Vučićeva Srbija
- Post n°426
Re: Vučićeva Srbija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°428
Meni ovo košer: depersenalizovao ih i dehumanizovao.AZ-5 wrote:[size=45]Ukupno 29 odbornika vladajuće koalicije u #Bečej tužilo je sugrađanina zbog komentara na Fejsbuku. U istovetnim tužbenim zahtevima, odbornici @sns_srbija traže da se kaznom od 50 hiljada dinara kazni građanin N.N. jer ih je nazvao "glasačkom mašinom".https://t.co/yCYZP0CgjU
— VOICE (@VOICEndnv) January 27, 2020[/size]
- Guest
- Post n°429
Вучић сазвао хитан састанак због погоршане ситуације у региону
У току састанак који је председник Србије Александар Вучић хитно сазвао због погоршане ситуације у региону, сазнаје "Танјуг".
На састанку са председником Вучићем су министри спољних послова Ивица Дачић, унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбране Александар Вулин и директор БИА Братислав Гашић.
kad ih ovako pobroje, brrrrrr
- Post n°430
- Post n°431
Last edited by William Murderface on Mon Jan 27, 2020 11:46 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°432
Filipenko wrote:Poslao mu Milo naredbu da smiri Srbe ili ce ostaviti celu Vojvodinu bez droge nedelju dana?
pa i atinski policajci treba nekad da vide porodice...
- Post n°433
Gargantua wrote:dok ne bure umorena u nekoj zatvorskoj bolnici kao milorad nikolić iz crvenke.
sadejstvo zlikovačke inspiracije s vrha i sitnih podguznih muva u laktanju za poziciju.
Izvukla se
Posle 6 meseci u pritvoru zbog vređanja AV na tw, Aleksandra Janković Aranitović je konačno slobodna!
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) January 28, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°434
ал масира амигдалу
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri pohvalio je našu državu na obeležavanju druge godišnjice osnivanja Kongresa sprsko-američkog prijateljstva.
"Srbija je politički i ekonomski lider na Balkanu i ima ključnu ulogu u regionalnoj stabilnosti", ocenio je danas američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri
- Post n°435
Квалитет услуга у продавницама у Србији испод европског нивоа
Сваки трећи продавац не познаје карактеристике робе коју продаје, показује истраживање
Услуга коју у трговинама добијају потрошачи у Србији је на готово двоструко нижем нивоу него на Западу, показује најновије истраживање компаније „Интелиџенс”.
Квалитет услуге у продавницама робе широке потрошње, који је праћен методом „тајног купца” био је уочи 2020. године на нивоу 52 одсто, док је европски стандард 81 проценат, према саопштењу компаније о резултатима истраживања.
Око 30 одсто свих продаваца, како се истиче, уопште не познаје карактеристике производа које продају и тешко се сналазе да пронађу информације о њима.
Две трећине њих не занимају потребе купаца, већ воде рачуна о неким другим пословима које обављају. Иако трговци на око две трећине електронских порука одговоре на време, половина њих одговори веома штуро са често генеричким порукама које пребацују посао на неког другог.
„С обзиром на то да већину продавница у овом сектору чине стране компаније, очекивања да ће своје знање уложити у подизање стандарда услуге до сада се нису испунила у потпуности”, наводи се у истраживању, преноси Танјуг.
Ипак, напомиње се да је у девет праћених трговинских ланаца забележен раст повећања квалитета услуге са 47 одсто у трећем кварталу прошле године, на 52 процента у последњем тромесечју.
За боље оцене квалитета услуга у трговинама најзаслужнији је нешто већи ниво задовољства самих запослених, констатује „Интелиџенс”, који је спровео и мерење задовољства самих продаваца на радном месту.
