Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

boomer crook

Virus - Page 18 Empty Re: Virus

Post by boomer crook Sat Feb 29, 2020 3:25 pm

Virus - Page 18 ER8tHffX0AAz4OG?format=jpg&name=large

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Feb 29, 2020 3:29 pm

ja sada inace citam da je izgleda vajrus kruzio po italiji ko englez na pocetku 19 veka ve u januaru ove godine.

gospodza bila u rimu i vratila se 24. january.

posle dve nedelje se ona razboli, pa baba, pa ja pa deca... 

DUMDUMDUM....

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sat Feb 29, 2020 3:31 pm

”Маска Црвене Смрти”.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Feb 29, 2020 3:35 pm

pre maska slinavih noci...

_____
    Dambo

Post by Dambo Sat Feb 29, 2020 5:58 pm

Kondo wrote:Mogli bi da naglase koje maske

Pozdrau iz Dragstora #necegromukoprive

Bilo je sinoć ljudi sa maskama u Dragstoru. Burundi infodemijska škola.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 6:50 pm

Odložili sve predstojeće sajmove u Dizeldorfu, uključujući i ProWein Virus - Page 18 1498756251. Podlegli ljudi infodemiji (ispoljenoj u vidu direktne preporuke Instituta Robert Koch).
    kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 7:12 pm

gledam vesti, šaltujem kanale u nameri da vidim kako to izgleda "kada su domaći mediji očigledno dobili naređenje da ne pišu o virusu, a javnost je to očigledno prihvatila", malo sam sad zbunjen.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 7:16 pm

Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.

E Kondo malo smo se zezali, ali hajde mi sad daj uputstvo šta želiš da pišem na ovoj temi, pa da vidim koliko mogu da ti izađem u susret. Ali da me razrađuješ i bockaš sarkazmom na svakoj strani, to neće ići bez teške svađe.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Feb 29, 2020 7:21 pm

Sad je svakog dana 70-75% novih slučajeva van Kine, s tendencijom rasta.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Feb 29, 2020 7:25 pm

Kondo wrote:gledam vesti, šaltujem kanale u nameri da vidim kako to izgleda "kada su domaći mediji očigledno dobili naređenje da ne pišu o virusu, a javnost je to očigledno prihvatila", malo sam sad zbunjen.

Virus - Page 18 5y9zTjQ
    telegraf.rs/vesti/srbija/3159667-naslovne-strane-sutrasnjih-novina-prelistavanje-stampe-za-subotu-29-februar-2020-godine (ako ti je sitno, imaš sve novine pojedinačno)

I ono malo što se piše, piše se tako da bude Srbin pobedijo, npr. ovo iz Srpskog telegrafa: "Epidemiolog Tiodorović otkriva: korona nestaje za dva meseca".
    kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 7:33 pm

Papa Lazarou wrote:Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.

E Kondo malo smo se zezali, ali hajde mi sad daj uputstvo šta želiš da pišem na ovoj temi, pa da vidim koliko mogu da ti izađem u susret. Ali da me razrađuješ i bockaš sarkazmom na svakoj strani, to neće ići bez teške svađe.

u blicu sam otkrio nešto što se zove "dnevni korona radar".

ma dobro, diskutujemo, ja sam danas prvi put imao vremena da nakratno bacim pogled na medije i video nešto što nimalo ne liči na to kako je ovde opisivano. prosto nisam bio u kontaktu sa stvarnošću ovde.

sa druge strane ti si medijski čovek, ne znam kako ti je promaklo da je korona neviđena medijska tema, mnogo veća nego us izbori, erdogan i migranti ili nešto treće čime mogu da klikbejtuju građanstvo.

ti ako hoćeš svađaj se ali nemaš sa kim. ja ću se svakako izviniti svaki put kada me stvarnost demantuje.

rumbeando wrote:Sad je svakog dana 70-75% novih slučajeva van Kine, s tendencijom rasta.

zar nije danas objavljeno da su valjda juče registrovana 3 nova slučaja u kini?

edit: u srbiji narod gleda televiziju, mnogo manje cita novine. sad sam gledao vesti retardiranog kopernikusa, bogat korona blok. sad mozda je realno bilo prazno a ja tripujem da je bilo bogato, sta znam.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 7:48 pm

Ma ja sam sad fah idiot potpuni
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sat Feb 29, 2020 7:59 pm

Zlo

"Ko je slusao sajka na rts sad saznao je da se on ne plasi virusa nego kako ce to delovati na ekonomiju, da svaki dan umre xy ljudi od raka pluca pa ljudi i dalje puse, da je bio i sars, mers i boginje 2009 itd, da ce vrv ovde doci i neko ce umreti ali to se dogadja i s drugim bolestima, dakle definitivno ce pristup biti nipodastavanje i prikrivanje"
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Feb 29, 2020 8:25 pm

Kondo wrote:zar nije danas objavljeno da su valjda juče registrovana 3 nova slučaja u kini?

