Virus
- Post n°426
Re: Virus
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°427
ja sada inace citam da je izgleda vajrus kruzio po italiji ko englez na pocetku 19 veka ve u januaru ove godine.
gospodza bila u rimu i vratila se 24. january.
posle dve nedelje se ona razboli, pa baba, pa ja pa deca...
DUMDUMDUM....
gospodza bila u rimu i vratila se 24. january.
posle dve nedelje se ona razboli, pa baba, pa ja pa deca...
DUMDUMDUM....
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°428
”Маска Црвене Смрти”.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°429
pre maska slinavih noci...
_____
- Post n°430
Kondo wrote:Mogli bi da naglase koje maske
Pozdrau iz Dragstora #necegromukoprive
Bilo je sinoć ljudi sa maskama u Dragstoru. Burundi infodemijska škola.
- Guest
- Post n°431
Odložili sve predstojeće sajmove u Dizeldorfu, uključujući i ProWein . Podlegli ljudi infodemiji (ispoljenoj u vidu direktne preporuke Instituta Robert Koch).
- Post n°432
gledam vesti, šaltujem kanale u nameri da vidim kako to izgleda "kada su domaći mediji očigledno dobili naređenje da ne pišu o virusu, a javnost je to očigledno prihvatila", malo sam sad zbunjen.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°433
Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.
E Kondo malo smo se zezali, ali hajde mi sad daj uputstvo šta želiš da pišem na ovoj temi, pa da vidim koliko mogu da ti izađem u susret. Ali da me razrađuješ i bockaš sarkazmom na svakoj strani, to neće ići bez teške svađe.
E Kondo malo smo se zezali, ali hajde mi sad daj uputstvo šta želiš da pišem na ovoj temi, pa da vidim koliko mogu da ti izađem u susret. Ali da me razrađuješ i bockaš sarkazmom na svakoj strani, to neće ići bez teške svađe.
- Post n°434
Sad je svakog dana 70-75% novih slučajeva van Kine, s tendencijom rasta.
- Post n°435
Kondo wrote:gledam vesti, šaltujem kanale u nameri da vidim kako to izgleda "kada su domaći mediji očigledno dobili naređenje da ne pišu o virusu, a javnost je to očigledno prihvatila", malo sam sad zbunjen.
telegraf.rs/vesti/srbija/3159667-naslovne-strane-sutrasnjih-novina-prelistavanje-stampe-za-subotu-29-februar-2020-godine (ako ti je sitno, imaš sve novine pojedinačno)
I ono malo što se piše, piše se tako da bude Srbin pobedijo, npr. ovo iz Srpskog telegrafa: "Epidemiolog Tiodorović otkriva: korona nestaje za dva meseca".
- Post n°436
Papa Lazarou wrote:Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.
u blicu sam otkrio nešto što se zove "dnevni korona radar".
ma dobro, diskutujemo, ja sam danas prvi put imao vremena da nakratno bacim pogled na medije i video nešto što nimalo ne liči na to kako je ovde opisivano. prosto nisam bio u kontaktu sa stvarnošću ovde.
sa druge strane ti si medijski čovek, ne znam kako ti je promaklo da je korona neviđena medijska tema, mnogo veća nego us izbori, erdogan i migranti ili nešto treće čime mogu da klikbejtuju građanstvo.
ti ako hoćeš svađaj se ali nemaš sa kim. ja ću se svakako izviniti svaki put kada me stvarnost demantuje.
rumbeando wrote:Sad je svakog dana 70-75% novih slučajeva van Kine, s tendencijom rasta.
zar nije danas objavljeno da su valjda juče registrovana 3 nova slučaja u kini?
edit: u srbiji narod gleda televiziju, mnogo manje cita novine. sad sam gledao vesti retardiranog kopernikusa, bogat korona blok. sad mozda je realno bilo prazno a ja tripujem da je bilo bogato, sta znam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°438
Zlo
"Ko je slusao sajka na rts sad saznao je da se on ne plasi virusa nego kako ce to delovati na ekonomiju, da svaki dan umre xy ljudi od raka pluca pa ljudi i dalje puse, da je bio i sars, mers i boginje 2009 itd, da ce vrv ovde doci i neko ce umreti ali to se dogadja i s drugim bolestima, dakle definitivno ce pristup biti nipodastavanje i prikrivanje"
"Ko je slusao sajka na rts sad saznao je da se on ne plasi virusa nego kako ce to delovati na ekonomiju, da svaki dan umre xy ljudi od raka pluca pa ljudi i dalje puse, da je bio i sars, mers i boginje 2009 itd, da ce vrv ovde doci i neko ce umreti ali to se dogadja i s drugim bolestima, dakle definitivno ce pristup biti nipodastavanje i prikrivanje"
- Post n°439
Kondo wrote:zar nije danas objavljeno da su valjda juče registrovana 3 nova slučaja u kini?