Истраживање је показало да су задовољство запосленог и задовољство потрошача у корелацији, и да ће ниво услуге, као и промет, порасти ако су запослени задовољнији, закључује се у истраживању.
http://www.politika.rs/scc/clanak/446737/Kvalitet-usluga-u-prodavnicama-u-Srbiji-ispod-evropskog-nivoa
- Guest
- Post n°436
"Za mene ne postoji ništa lepše od onog koliko vi volite Srbije. Onoliko koliko vi volite Srbiju, toliko mi volimo Republiku Srpsku. Mi nismo bratski narodi, mi smo isti srpski narod. Istu sudbinu delimo, istoj crkvi pripadamo... Nismo mi Srbi poznati kao veliki vernici, ali naša crkva ne samo da čuva samo Hristovo zaveštanje, ona je očuvala i srpski narod", istakao je.
Vučić je naglasio i da je srpski narod prošao toliko tragedija, ali da "u srpskoj budućnosti više neće biti Oluja, ni traktora, već vrtića punih dece".
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, obilazeći školu u Mrkonjić Gradu, da će pokušati da nam dele narod, kao što pokušavaju da cepaju i dele našu, srpsku crkvu, zbog čega moramo da se držimo zajedno.
"Možemo da živimo u više država, ali narod je jedan i jedinstven. Ne smemo da zaboravimo da pripadamo istom rodu, i nosimo isto prezime, da moramo da čuvamo svoje kuće i ognjišta, jer time štitimo budućnost", kazao je Vučić nakon što mu je jedna učenica poželela dobrodošlicu.
"Samo nas pustite da budemo svoji na svome i da čuvamo svoju prađedovsku veru", rekao je Vučić.
umesto da na smislen način formuliše par političkih poruka i legitimnu poziciju spram svog poslovnog partnera u cg, on koristi odlazak u bh, kafanskim nacionalizmom poručuje "onima", "nekima", sere o veri, rodu i porodu, upliće i "traktore" i sve i svašta.
štiti svoju usku poziciju, skuplja najprimitivnije poene, dodatno truje javnu scenu. ološ.
- Post n°437
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°438
u srpskoj budućnosti više neće biti Oluja, ni traktora, već vrtića punih dece
Jedino je pitanje gde ce biti ti vrtici, posto tesko da ce biti u R.Srb ili R.Srp.
Uzasan govor.
- Guest
- Post n°439
- Post n°440
- Guest
- Post n°442
setimo se tih dana crvenog terora kad se nije moglo u crkvu a moralo se u obdaniste i osn skolu na 5-10 min hoda od kuce.
- Guest
- Post n°443
Sad kad se zauka pa krene da pomaže dalje: Hrvatskoj most, Italija tri obdaništa, novih 12 dokova na Korzici, Španiji podzemne garaže, pogon za preradu smeća kod Lisabona, Francuskoj lova za svemirski program, Nemcima subvencije za auto industriju... pic.twitter.com/ZuHX7EEfaG
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 29, 2020
- Post n°444
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°445
Само не знам ша ће им то који курац кад се град смањује, а околна села још брже. Буде школа по селима где има укупно ђака у 4 разреда колико је некад било у једном одељењу осмог.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°446
- Guest
- Post n°447
паће wrote:Ево овде лани направили још 1 обданиште. Ваљда прво после 1990.
Само не знам ша ће им то који курац кад се град смањује, а околна села још брже. Буде школа по селима где има укупно ђака у 4 разреда колико је некад било у једном одељењу осмог.
samo u mojoj ulici ima da ja znam njih surnaest iz zr i okoline od ecke preko zitista do elemira
- Post n°448
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°449
Moj pokojni deda bi bio presrećan što konačno iz česme ide PIHTIJA. https://t.co/TnLk7iZSIR
— Marko Samardžija (@pile_istoka) January 29, 2020
- Guest
- Post n°450
Nevidljiva ruka tržišta izrasta iz ramena državnog cenzora. https://t.co/lq6OClydqi
— Dario Hajrić (@romulian) January 30, 2020
¯\_(ツ)_/¯