шумидер-модер wrote:Очекивано јадно.KinderLad wrote:
Klasika. Ili si nacionalista ili si izdajnik (sto sam u životu bio proglašavan jedno pedeset puta više nego nacionalista). Sve je to deo "sistema" mišljenja u kome postoji jedna velika istina i onda se sve ravna prema tome. Da li je ta istina da su Srbi krivi za sve ili ta istina da svi mrze Srbe ili je ta istina marksizam-leninjizam, ili je ta istina "sveti vladika Nikolaj", svejedno je, reč je o modelu koji ne trpi razumnu argumentaciju u raspravi o pojedinim pojedinim fenomenima bez trivijalnih uopštavanja i paušalnih diskvalifikacija. Nisi ti jedini ne sekiraj se, ali to je prosto dobar deo uzroka celokupne nesreće ovih prostora u poslednje vreme.
У року од одмах утјецање кукњави гледе лихтрозег етикетирања.Знам, ниси националиста, имаш пријатеља Хрвата, Албанца, уобичајени репертоар...КиндерЛад wrote: Ili si nacionalista ili si izdajnik (sto sam u životu bio proglašavan jedno pedeset puta više nego nacionalista)
И обавезно да тражиш да ти се призна првоборачки стаж.Ни је вас не бих боље описао, хвала.КиндерЛад wrote:reč je o modelu koji ne trpi razumnu argumentaciju u raspravi o pojedinim pojedinim fenomenima bez trivijalnih uopštavanja i paušalnih diskvalifikacija. Nisi ti jedini ne sekiraj se, ali to je prosto dobar deo uzroka celokupne nesreće ovih prostora u poslednje vreme.
Модел мрсомуда који су се примили на увезене половне аутомобиле и половну демократију, ону коју је баба возила само недељом до цркве, којима је као демонтирање комунизма продато скидање петокраке са пар јавних зграда, а геј парада као врхунски домет борбе за људска права, којима је пешчаниковско њањављење библија, а кићанка на шубари то што их неко проглашава издајницима....
Који се кријете иза политичке коректности и културе дијалога чији нас недостатак, ето, уби у појам, уназади...
Који су, гле чуда, напрасно жешћи у критици мила, него вучића јер се зна да се треба држати заједно када гори Хиландар, упс, неко угрожава светиње...
Него, 'ајде мало конкретно, немој да се кријеш иза паушалног и да серњаш о мени оваквом или онаквом, допуни низ: Коштуница, Ђинђић, Тадић, Јанковић, Амфилохије...
Вучића и Тому прескачем, колико сутра сте, ако се у ЦГ још више заговна, на истој страни, нема смисла да вам кварим идилу, нарушавам јединствени фронт одбране српства...
Pa to može kad padneš s Marsa na forum pa onda znaš šta ko o kome i čemu misli pre nego i pročitaš.
Модел мрсомуда који су се примили на увезене половне аутомобиле и половну демократију, ону коју је баба возила само недељом до цркве, којима је као демонтирање комунизма продато скидање петокраке са пар јавних зграда, а геј парада као врхунски домет борбе за људска права, којима је пешчаниковско њањављење библија, а кићанка на шубари то што их неко проглашава издајницима....
Nije neko nego ovi što su uvek "na liniji". Samo izgleda kad promene geografski habitat onda se promeni i linija, ali bitno je da smo i dalje "na liniji". Jednoumlje jednom rečju.