Podgorica tonight. Biggest protest since the beginning at the end of December. People walking from surrounding historical clans with banners. Medieval tunes and political slogans “Kosovo is Serbia” “This is not Montenegro but heroic Serbian nest” etc. Really frightening. pic.twitter.com/Kyz9qLlV8k
— Ljubomir Filipovic (@ljubofil) February 2, 2020
Crna Gora
- Post n°476
Re: Crna Gora
Ali me najviše raduje saser Milovih nezavisnih analitičara
- Post n°477
Heroic Serbian nest FTW!
Oni iz gnezda gledaju u nas... i u sve vas!
Oni iz gnezda gledaju u nas... i u sve vas!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°478
Ona priča o grehu i grešci i je apsolutno večita. Samo što ćemo tek videti dokle će ići posledice ove greške. Bravo kretenu.
- Post n°479
Ne znam ni sam, u suštini ovo je situacija u kojoj se nije ranije nalazio. Super je to što su ovi ljudi izgleda odjebali Mandića ali ne znam šta je alternativa. Verovatno će pokušati da se prikurve likovi poput Pavićevića ili Bečića.
Ne znam.
Ne znam.
- Post n°480
Ali ovo je def najveća antimilovska mobilizacija u CG lajk eva, ovo je veće i od predreferendumskih mitinga i predizbornih i postizbornih iz 1997.
- Post n°481
Fotografije i snimci su neverovatni, i samo ljudi koji su nekada bili u Beranama ili Pljevljama mogu da pojme koje je ono ludilo.
- Post n°482
Jbg, ume da se obije o glavu ucenjivanje glasovima za DPS kako bi ti Fond za razvoj sjevera Crne Gore odobrio beskamatni kredit da kupiš jednu kravu kako ne bio crkao od gladi.
- Post n°483
ćaća wrote:Ne znam ni sam, u suštini ovo je situacija u kojoj se nije ranije nalazio. Super je to što su ovi ljudi izgleda odjebali Mandića ali ne znam šta je alternativa. Verovatno će pokušati da se prikurve likovi poput Pavićevića ili Bečića.
Ne znam.
Ima ko zna...ali Milo je napravio mega sranje koje sve manje verujem da ce mu biti "oprosteno". Ovo ce ga kostati ogromnog dela kredibiliteta od kojeg je pitanje sta ce ostati. Pa sta on misli, da ce neko slati avione i brodove da rasteruje narod oko crkve?
- Guest
- Post n°484
ćaća wrote:Ali me najviše raduje saser Milovih nezavisnih analitičaraPodgorica tonight. Biggest protest since the beginning at the end of December. People walking from surrounding historical clans with banners. Medieval tunes and political slogans “Kosovo is Serbia” “This is not Montenegro but heroic Serbian nest” etc. Really frightening. pic.twitter.com/Kyz9qLlV8k
— Ljubomir Filipovic (@ljubofil) February 2, 2020
ljubo na straži u nirnbergu, valjda da štrumpfovi ne provale u američku okupacionu zonu u dojčlandu.
- Post n°485
da štrumpfovi ne provale u američku okupacionu zonu u dojčlandu
- Guest
- Post n°486
Posle molebana u Podgorici, ispred Hrama Hristog vaskrsenja, mladić je zaprosio devojku uz odobravanje i oduševljenje prisutnih građana. :woman:#CrnaGora #litija #Montenegro
— Sputnik Србијa (@rs_sputnik) February 2, 2020
:point_down:
Više na: https://t.co/E9qrfOGahy pic.twitter.com/yV19fR3Ev1
- Guest
- Post n°487
ćaća wrote:Fotografije i snimci su neverovatni, i samo ljudi koji su nekada bili u Beranama ili Pljevljama mogu da pojme koje je ono ludilo.
bukvalno nisam video primitivnije pecine u zivotu
- Post n°488
Zamisli na molebanu prosis
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°489
Pa ja ne mogu zamislim vecu socijalu od toga
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°490
Mr.Pink wrote:Zamisli na molebanu prosis
Не могу да замислим.
Али пази христо је сад придев! Имаш христо спасење, па христије и онда најхристије. Јел' то само у црногорском или сме да се користи и у српском? Увек смо волели да макнемо од комшије, нарочито кад је сусјед.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°491
Велики Никола Миротић се уживи укључио током молебана у Подгорици. pic.twitter.com/yJ8BJvXW7R
— Dušan Doderović (@dusan_je_silni) February 2, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°492
Mr.Pink wrote:Pa ja ne mogu zamislim vecu socijalu od toga
polako pinče, ne srljaj
u životu postoje emocije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°493
mojne brt mi dajes ideje pa opet da vodim hipsterku na zur i nagutavam ekserima
ne bi mi bio prvi put
ne bi mi bio prvi put
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°494
Samo zbog uvodnog dela treba pogledati, kao Rohan iz Gospodara...
- Post n°497
Najjaca fora bi bila da Milo kaze "OK, ipak necemo" i odjednom je sve u redu, samo da su hramovi netaknuti, necemo nastavljati proteste protiv vlasti koja je ipak dobra"
- Guest
- Post n°498
Titograd nocas oko 800 ljudi zbog jakni izgleda vise...Titograd ne smije pasti... pic.twitter.com/lXN6uxV0kW
— 1244Zelenas1244 (@ZelenasC) February 2, 2020
- Post n°500
Kondo wrote:
u životu postoje emocije
Па јес, где би другде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...