Crna Gora
- Guest
- Post n°727
Re: Crna Gora
Pet Milovaca rovari po Burundiju Sigurno su tu i neki spavači koji čekaju pravi trenutak da se pojave.
Zajebancija na stranu, meni ovo previše liči na događanje naroda od prije trideset godina, mislim da je Crna Gora jednu razbijenu glavu )ne mora čak ni da padne glava) daleko od balvana i barikada.
Fildžan država.
Zajebancija na stranu, meni ovo previše liči na događanje naroda od prije trideset godina, mislim da je Crna Gora jednu razbijenu glavu )ne mora čak ni da padne glava) daleko od balvana i barikada.
Fildžan država.
"Pozivaju se na Crnu Goru kralja Nikole koja ni po svojim granicama, ni po svom sadržaju i mentalitetu nema nikakve veze sa ovom fildžan-avnojevskom Crnom Gorom, rođenom u Titovom Jajcu", kaže mitropolit Amfilohije.
- Post n°728
Ne mogu da se obuzdaju, ne samo on, kad je rec o ww2. I to im ne valja.
- Post n°729
KinderLad wrote:Ne mogu da se obuzdaju, ne samo on, kad je rec o ww2. I to im ne valja.
Amfi cim se dohvati istorije i srbstva sve prospe sto je uradio.
Ovu izjavu kao da je don narucio.
Last edited by Bungee jump on Wed Feb 05, 2020 11:26 am; edited 1 time in total
- Post n°730
Ma on vise "cetnikuje" nego sto srbuje (sto je u stvari veoma zanimljivo)
- Post n°731
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Post n°732
KinderLad wrote:Ma on vise "cetnikuje" nego sto srbuje (sto je u stvari veoma zanimljivo)
Pa on to radi od osamdesetih sa Atanasijem. Bulajicevski cetnicizam i radikalni antikomunizam.
- Post n°733
Sta ocekujete od popa?
Svejedno i sa ovim je do sada dao vise umerenih izjava od Mila i pratnje. Još ima da se potrudi da pređe u vođstvo.
Svejedno i sa ovim je do sada dao vise umerenih izjava od Mila i pratnje. Još ima da se potrudi da pređe u vođstvo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°734
Kondo wrote:Sta ocekujete od popa?
Stvar je u tome da on ne sme da pravi ovakve faulove, jer su Srbi i SPC u CG na raznim "ruskim" listama u zapadnoj analitici.
Posebno me cudi ovo ludjenje, jer u prethodnim izjavama nije nicim dovodio u pitanje nezavisnost CG, a uspevao je da se ujede za jezik oko "istorijskih tumacenja".
S druge strane, stabilokratski don je dvodecenijsko miljence SAD, ima on dovoljno municije za budalesanje, a da ga (jos) ne kosta.
- Post n°735
05.02.
14.01.
AZ-5 wrote:niko ovde nije milovac, samo sto vi ne razumete da ucestvujete u fk zvezda - fk partizan kripl fajtu. s jedne strane arkanovska govna kosovski boj font sa druge skaljarci i kavcani. i vecina ste zvezdini navijaci, sto i jeste objektivna slika srbije vec 30 godina.
14.01.
bradilko wrote:podrzavas mila, ubij se
eh da je ziv sloba pa se i on tako popravio kao milo ajooj
AZ-5 wrote:podrzavam naravno sve snage koje cine da se nikada vise ne zakuva projekat velike srbije na prostoru jugoslavije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°736
Bungee jump wrote:Kondo wrote:Sta ocekujete od popa?
Stvar je u tome da on ne sme da pravi ovakve faulove, jer su Srbi i SPC u CG na raznim "ruskim" listama u zapadnoj analitici.
Posebno me cudi ovo ludjenje, jer u prethodnim izjavama nije nicim dovodio u pitanje nezavisnost CG, a uspevao je da se ujede za jezik oko "istorijskih tumacenja".
S druge strane, stabilokratski don je dvodecenijsko miljence SAD, ima on dovoljno municije za budalesanje, a da ga (jos) ne kosta.
kakve veze ima izjava sa Rusijom?
Ova izjava je uprao usmeren prema trenutnoj americkoj administraciji koja se bori portiv komunisticke Kine.
Izjava upravo gadja komuniste.
Inace je izjava sustinski tacna.
Eto npr. prestonica drzave za vreme monarhije Petrovica, i onih drugih Petrovica koji postadose Karadjorjdevici(Zetska banovina), je bila na Cetinju.
A od 1945 u Titogradu.
- Post n°737
Zuper wrote:Bungee jump wrote:
Ova izjava je uprao usmeren prema trenutnoj americkoj administraciji koja se bori portiv komunisticke Kine.
