thanks, zjzzvezda je zivot wrote:dobar je kori robin, samo ne tvituje. ali vec sam reko da mora da odgovara sto konstantno promovise najgore ljude: th kouts, moira donegan, dzudit batler, stefani kelton. prosto neverovatno kako se zaljubi u svaku liberalnu devijacju.
i zanimljivo je sto je reko da je zavrsio s desnicom i da ce odsad pisati samo o levici. jedva cekam da vidim kako ce to izlgledati a strahujem da o levici ima manje da kaze nego o desnici. u svakom slucaju, ja trenutno vise volim ljude koji pricaju o konkretnijim stvarima, ali dobro je sto ima neko da nas podseca da je sloboda leva ideja itd...
a future to believe in
- Post n°651
Re: a future to believe in
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°652
_____
ova zemlja to je to
- Post n°653
#SouthCarolina @MonmouthPoll:
— Political Polls (@PpollingNumbers) February 27, 2020
(Change since Oct 21)
Biden 36% (+3)
Sanders 16% (+4)
Steyer 15% (+11)
Warren 8% (-8)
Buttigieg 6% (+3)
Klobuchar 4% (+2) https://t.co/oqf0ycXM2l
s druge strane, u poslednjih 24h dobili smo odlicne polove iz kalifornije, kolorada i virdzinije. ocekujem da dobijemo kali, virdziniju, kolorado, jutu, vermont, verovatno mejn, moguce severnu karolinu, i nadam se masacusets ili teksas. verovatno 538 super tuesday forecast precenjuje bernija (587 prema bajdenovih 311 delegata) ali morace da napravi veliku prednost jer ga za manje od 3 nedelje ocekuje katastrofa na floridi.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°654
Флорида је Републиканска држава где владају специфичне околности - Латиноси су тамо кубански десничари а популација су бесни и потпуно-до-полу-луди пензионери.
Сенатори су Марко Рубио и Рик Скот. Пола делегата у Кућу су Републиканци, а пола Демократе. Тамо столује Деби-Васерман Шулц, Сотона лично.
Бернард тамо нема шта да тражи, али постоји нада да ће разједињена и разводњена подршка естаблишмента изабрати погрешног кандидата. Колико ја видим, Бајден је у Флориди на +9 или чак на +28.
Мора много Сандерс да намакне у Супер Уторку да би се изједначила Бајденова предост коју узима на Флориди.
- Post n°655
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°657
As he leads a column of young people to vote early in Winston-Salem I asked @BernieSanders how he feels about North Carolina. He gestured to the crowd behind him and said: “You tell me! Beautiful!” pic.twitter.com/JILrY9e4oZ
— Garrett Haake (@GarrettHaake) February 27, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°658
Parasite (2019) https://t.co/2bXJMqOdr5
— Paul Blumenthal (@PaulBlu) February 27, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°659
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°662
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°663
South Carolina poll: Biden leads Sanders by 4 points https://t.co/nTGXMISGzG
— Sarah :rose::bird: (@sarahforbernie) February 28, 2020
- Post n°664
- Post n°665
Polovi konstruišu "realnost".
- Post n°666
- Post n°667
- Post n°668
Good two-tweet thread. Jed and I come from an (embarrassingly tiny) generation of the left that still believes this. But the younger generation can't, as Jed says, for entirely understandable reasons. https://t.co/jszqDPNCkT
— corey robin (@CoreyRobin) February 28, 2020
- Post n°669
elem najbesramnija kampanja bez ikakve sumnje imho
NEWS: Persist PAC, the super PAC backing @ewarren, is spending another NINE MILLION DOLLARS on ad buys ahead of Super Tuesday.
— Kevin Robillard (@Robillard) February 28, 2020
Here are the markets, which are some of the most expensive in the country: LA, SF, Boston, etc. pic.twitter.com/bIeaNmOgwc
bajden koji je daleko najozbiljnija pretnja berniju osto svorc za super utorak a vorenkin superpak trosi ko blumberg. bizarno.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°670
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°671
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°672
zvezda je zivot wrote:dzed i kori smaraci.
elem najbesramnija kampanja bez ikakve sumnje imho
[size=35]NEWS: Persist PAC, the super PAC backing @ewarren, is spending another NINE MILLION DOLLARS on ad buys ahead of Super Tuesday.
— Kevin Robillard (@Robillard) February 28, 2020
Here are the markets, which are some of the most expensive in the country: LA, SF, Boston, etc. pic.twitter.com/bIeaNmOgwc[/size]
bajden koji je daleko najozbiljnija pretnja berniju osto svorc za super utorak a vorenkin superpak trosi ko blumberg. bizarno.
Zaista jeste. U cemu je fora? Zasto joj jos uvek daju lovu? I zar nije trebalo da odustane posle Nevade?
_____
- Post n°674
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°675
Још увек нисам преломио, је ли ово позориште или циркус. Има елемената за оба.
_____