
- Post n°271
Nema šta da znaš, samo nemoj da se glupiraš i ostavi čoveka na miru
- Post n°272
Erős Pista wrote:Evo, ne znam...
Mozda ima zdravstvenih problema
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°273
Gledam jutarnji na Prvoj od jutros, imali su uključenja iz različitih svetskih gradova na fazon kako je tamo loše, zašto, kolika je podrška vlasti (a bre?), bila neka Pokahontas iz Vašingtona koja je zaboravila srpski, nešto iz diplomatije što se preziva Hrustanović iz Brisela (ne znam je li rôd ili slučajnost) i diplomata komada još jedan iz Najrobija.
Posle toga relativno lucidna i normalna zamenica direktora infektivne, pa Nestorović sa izjavom da preko leta virus sigurno nestaje i dodatnom nekom analizom koju nisam baš mogao da slušam... i slušaoci su taman dovoljno uvedeni u priču da bi mogli da poslušaju našeg spasioca koji izgara uprkos tužnoj ličnoj priči i velikom riziku.
Nakon reklama.
Posle toga relativno lucidna i normalna zamenica direktora infektivne, pa Nestorović sa izjavom da preko leta virus sigurno nestaje i dodatnom nekom analizom koju nisam baš mogao da slušam... i slušaoci su taman dovoljno uvedeni u priču da bi mogli da poslušaju našeg spasioca koji izgara uprkos tužnoj ličnoj priči i velikom riziku.
Nakon reklama.
Last edited by radiátor on Sun 12 Apr 2020 - 10:08; edited 1 time in total
- Post n°274
Ma sigurno je slucajnost, lol. Snajka ako se ne varam. Bila pre toga u Italiji. Nek me isprave upuceniji ako gresim.
_____
- Post n°275
... e da, bilo je i uključenje iz Pazara, jedno pet puta rekli da je u pitanju grad mladih i da je zato jako čudno što su ulice prazne, okej, kapiramo, regiofobični ste i uvijate to u neoradikalske 365 oblande, odjebite sad. Čak je i vrlo pažljivo ušao novinar da pokaže mesdžid, nešto nisam primetio da po ostalim privremenim bolnicama ulaze u pravoslavni ekvivalent, puno nesrećnih godina na birou im svima želim.