Crna Gora
- Post n°26
Re: Crna Gora
Milo je vrlo vitalan, mirno može dogurati do 50. Ima vremena. Neće niko nikud.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°29
S svim tim u vezi, jedna, ne savrsena, ali sasvim solidna analiza iz Ljubljane
https://www.ifimes.org/ba/9745
https://www.ifimes.org/ba/9745
- Post n°30
AZ-5 wrote:ta drzava, bila gradjanska ili ne, a bice, ima korektne odnose sa svim susedima
Na primer, nema korektne odnose sa susedom Srbijom, koji im je verovatno najznacajniji sused iz milion razloga. Jedino sto Milov i Vucicev klan imaju dobre medjusobne odnose, ali to nije drzava. Mislim, nije mi jasno kako iko moze da brani taj mafijaski isprdak od "drzave" zvani Crna Gora po bilo kom osnovu, ma kakva bila recimo Srbija. Pa ko ti drzi trziste droge po Novom Sadu, za pocetak?
- Post n°31
Da se najezis,
Vracanje korenima, odmah mi skoci adrenalin i duh predaka...
Vracanje korenima, odmah mi skoci adrenalin i duh predaka...
- Guest
- Post n°33
Filipenko wrote:AZ-5 wrote:ta drzava, bila gradjanska ili ne, a bice, ima korektne odnose sa svim susedima
Na primer, nema korektne odnose sa susedom Srbijom, koji im je verovatno najznacajniji sused iz milion razloga. Jedino sto Milov i Vucicev klan imaju dobre medjusobne odnose, ali to nije drzava. Mislim, nije mi jasno kako iko moze da brani taj mafijaski isprdak od "drzave" zvani Crna Gora po bilo kom osnovu, ma kakva bila recimo Srbija. Pa ko ti drzi trziste droge po Novom Sadu, za pocetak?
pa srbija se kurci da je faktor mira i stabilnosti a mrzi sve okolne drzave i ima neke pretenzije. nemoj srati molim te. sve su isprdci osim najveceg zla posle drugog svetskog rata na tlu evrope, osim medjunarodno dokazanog zla. srbi i srbija su tema u filmovima kada treba da opises zlocince, kao nacisti posle ww2.
ocajno je drustvo u kojem nije izvrsena develikosrbizacija.
Last edited by AZ-5 on Tue Jan 07, 2020 12:09 pm; edited 2 times in total
- Post n°34
Srbi i Srbija su miroljubivi ljudi, volimo sve i nadamo se trajnome miru.
Ali bi bio red da Rumuni vrate Temisvar a Ugari Baju.
Posle da se razmotri polozaj Klagenfurta i Trsta.
Ali bi bio red da Rumuni vrate Temisvar a Ugari Baju.
Posle da se razmotri polozaj Klagenfurta i Trsta.
- Guest
- Post n°35
sa srbijom bukvalno niko od bivsih yu drzava nema dobre odnose, ali do svih njih je, nije do septicke jame
- Post n°37
AZ-5 wrote:sa srbijom bukvalno niko od bivsih yu drzava nema dobre odnose, ali do svih njih je, nije do septicke jame
Zašto bismo imali dobre odnose sa pobunjenicima, koji svoj identitet i državu gradi suprotstavljajući se nama i našim interesima, čak i najbenignijim, po bilo koju cenu? Kamo sreće da se preduzima nešto po tom pitanju.
- Post n°38
+1
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°39
Filipenko wrote:AZ-5 wrote:sa srbijom bukvalno niko od bivsih yu drzava nema dobre odnose, ali do svih njih je, nije do septicke jame
Zašto bismo imali dobre odnose sa pobunjenicima, koji svoj identitet i državu gradi suprotstavljajući se nama i našim interesima, čak i najbenignijim, po bilo koju cenu? Kamo sreće da se preduzima nešto po tom pitanju.
Па тиме бисмо им избили из руку разлог за постојање, и они би се распали идентитетски. Ал' нико не промишља дугорочну стратегију, зато нам иде како нам идеРЖ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°40
Tri mudraca malog Hrista traže
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 7, 2020
sa njima su snage Čiča Draže
Mali Isus, nema ni pet kila
a već kune Đukanović Mila:
Dalje, Milo od Ostroga šape
ti si agent antihrista Pape
Bože daj nam izlaza na more
Isus Srbin je iz Crne Gore.
Srpstvo mora bit' na morskoj vodi
Mir božiji, HSR!
- Post n°42
Neka ga gone u 3pm ako su iole pametni. Jebeni lesinar
- Post n°44
https://www.ceas-serbia.org/sr/publikacije/8629-povodom-rastucih-tenzija-u-odnosima-republike-srbije-i-crne-gore
Mene ovaj tekst ponukao da dozvolim da je Vucic protiv onog zakona. CEAS radi sta odgovara Vucicu.
Mene ovaj tekst ponukao da dozvolim da je Vucic protiv onog zakona. CEAS radi sta odgovara Vucicu.
- Post n°45
Pa sad...doslo je do odredjenih razvoja situacija u proteklih 7-10 dana...
- Guest
- Post n°46
није исто вучићу да ли је то мило прогурао без веће фрке (на коју ни он не мора много да реагује) и сад кад је фрка.
- Post n°47
Pogotovu kad su ga onako lepo odjebali, pa sad razmišlja šta li smeraju ljudi koji mu opšte nisu naklonjeni, koji imaju desetine hiljada na ulicama (svih gradova) u 1 Crnoj Gori, i na koje čak ni patrijarh ne može baš da nešto mnogo utiče. Video samda je za badnji dan čak i 1 Grigorije bio nazočan. Iz dalekog Los Anđelesa mu se sveštenici poseravaju u Danasu. Vrag je odneo šalu, nemoj da se nekako, ko zna kako, prelije na Srbiju. Mislim, svi znamo koliko su njemu u strahu velike oči
- Guest
- Post n°48
https://www.autograf.hr/moj-stav-o-dukanovicevom-nasrtaju-na-spc-u-crnoj-gori/
- Post n°49
vijece za bezbjednost potpisalo apel
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/iz-zemlje-i-okruzenja-probali-da-ugroze-vitalne-ustavne-i-demokratske-vrijednosti-crne-gore
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/iz-zemlje-i-okruzenja-probali-da-ugroze-vitalne-ustavne-i-demokratske-vrijednosti-crne-gore
- Post n°50
"upada u vjerske objekte Srpske pravoslavne crkve..."
Otkad su sad to ponovo objekti SPC?
Otkad su sad to ponovo objekti SPC?