24 sata Vučić
- Post n°551
Re: 24 sata Vučić
Udario mi je na porodicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°552
Где је нашао баш тако ретко презиме...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°553
Ozbiljno gazi SPS za navodnu umesanost u proteste...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°555
ne znam sta hoce da postigne, da ima izgovor da ne ponudi SPS-u ulazak u vladu ili da im da samo mrvice?
- Post n°556
Ružić bi bio u prvim redovima, nego je bolestan. Zorana deluje iz senke.
- Post n°557
Mislim da je u pitanju ritualno postizborno gazenje SPS kako bi im se maksinalno spustila koaliciona cena.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°558
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će svako ko je povezan sa tom strankom a podržava ili učestvuje u demonstracijama koje su se dešavale proteklih večeri snositi odgovornost, biti smenjen i isključen iz SPS-a, jer se „(nasiljem) nanosi šteta Srbiji“.
Dačić je naveo da će se to primenjivati „bez obzira da li je reč o partijskim ili državnim funkcionerima i njihovim saradnicima ili o lokalnim organizacijama“.
„Kao što je poznato, SPS i ja lično smo od prve večeri najoštrije osudili haos, incidente i nasilje ispred Narodne skupštine. To nema veze sa epidemioloskom situacijom, već je to pokušaj nasilnog rušenja vlasti… Kao što su napadi na (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) deo smišljene strategije, spolja i unutar zemlje, za destabilizaciju Srbiju“, rekao je Dačić u pisanoj izjavi.
On je ocenio i da je „sastavni deo te strategije pokušaj odvajanja SPS-a od Vučića i SNS-a“.
„Dok sam ja na čelu partije, Socijalistička partija Srbije će biti sa Vučićem u interesu Srbije. Zato su, spolja i unutar zemlje i partije, pokrenuti mehanizmi za moje rušenje. Od stavova evropske partije socijalista da SPS može da uđe u tu organizaciju samo ako bude protiv Vučića, jer su tamo članovi sadašnje i bivše demokrate, pa do organizovanih napada i zahteva za moju smenu. Sve je to deo iste kuhinje za destabilizaciju Srbije“, ocenio je Dačić.
- Post n°559
Good dog.
_____
- Post n°560
Erős Pista wrote:Good dog.
- Guest
- Post n°562
Thank you Jesus! #Lud pic.twitter.com/tclYEaAIMx
— LedeniČika (@CikaLedeni) July 12, 2020
- Post n°565
Ma to za puteve je pičkin dim u poređenju s pričom pobedićemo koronu u rou od 20 dana, to vm ja garantujem.
Ali već ste jednom pričali da ste je pobedili, bojažljivo će Verica, na šta će on - i to je bila istina, već smo je jednom pobedili! I opet ćemo!
Ali već ste jednom pričali da ste je pobedili, bojažljivo će Verica, na šta će on - i to je bila istina, već smo je jednom pobedili! I opet ćemo!
_____
- Post n°566
A i ono za poredjenje s Hrvatskom čemu to?
- Post n°567
Jesmo li with Cvijetin kad kaže da će umoran-sam-za-Makronyy ovaj put zaista dati nekom drugom da šatro vodi zločinačko udruženje?
Meni deluje totalno nerealno, diskutujte.
Meni deluje totalno nerealno, diskutujte.
- Post n°569
Da, da, treba pretresti temu da li ce se povuci sa mesta predsednika SNS-a i ko ce biti naslednik. Da li ce pobediti Djukina ili Zoranina struja. Nakon toga da vidimo ko ce biti predsednik vlade, kojih 25% ministara ce ostati i da li ce Vejvoda postati ministar inostranih poslova a Dusan Kovacevic gradonacelnik Beograda
Pricalo se nedavno i o gvozdenoj metli
Pricalo se nedavno i o gvozdenoj metli
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°570
Za pregovore ne znam, sada postoji formalni disbalans jer se Tači bavi Hagom kako se ne bi bavio pregovorima, mada je ranije sa EU formulisano da dva predsednika* vode razgovore. Tako da ima neke formalne razloge da to uvali Brnabi ili kome god, ali mislim da nisu velike šanse za to.
- Post n°571
Dace ostavku zarad foliranja pred evropskim institucijama. Jedna od njegovih taktika je i ustupanje polozaja koji su u nekom trenutku bili bitni za konsolidaciju moci, ali su u medjuvremenu postali nebitni.
_____
- Post n°572
Vucic
Ko moze da vrati, nek gleda Dnevnik. Sve je genijalno. AirBnb konstatuje da je porast zarazenih "bez sumnje" zbog protesta. BDP poraso 5% - vise nego svima u regionu! Ipak, najveci hit je Vucicevo javljanje iz Brisela na temu Kosova - 15 minuta o nestalima, selima ovim i onim, ni reci o koroni. Setih se onog vica kad zlatna ribica kaze Muji - "Daj ond mape..."
Sad je i Kosovo super tema u poredjenju sa pandenijskim pomorom...
Sad je i Kosovo super tema u poredjenju sa pandenijskim pomorom...
_____
- Post n°573
Једино сам схватио да је од рибице тражио да од ове направи рибу, и да је одатле кренуло све.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°574
Erős Pista wrote:AirBnb konstatuje da je porast zarazenih "bez sumnje" zbog protesta.
Hm, trecina pozitivnih je iz Macvanskog okruga a nismo imali proteste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°575
E, aj sad se splituj sam
_____