Razno razno razno
- Post n°601
Re: Razno razno razno
Stigao je drugi trailer danas...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°602
ocekujem reakcije. mozda trampara stavi daru (not)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°603
nisam gledao nijedan od ovih filmova
i da je stavio daru na spisak, to se ne bi promenilo
na osnovu toga zaključujem da je besposlen tj ima vremena da ladi muda
i da je stavio daru na spisak, to se ne bi promenilo
na osnovu toga zaključujem da je besposlen tj ima vremena da ladi muda
- Post n°604
12/20/2021 pic.twitter.com/8Y7DRXbw8h
— paul schrader's facebook posts (@paul_posts) December 21, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°605
bolja mu lista od pre neki dan kad je listao najbolje filmove godine na izmaku i svoj film stavio na prvo mesto (memorija bila druga) lol ko kad je tsai stavio u goodbye, dragon inn kao 1 od top 10 filmova u istoriji u sight n soundovom pollu.
- Post n°606
A new painting by Bob Dylan titled “Emmett Street,” currently on display at the Frost Museum in Miami, is based on an image from Chantal Akerman’s masterpiece NEWS FROM HOME. How cool is this? pic.twitter.com/lBAs5Z9srS
— Michael Glover Smith (@whitecitycinema) December 9, 2021
Just discovered the sources of two more paintings in Dylan’s “Deep Focus” series: HAPPY TOGETHER (Wong) and ALI: FEAR EATS THE SOUL (Fassbinder). @scottwarmuth1 pic.twitter.com/JlLuj7tQYv
— Michael Glover Smith (@whitecitycinema) December 24, 2021
_____
ova zemlja to je to
- Post n°607
Film "Quo vadis Aida" biće emitovan na Prvom programu RTCG u sredu 29. decembra u 21 sat.
http://rtcg.me/tv/tv-uzivo.html
Nisam primetio da se srpske ip adrese blokiraju.
http://rtcg.me/tv/tv-uzivo.html
Nisam primetio da se srpske ip adrese blokiraju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°608
zvezda je zivot wrote:bolja mu lista od pre neki dan kad je listao najbolje filmove godine na izmaku i svoj film stavio na prvo mesto (memorija bila druga) lol ko kad je tsai stavio u goodbye, dragon inn kao 1 od top 10 filmova u istoriji u sight n soundovom pollu.
rainer werner fassbinder’s list of the ten most important filmmakers in the new german cinema, 1981 pic.twitter.com/eRnLZjHqCo
— Tranz Biberkopf (@steelydante) December 26, 2021
- Guest
- Post n°609
neko ja na tviteru postavio anketu koja je bolja riba Keira Knightley ili Natalie Portman
zahvaljujući tome, danas sam naučio da su u pitanju dve različite glumice
gde god da je glumila Keira, uvek sam bio u fazonu vidi ovu malu iz profesionalca kako se promenila
zahvaljujući tome, danas sam naučio da su u pitanju dve različite glumice
gde god da je glumila Keira, uvek sam bio u fazonu vidi ovu malu iz profesionalca kako se promenila
- Post n°610
Nisi jedini. I Zam Wesell ih je pobrkala.
_____
- Post n°611
Pff, jedna je Ivi Hemond iz V for Vendetta a druga Elizabet Benet iz Gordosti i predrasuda.
Niđe veze
Niđe veze
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°612
zbog onog iz got sam pogledao film smrt na sahrani i tu sam video jednog glumca kog sam kasnije prepoznao kada sam bindžovao saksešn
ćerka kao koji si tantuz to ti je mr darsi
tako da eto, do pre dvadesetak dana nisam znao da postoji metju mekfajden
ili kraće nisam gledao ni gordost ni vendetu
ćerka kao koji si tantuz to ti je mr darsi
tako da eto, do pre dvadesetak dana nisam znao da postoji metju mekfajden
ili kraće nisam gledao ni gordost ni vendetu
- Post n°613
U Phantom Menace Natali je Padme Amidala, Kira je njena služavka Korde koja gine jer su ih pobrkali zato što liče.
_____
- Post n°614
Notxor wrote:U Phantom Menace Natali je Padme Amidala, Kira je njena služavka Korde koja gine jer su ih pobrkali zato što liče.
А виц гласи:
- јебо сам матер луку скајвокеру
- како то?
- падме ми дала
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°615
https://www.currentaffairs.org/2022/01/christian-horror-and-the-end-of-the-world
Life imitates art + uspoređuje dešifriranje knjige Otkrivenja s internet dekodiranjem QAnona.
How the popular subgenre of apocalyptic Christian horror media has shaped a generation of evangelical thinking.
Life imitates art + uspoređuje dešifriranje knjige Otkrivenja s internet dekodiranjem QAnona.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°616
https://bostonreview.net/articles/what-it-means-to-watch/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°617
Jel zna neko za Festival evropskog filma što u Beogradu bude u EU info centru krajem januara početkom februara, da li će biti nešto ove godine?
- Post n°618
Мени је Лили Џејмс била одлична као Елизабет Бенетbela maca wrote:Pff, jedna je Ivi Hemond iz V for Vendetta a druga Elizabet Benet iz Gordosti i predrasuda.
Niđe veze
А још и личи мало на претходне две.
Едит: Ахаха, сад сам видео да су прво хтели да је игра Натали Портман.
- Post n°619
Говорим наравно о филму Гордост и предрасуда и зомбији.
Мало је фалило да Елизабет Бенет игра Натали Портман. Тек тад их нико не би разликовао
Мало је фалило да Елизабет Бенет игра Натали Портман. Тек тад их нико не би разликовао
- Post n°620
"Music is a strange thing. It does something to the brain and to the heart"
— Pitchfork (@pitchfork) January 20, 2022
Happy Birthday, David Lynch :balloon:https://t.co/8eEGP8pqNR
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°621
[/img:ae57]
_____
- Post n°623
Freelech na KG-u. Još 9 i po dana.
- Post n°625