Virus
- Guest
- Post n°77
Re: Virus
vazno je da psi i macke ne mogu da se zaraze ovim humanim virusom, korona virusi kod pasa i macaka napadaju najcesce digestivni trakt, a kod ljudi respiratorni
- Post n°78
Zuper wrote:Dodjite vi na zuperovu barku.
Ima sve za malu ali odbranu grupu.
Samo muskarci.
Spasa nam nema, propasti necemo.
Why am I not surprised?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°80
On Sunday, China announced a nationwide ban on the sale of wildlife in markets, restaurants, and e-commerce platforms. Wild and often poached animals packed together in Chinese markets are blamed as incubators for viruses to evolve and jump the species barrier to humans.
Snakes, peacocks, crocodiles and other species can also be found for sale via Taobao, an e-commerce website run by Alibaba.
- Post n°81
The ability of the coronavirus to spread is getting stronger and infections could continue to rise, China's National Health Commission said on Sunday, with more than 2,000 people globally infected and 56 in China killed by the disease.
National Health Commission Minister Ma Xiaowei, speaking at a press briefing, said knowledge of the virus was limited.
Ma said the incubation period for the coronavirus can range from one to 14 days, and that the virus is infectious during incubation, which was not the case with Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS), a coronavirus that originated in China and killed nearly 800 people globally in 2002 and 2003.
Containment efforts, which have thus far included transportation and travel curbs and the cancellation of big events, will be intensified, Ma told a crowded news briefing on the second day of the Lunar New Year holiday.
https://www.jpost.com/International/Xi-says-China-faces-grave-situation-as-virus-death-toll-hits-42-615366
- Post n°82
Rešenje prenaseljenosti, smanjenje potrošnje i zagađenja... možda bude još nekih pozitivnih efekata.
- Post n°83
William Murderface wrote:Zuper wrote:Dodjite vi na zuperovu barku.
Ima sve za malu ali odbranu grupu.
Samo muskarci.
Spasa nam nema, propasti necemo.
Why am I not surprised?
Ne znam sta tu pise ali znam da samo najjaci ostaju, nikada se ne predaju.
- Post n°84
beatakeshi wrote:Rešenje prenaseljenosti, smanjenje potrošnje i zagađenja... možda bude još nekih pozitivnih efekata.
Ако је САРС убио свега 800 људи... па то је сића, више побију амерички лекари за 1 дан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°85
Beijing Municipal Education Commission's deputy director Li Yi said on a press conference on Sunday afternoon (local time) that the spring festival break would be extended for kindergartens, all three levels of schools, and for universities in Beijing.https://t.co/fBNQWuoazv
— JR's China Blog (@JRsChinaBlog1) January 26, 2020
- Post n°86
Kondo wrote:za najkasnije 2 nedelje ce se u srbiju vratiti svih nekoliko hiljada kineza koji su otisli da slave novu godinu u matici.
Gde po Beogradu u kineskim restoranima kuvaju Kinezi a gde je srpska ekipa?
- Guest
- Post n°87
jedva cekam virus u srbiji, zemlji pipaca svega i svakoga, svako mora sve da pipne i o svakog da se ocese svuda gde je vise od 5 ljudi u relativno manjem prostoru
- Post n°88
Vise nece biti zmija za jelo? Steta, ono sto sam jeo imalo je ukus curetine, vrlo lepo i stomakougodno.
- Post n°92
Све студијске верзије, јебига, нема тог штимунга као кад је уживо.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°93
nigde ne kuvaju srbi u pravim kineskim restoranima, šta vam je
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°94
Pa ok, al ja ne znam šta su pravi kineski restorani ja vidim rolnice i pohovanu jabuku i naručim, zato pitam ovaj gurmanski forum
- Post n°95
Pravi su po B70, prekoputa B70 u jurija gagarina, na ledinama, quan jude (ili chin chin) na senjaku, stari shanghai (nabolji kinez u gradu - http://starishanghai.com/images/stories/starishanghai-menu.pdf), ovaj gore na uglu kamenicke i kraljice natalije itd itd sve sto radi sa prometom a ima a la card meni, uglavnom sve to za kinesku klijentelu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°98
https://www.channelnewsasia.com/news/asia/wuhan-virus-hong-kong-protests-china-12348984
- Post n°99
доктор јоване једу говане pic.twitter.com/e4UcTRMgud
— пункреас (@punkreaspunkr) January 27, 2020
_____
★
Uprava napolje!