Razno razno razno
- Post n°126
Re: Razno razno razno
Ja uvek takvima dam savet - uloži pare, napravi ti taj film i odgovori turcima.
- Post n°127
Parazit na RTS u nedelju 22.20
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°128
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°129
Parazit preslišao i Holivud, kako i valja. I sasvim nije slučajno - u godini u kojoj Linč dobija nagradu za životno delo.
- Guest
- Post n°130
Ponešto je tu i do otpora Akademije Netflixu. Došli sa 24 nominacije, otišli sa samo dva Oskara.
Žao mi je za Honeyland, snimili su nešto zaista izuzetno. Mada ne znam ni čemu sam se uopšte nadao pored The American Factory.
Žao mi je za Honeyland, snimili su nešto zaista izuzetno. Mada ne znam ni čemu sam se uopšte nadao pored The American Factory.
- Post n°131
Aha, sad sam pročitao o čemu se radi, deluje interesantno. A o čemu je ovaj dok što ga promoviše Obama?
- Post n°132
Pljuvanju po Kinezima.
Uopste dodela tzv. osakra popularnosti pokazuje koliko se SAD orkecu prema Dalekom istoku.
Uz priznanje da je amerikanski film pukao.
Uopste dodela tzv. osakra popularnosti pokazuje koliko se SAD orkecu prema Dalekom istoku.
Uz priznanje da je amerikanski film pukao.
- Guest
- Post n°133
zvezdo, jesi video šta Dejan Ilić piše o Parazitu?
Govoriti o „Parazitu“ kao kritici kapitalizma, uz malo preterivanja, slično je kao i hvaliti seriju „Alo, alo“ kao kritiku fašizma i nacizma. Pri tom, kao „Parazit“, „Alo, alo“ je zanatski izvrsno urađena priča za sasvim dobru (iako jeftinu) zabavu.
- Guest
- Post n°134
uz malo preterivanja, Dejan Ilić:
this is legit peaked comedy he’s so mad pic.twitter.com/I1pmmSXIFs
— khoi (@bongjoonwhore) February 10, 2020
- Post n°135
et Dejan Ilić
Najbolje je kad se polemiše sa tvrdnjom (čijom?) da je Parazit kritika kapitalizma, pa se onda odatle izvlače svakojake konstrukcije, da bi završio sa "dobro jeste, ali ne dovoljno..."
Uglavnom, ne mogu čak ni da pročitam tekst do kraja. Zašto se stalno trpa da piše filmske i tv kritike, šta mu to u životu treba..
Najbolje je kad se polemiše sa tvrdnjom (čijom?) da je Parazit kritika kapitalizma, pa se onda odatle izvlače svakojake konstrukcije, da bi završio sa "dobro jeste, ali ne dovoljno..."
Uglavnom, ne mogu čak ni da pročitam tekst do kraja. Zašto se stalno trpa da piše filmske i tv kritike, šta mu to u životu treba..
- Post n°136
Djamolidine Abdoujaparov wrote:uz malo preterivanja, Dejan Ilić:this is legit peaked comedy he’s so mad pic.twitter.com/I1pmmSXIFs
— khoi (@bongjoonwhore) February 10, 2020
https://fantasticfools.com/2020/02/10/joker-deserves-best-picture-says-guy-who-watched-like-3-movies-this-year/?fbclid=IwAR2bzzgRZT6la9fli_vR7twX5kK7aj-_77Pr_8aJ1rgWBoc7oy4F_am2k7I
- Post n°138
Prepoznao sam se u svima osim u ovom tviterasu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°139
Ja Edgelord smarač 1/1.
Inače mislim da su kod nas The Filmbro i Genre Entusiast jedan tip.
Inače mislim da su kod nas The Filmbro i Genre Entusiast jedan tip.
- Guest
- Post n°140
Anđe'o wrote:Inače mislim da su kod nas The Filmbro i Genre Entusiast jedan tip.
Baš htedoh da kažem da je kod nas udeo arthouse-a u filmofiliji veći nego u SAD, i ove dve kategorije se kod nas mešaju.
- Post n°141
Setio sam se ko je twitter tip kod nas - Jugoslav Pantelić.
- Post n°142
The entire editorial staff of Cahiers has quit after the magazine was acquired by a group of stockholders that includes eight producers, introducing "an immediate conflict of interest problem in a critical review." Good for them. RIP to a real one. https://t.co/LVKJQxpAWq
—
_____
ova zemlja to je to
- Post n°143
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°144
Išaol' ko na FEST da gleda novog Malika?
_____
- Post n°145
Da, odličan je. Čuju se jauci na srpskohrvatskom u jednoj zatvorskoj sceni, tripozno...
- Post n°146
_____
- Post n°147
Whilst interviewing William Friedkin, Nicolas Winding Refn claims Only God Forgives (2013) and Drive (2011) are masterpieces. Friedkin reacts...#filmtwitter #film #NicolasWindingRefn #WilliamFriedkin pic.twitter.com/tiLly24vzz
— BJA Samuel (@bja_samuel) March 3, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°148
4 years is not even a pimple on the asshole of humanity...
Refn neverue
Refn neverue
- Post n°150
to kazes ko Pantokrator ili
_____
ova zemlja to je to