Eto npr. prestonica drzave za vreme monarhije Petrovica, i onih drugih Petrovica koji postadose Karadjorjdevici, je bila na Cetinju.
A od 1945 u Titogradu.
Mda, sa'ce Trampara da odlepi za Amfijem jer je usao u makartisticku fazu na globalnom nivou. Cisto da te podsetim da je upravo Tramp spakovao "komunisticku" CG u NATO, a njena drzavnost se ne pipa.
Zupi, ti se slobodno napajaj i ogrej se njegovim istorijskim tumacenjima. Ja ti kazem da je ovo nevidjen auto-gol u sadasnjem trenutku.
Last edited by Bungee jump on Wed Feb 05, 2020 11:56 am; edited 1 time in total
- Post n°738
... wrote:Ukupan broj poginulih partizana u bici iznosi - 7.454 boraca (6.946 muškaraca i 597 žena, od kojih su njih 352 bile bolničarke). Nacionalni sastav partizanskih boraca bio je sledeći: Srbi - 11.851; Hrvati 5.220; Crnogorci - 3.295; Muslimani - 866; Jugosloveni - 757; Jevreji - 74; Slovenci - 21 i druge nacionalnosti 21.
_____
- Post n°739
шумидер-модер wrote:... wrote:Ukupan broj poginulih partizana u bici iznosi - 7.454 boraca (6.946 muškaraca i 597 žena, od kojih su njih 352 bile bolničarke). Nacionalni sastav partizanskih boraca bio je sledeći: Srbi - 11.851; Hrvati 5.220; Crnogorci - 3.295; Muslimani - 866; Jugosloveni - 757; Jevreji - 74; Slovenci - 21 i druge nacionalnosti 21.
U kojoj bici? Ovo je odgovor na - sta, da kontekstualizujemo makar malo...
- Post n°740
Република/покрајина | Укупно 377,189 | Срби 6,707 | Хрвати 6,808 | Словенци 484 | Македонци 133 | Црногорци 342,009 | Неопр. муслимани 387 | Бугари 13 | Чеси 93 | Словаци 4 |
И, није то аутогол, то је Амфилохије Праведни...
Или, српски: не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже траг...
Али, све то на страну: најважније је да је (велико)српски национализам мртав, упокојен за вјеки вјеков...
Last edited by шумидер-модер on Wed Feb 05, 2020 12:09 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°741
Bungee jump wrote:Zuper wrote:
Eto npr. prestonica drzave za vreme monarhije Petrovica, i onih drugih Petrovica koji postadose Karadjorjdevici, je bila na Cetinju.
A od 1945 u Titogradu.
Mda, sa'ce Trampara da odlepi za Amfijem jer je usao u makartisticku fazu na globalnom nivou. Cisto da te podsetim da je upravo Tramp spakovao "komunisticku" CG u NATO, a njena drzavnost se ne pipa.
Zupi, ti se slobodno napajaj i ogrej se njegovim istorijskim tumacenjima. Ja ti kazem da je ovo nevidjen auto-gol u sadasnjem trenutku.
Nikakav Tramp nije spokovao CG u nato, to je bila operacija pokojnog Mekejna.
Jedino sto je Tramp rekao o CG da je nebitna zemlja za koju nikada ne bi usao u Treci svetski rat iako je clanica nato-a.
Ovo moze biti auto-gol ali nema veze sa Rusijom.
Mene zanima kako si ti povezao ovu izjavu sa Rusijom?
Mada znam da neces odgvoriti.
- Post n°742
Imao je milance duhovit osvrt na antilopijev antikomunizam, uz obaveznu zaoku na ljudska prava i demokratiju. Al u sustini dobar tekst o dvolicnosti spcfikret selimbašić wrote:Pet Milovaca rovari po Burundiju Sigurno su tu i neki spavači koji čekaju pravi trenutak da se pojave.
Fildžan država.
"Pozivaju se na Crnu Goru kralja Nikole koja ni po svojim granicama, ni po svom sadržaju i mentalitetu nema nikakve veze sa ovom fildžan-avnojevskom Crnom Gorom, rođenom u Titovom Jajcu", kaže mitropolit Amfilohije.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°743
što se tiče amfilohijevog intervjua, efekte ćemo videti na prvim sledećim protestima. ako broj bude krenuo da pada to će biti jasan znak, isto kao što je reakcija na milov govor mržnje i pretnje ("nemojte nam se zalijetati") aktuelni broj ljudi na ulicama.
to je jedini relevantan znak. neko ocekuje da EU US i NATO budu na njihovoj strani?t
btw da li ste ukacili da je milo mosti svetog vasilija nazvao kosti? zanimljiv jezik.
to je jedini relevantan znak. neko ocekuje da EU US i NATO budu na njihovoj strani?t
btw da li ste ukacili da je milo mosti svetog vasilija nazvao kosti? zanimljiv jezik.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°744
Zuper wrote:Bungee jump wrote:
Jedino sto je Tramp rekao o CG da je nebitna zemlja za koju nikada ne bi usao u Treci svetski rat iako je clanica nato-a.