427, od čega 423 u Hubeju (čak 420 u Vuhanu), dakle 4 u ostatku države.
    http://weekly.chinacdc.cn/news/TrackingtheEpidemic.htm

Broj oporavljenih u Kini prvi put je premašio broj aktivnih neizlečenih slučajeva (potvrđeni+sumnjivi). Odnos je 39k oporavljenih prema 38k aktivnih (80,7k potvrđenih+sumnjivih - 39k oporavljenih - 2,8k umrlih).

Virus - Page 18 Oo49jdb
    https://ncov2020.org/en/en/predict-2020-02-29/
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 8:37 pm

Papa Lazarou wrote:Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.

Sad ti kao Sloba što je rekao Vorenu Kristoferu "evo vam papir, napišite šta hoćete da učinimo za vas pa da budemo ok" a Kristofer odgovorio "niste shvatili, treba uvek da radite ono što vam mi kažemo". Čru stori.
      Virus - Page 18 1861198401
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 8:44 pm

Virus - Page 18 3579118792
    kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 8:51 pm

ne kapiram

ok izvinjavam se bilo je 4 u kini van vuhana a ne 3 kao sto sam napisao  Virus - Page 18 4135669698

da li ima informacija o tome kako je virus dospeo u italiju u ovakvim kolicinama

on a lighter note, prema tviteru danas je temeljno poharan lidl na konjarniku.

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Feb 29, 2020 8:54 pm

Igrali Lacio-Bolonja pred 45.000 ljudi
    Treba nam neki smajli za Italijane.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Feb 29, 2020 8:57 pm

Kondo wrote:ok izvinjavam se bilo je 4 u kini van vuhana a ne 3 kao sto sam napisao  Virus - Page 18 4135669698

Van Vuhana je bilo 7. Virus - Page 18 2304934895

Ti si napisao da je u celoj Kini bilo 3.
    kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 9:18 pm

mom izvinjenju nema kraja, korona mi liže jaja

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 9:19 pm

Papa Lazarou wrote:Igrali Lacio-Bolonja pred 45.000 ljudi
    Treba nam neki smajli za Italijane.

imamo naravno

:ljaksofon:

uzimite sa tamoa onaj gde srbi igraju kolo

_____
    #FreeFacu

lalinea

Post by lalinea Sat Feb 29, 2020 9:32 pm

Imamo potvrdjen slucaj u ofisu, mada se uzdamo u to da je nosilac bez simptoma bio mnogo manje zarazan nego neko sa simptomima (bar po trenutnom stavu WHO).

Ja se licno uzdam i u terapiju interferonom koju primam zbog svoje hronicne bolesti: potvrdjeno bustuje anti-virusni imunitet, cak ni slinavi todler koji svake nedelje donese nesto novo iz vrtica ne uspeva opasnije da me ugrozi (osim kad donese bakterijsku upalu uva :/ ).

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Sat Feb 29, 2020 9:49 pm

Kondo wrote:

Pozdrau iz Dragstora #necegromukoprive

Kakav je bio Riči?

Ja sam bio sinoć na otvaranju festa, bila prilična gužva.
    Sotir

Post by Sotir Sat Feb 29, 2020 9:51 pm

Kondo wrote:

on a lighter note, prema tviteru danas je temeljno poharan lidl na konjarniku.
    Била је гужвањција толика да сам излазио на Војислава Илића у рикверц. 
    Али рафови су били пуни.
    kondo

Post by kondo Sat Feb 29, 2020 9:53 pm

boli kurac nemce, spremili se da opleve glupave srbe

riči pokido što kažu mladi, za sve pare što kažemo mi. mega rejv set, mnogo referenci na ranog plastikmena malo malo pa neke old school sirene ko 1992.

nego, neki hvale medije

_____
    #FreeFacu

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:06 am