427, od čega 423 u Hubeju (čak 420 u Vuhanu), dakle 4 u ostatku države.
http://weekly.chinacdc.cn/news/TrackingtheEpidemic.htm
Broj oporavljenih u Kini prvi put je premašio broj aktivnih neizlečenih slučajeva (potvrđeni+sumnjivi). Odnos je 39k oporavljenih prema 38k aktivnih (80,7k potvrđenih+sumnjivih - 39k oporavljenih - 2,8k umrlih).
https://ncov2020.org/en/en/predict-2020-02-29/
- Guest
- Post n°440
Papa Lazarou wrote:Odnosilo se na štampane medije, ne gledam domaće televizije.
Sad ti kao Sloba što je rekao Vorenu Kristoferu "evo vam papir, napišite šta hoćete da učinimo za vas pa da budemo ok" a Kristofer odgovorio "niste shvatili, treba uvek da radite ono što vam mi kažemo". Čru stori.
- Post n°442
ne kapiram
ok izvinjavam se bilo je 4 u kini van vuhana a ne 3 kao sto sam napisao
da li ima informacija o tome kako je virus dospeo u italiju u ovakvim kolicinama
on a lighter note, prema tviteru danas je temeljno poharan lidl na konjarniku.
ok izvinjavam se bilo je 4 u kini van vuhana a ne 3 kao sto sam napisao
da li ima informacija o tome kako je virus dospeo u italiju u ovakvim kolicinama
_____
#FreeFacu
- Post n°444
Kondo wrote:ok izvinjavam se bilo je 4 u kini van vuhana a ne 3 kao sto sam napisao
Van Vuhana je bilo 7.
Ti si napisao da je u celoj Kini bilo 3.
- Post n°445
mom izvinjenju nema kraja, korona mi liže jaja
_____
#FreeFacu
- Post n°446
Papa Lazarou wrote:Igrali Lacio-Bolonja pred 45.000 ljudi
Treba nam neki smajli za Italijane.
imamo naravno
:ljaksofon:
uzimite sa tamoa onaj gde srbi igraju kolo
_____
#FreeFacu
- Post n°447
Imamo potvrdjen slucaj u ofisu, mada se uzdamo u to da je nosilac bez simptoma bio mnogo manje zarazan nego neko sa simptomima (bar po trenutnom stavu WHO).
Ja se licno uzdam i u terapiju interferonom koju primam zbog svoje hronicne bolesti: potvrdjeno bustuje anti-virusni imunitet, cak ni slinavi todler koji svake nedelje donese nesto novo iz vrtica ne uspeva opasnije da me ugrozi (osim kad donese bakterijsku upalu uva :/ ).
Ja se licno uzdam i u terapiju interferonom koju primam zbog svoje hronicne bolesti: potvrdjeno bustuje anti-virusni imunitet, cak ni slinavi todler koji svake nedelje donese nesto novo iz vrtica ne uspeva opasnije da me ugrozi (osim kad donese bakterijsku upalu uva :/ ).
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°448
Kondo wrote:
Pozdrau iz Dragstora #necegromukoprive
Kakav je bio Riči?
Ja sam bio sinoć na otvaranju festa, bila prilična gužva.
- Post n°449
Била је гужвањција толика да сам излазио на Војислава Илића у рикверц.Kondo wrote:
Али рафови су били пуни.
- Post n°450
boli kurac nemce, spremili se da opleve glupave srbe
riči pokido što kažu mladi, za sve pare što kažemo mi. mega rejv set, mnogo referenci na ranog plastikmena malo malo pa neke old school sirene ko 1992.
nego, neki hvale medije
riči pokido što kažu mladi, za sve pare što kažemo mi. mega rejv set, mnogo referenci na ranog plastikmena malo malo pa neke old school sirene ko 1992.
nego, neki hvale medije
Koronavirus je PRVA stvar oko koje tabloidi ne dižu paniku, ne seju strah i ne podižu vojni moral.
— Aleksej Kišjuhas (@kisjuhas) February 29, 2020
_____
#FreeFacu