Sigurno, moze bilo koja zemlja da se spakuje u NATO dok predsednik SAD hvata zjala po Ovalnom kabinetu. Bas kao sto i sada nema pojma o Pompeovoj bratsko-energetskoj ponudi Lukasenku. Jbg, u vasem suverenistickom svetu medveda & leptira Putin i Tramp su braca najrodjenija. To sto su cinjenice drugacije, tim gore po cinjenice.
Zupi, lepo sam ti gore napisao. Ovakve stvari samo pojacavaju antiruske spinove po zapadnoj analitici, potpuno je nebitno koliko tu "mesa" ima. Recept za uspeh je ogradjivanje od ruskog uticaja, priznavanje nezavisnosti i suverenosti CG, fokusiranje na imovinsku pricu, na verska prava uredjena po evropskim standardima. Dakle, sve suprotno od onoga sto je Amfi ubrljao gore.
Last edited by Bungee jump on Wed Feb 05, 2020 12:21 pm; edited 1 time in total
- Post n°745
шумидер-модер wrote:
Република/покрајина Укупно377,189 Срби6,707 Хрвати6,808 Словенци484 Македонци133 Црногорци342,009 Неопр. муслимани387 Бугари13 Чеси93 Словаци4
И, није то аутогол, то је Амфилохије Праведни...
Или, српски: не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже траг...
Али, све то на страну: најважније је да је (велико)српски национализам мртав, упокојен за вјеки вјеков...
Soderu, mislio sam da si ti za jacu i vecu Crnu Goru.
Vidji ovo:
-Zetska Banovina, Kraljevina Jugoslavija, prijestonica u Cetinje- 30 742 km2, sa sve Bokom, Budvom, Dubrovnikom
Odvratni Aleksandar Karadjordjevic
-Kraljevina CG, pozivanje na Srbiju sa sve srpskom trobojkom, zastavom Kraljevine CG, koju Milo danas molerise, prijestonica Cetinje-14 4483 km2, bez Boke u Budve, to oslobodili zli Srbi 1918.
-Crna Gora danas ili ti avnojevska, prijestonica Titograd-13 812 km2, ima Boke i Budve, Srbi oslobodili 1918.
Last edited by Zuper on Wed Feb 05, 2020 12:22 pm; edited 2 times in total
- Post n°747
Ju!Kondo wrote:
Ajde pope van!
Nije to nikakav pop, nego gospodin župnik!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°748
Bungee jump wrote:Zuper wrote:
Sigurno, moze bilo koja zemlja da se spakuje u NATO dok predsednik SAD hvata zjala po Ovalnom kabinetu. Bas kao sto i sada nema pojma o Pompeovoj bratsko-energetskoj ponudi Lukasenku. Jbg, u vasem suverenistickom svetu medveda & leptira Putin i Tramp su braca najrodjenija. To sto su cinjenice drugacije, tim gore po cinjenice.
Zupi, lepo sam ti gore napisao. Ovakve stvari samo pojacavaju antiruske spinove po zapadnoj analitici, potpuno je nebitno koliko tu "mesa" ima. Recept za uspeh je ogradjivanje od ruskog uticaja, priznavanje nezavisnosti i suverenosti CG, fokusiranje na imovinsku pricu, na verska prava uredjena po evropskim standardima. Dakle, sve suprotno od onoga sto je Amfi ubrljao gore.
CG je usla u nato delovanjem Mekejna. Tako sto je vrsio veliki pritisak preko medija i senata...
Sto se tice Pompea, evo bas danas
Државни секретар САД Мајк Помпео рекао је на састанку иза затворених врата са кримско-татарским активистима, током посете Кијеву, да је Украјина изгубила Крим, преноси портал „Ново време“.
Malo manje citaj reatrdirane srpsk medije i njihove raterdiranu olos od urednika koji zive od kliktanja.
Uzmi tableticu opet si krenuo sa umisljenom geostregijom.
- Post n°749
Slučajna članica NATO.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°750
[quote="шумидер-модер"]
А, да: попис становништва ФНРЈ, 1948. година.
Република/покрајина | Укупно 377,189 | Срби 6,707 | Хрвати 6,808 | Словенци 484 | Македонци 133 | Црногорци 342,009 | Неопр. муслимани 387 | Бугари 13 | Чеси 93 | Словаци 4 |
А, да: попис становништва ФНРЈ, 1948. година.
_____