Virus
- Post n°226
Re: Virus
Afrički i indijski megaslamovi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°227
Nece ni kod nas biti bajno. Tacno vidim raspad sistema koji ce nastati ako dodje do epidemije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°228
Zavisi od perspektive, moze da bude veliko olaksanje za penzioni fondWilliam Murderface wrote:Nece ni kod nas biti bajno.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°229
good times to be north sentinelese
you figure this one on your own, smartasses
you figure this one on your own, smartasses
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°230
William Murderface wrote:Nece ni kod nas biti bajno. Tacno vidim raspad sistema koji ce nastati ako dodje do epidemije.
Ne brinem se puno za nas u zdravstvenom smislu. Za nas se brinem u finansijskom smislu, jer ovo sve zajedno vrlo lako moze da trigeruje tu sledecu finansijsku krizu o kojoj svi ionako pricaju. Nus produkt bi takodje mogao da bude i od nekih toliko zeljeno zatvaranje Srbije za sve strance iz sumnjivih zemalja.
- Guest
- Post n°231
Ja se brinem bogme i za zdravstvenu. Ako se razboli 20.000 ljudi, to je nekih 30.000 bolničkih dana za 4.000 ljudi kojima je potrebna intenzivna bolnička nega. Stotine respiratora, hiljade zaštitnih odela. Stopa hospitalizacije od 20% je sumanuto visoka i slomila bi kičmu zemlji koja ne sprovede hirurški precizne mere karantina.
- Post n°233
Republika Neće valjda zavrce rukavePapa Lazarou wrote:Ja se brinem bogme i za zdravstvenu. Ako se razboli 20.000 ljudi, to je nekih 30.000 bolničkih dana za 4.000 ljudi kojima je potrebna intenzivna bolnička nega. Stotine respiratora, hiljade zaštitnih odela. Stopa hospitalizacije od 20% je sumanuto visoka i slomila bi kičmu zemlji koja ne sprovede hirurški precizne mere karantina.
Come at me bro
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°234
Da, dobro, u svakom slucaju ne bi bilo zgoreg da odemo da proluftiramo vikednicu koju je zena nasledila (na Ravnoj gori )
- Guest
- Post n°235
Onaj lik Kai koga sam citirao ranije ima jednu vrlo jaku poentu. Ovo, kaže, nije situacija u kojoj je javnost pasivni primalac poruka koje šalju autoriteti. Potrebna je aktivna participacija na mikro nivou. Dakle, blagovremeno razmišljati o prilagođavanju na samoizolaciju. Ovo sa Italijom me je baš trgnulo. Sa 3 na 150+ slučajeva za 36h. To znači da bukvalno do petka bilo ko od nas može da se nađe u situaciji da mora da radikalno menja život na neko vreme.
Jbt zamišljam koji bi pičvajz nastao da ovo napadne CG dok traju ove litije
Jbt zamišljam koji bi pičvajz nastao da ovo napadne CG dok traju ove litije
- Post n°236
To bi bio pravi test vere u Boga, jebes plivanje za casni krst u doba antibiotika i hitne pomoci.
Btw ja imam isplaniran beg na selo kod babe koja ima bunar, 150kg brasna i minimalni kontakt sa civilizacijom, al me jebe pcetak semestra
Btw ja imam isplaniran beg na selo kod babe koja ima bunar, 150kg brasna i minimalni kontakt sa civilizacijom, al me jebe pcetak semestra
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°237
štreberu!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°238
Ne treba paniciti u svakom slucaju. Stalozenim i laganim hodom odite u najblizi supermarket i apoteku i kupite petogodisnje zalihe vitamina, minerala, sapuna i deterdzenta. Sutra konzerve hrane.
- Post n°240
Kad sam bio tamo uvek su mislili da sam njihov...
- Post n°241
https://ncov2020.org/en/en/predict-2020-02-23/
(tabela sa brojevima dostupna je na linku)
- Post n°244
Trećina novoregistrovanih slučajeva danas je bila van Kine, za koji dan će biti većina.
Raspodela zaraženih i mesta pod karantinom u Italiji:
Raspodela zaraženih i mesta pod karantinom u Italiji:
- Post n°245
Pa dobro, naravno, tamo gde su gastosi, aerodromi i turisti. Mislim, mala je sansa bila da ce izbiti u Pulji
- Guest
- Post n°247
ok ovo je lošeeee
The stakes could not be higher: These smaller employers account for 99.8% of registered companies in China and employ 79.4% of workers, according to the latest official statistics. They contribute more than 60% of gross domestic product and, for the government, more than 50% of tax revenue
[url=https://asia.nikkei.com/Business/Industry-in-focus/Virus-hits-China-s-economic-heart-its-small-businesses?utm_campaign=RN Subscriber newsletter&utm_medium=daily newsletter&utm_source=NAR newsletter&utm_content=article link&del_type=1&pub_date=20200221190000&seq_num=2&si=%%user_id%%]https://asia.nikkei.com/Business/Industry-in-focus/Virus-hits-China-s-economic-heart-its-small-businesses?utm_campaign=RN%20Subscriber%20newsletter&utm_medium=daily%20newsletter&utm_source=NAR%20Newsletter&utm_content=article%20link&del_type=1&pub_date=20200221190000&seq_num=2&si=%%user_id%%[/url]
- Guest
- Post n°249
3rd #COVID19 death in Italy (woman hospitalized in oncology). Massive screening, 154 test positive in North. Schools closed. Lombardy's governor (with Salvini) declares readiness to 'do like Wuhan'. Right-wing media and 'pundits' sell fear [pic], people rush to supermarkets pic.twitter.com/PaVc3gA6dD
— francesco strazzari (@franxstrax) February 23, 2020