Izbori 2020
- Post n°251
Re: Izbori 2020
Verovatno sto izlaze na lokalne izbore dok nam otimaju Kocobo
- Post n°252
ne
cvijetin zagovara izlazak na izbore, smara uglavnom, ovo zapadovo je komentar
na cvijetinov predlog da se svi svi svi prijavimo u šabac ili paraćin i tamo glasamo
za opoziciju
cvijetin zagovara izlazak na izbore, smara uglavnom, ovo zapadovo je komentar
na cvijetinov predlog da se svi svi svi prijavimo u šabac ili paraćin i tamo glasamo
za opoziciju
- Post n°253
Ja gledam hit tvit unazad, čovic o kosovu nesto nesto
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°254
sad sam malo gledo NALED sajt, realno vasa se prosro sa pljuvkom po zelenom po liniji nekog clanstva
prvo svi su gradonacelnici uclanjeni i vecina ih je u nekom odboru, a zeleni je u najmanje bitnom, savetodavnog u kome je uglavnom totalno benigna ekipa, patriša genon sloba georgiev neven marinović i suzana đorđević.
prvo svi su gradonacelnici uclanjeni i vecina ih je u nekom odboru, a zeleni je u najmanje bitnom, savetodavnog u kome je uglavnom totalno benigna ekipa, patriša genon sloba georgiev neven marinović i suzana đorđević.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°255
Ne uzimam mu to mnogo za zlo, svi su oni klasni neprijatelji, bili u NALED ili ne. Ali mojne priču da to članstvo ne znači ništa.
- Post n°256
mislim da znam kako se rade ovakva članstva, ovo daju nekom stažisti da popuni. čuj molim te savetodavni odbor NALED sloba georgijev. dajmo nemojmo.
no slažem se da je nebitno, idemo dalje.
no slažem se da je nebitno, idemo dalje.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°257
I kad su predlozili u BELOJ KNJIZI da se ukinu doprinosi za zdravstveno osiguranje, i da se isto plati iz "opstih poreza" (dakle s neba da padne), Zelenovic i Georgijev su bili protiv i ima neki zapisnik sa sastanka savetodavnog odbora, gde se vidi da su bili protiv?
_____
????
- Post n°258
i inace manje vazan odbor, jedini opozicioni gradonacelnik, ugledni advokati, opozicioni novinari i direktori multimilionsih kompanija.
dajte lepo zadriglog naprednjaka da sredi neki poso surakovoj firmi, isti je kurac.
dajte lepo zadriglog naprednjaka da sredi neki poso surakovoj firmi, isti je kurac.
_____
????
- Post n°260
sta se desilo ovoj zeni? uz zoricu tomic najpametnija zena koju licno poznajem, ne znam zasto ovo prica?!
btw, posto nemam vremena od amerike da pratim domace, kad su izbori, za koga glasamo? (oprostite ako pitam gluposti)
btw, posto nemam vremena od amerike da pratim domace, kad su izbori, za koga glasamo? (oprostite ako pitam gluposti)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°261
Pa valjda bojkotujemo, pa posle ulica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°262
super, hvala! jedva cekam ulicu!
_____
ova zemlja to je to
- Post n°263
zvezda je zivot wrote:sta se desilo ovoj zeni? uz zoricu tomic najpametnija zena koju licno poznajem, ne znam zasto ovo prica?!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°264
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°265
haha ne zajebavam Suvara. jednom je 1 lik na popboksu, tamo je bilo dosta dssovaca, vole muziku, napiso da je zorica tomic najpametnija zena koju je imo cast da upozna. to mi se tako urezalo u mozak da je sad jedina stvar koje se secam s popboksa. misim da cu pamtiti dok sam ziv.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°266
Zoricu T. su dugo forsirali po onim nedonoščadima Duge (tipa Profil, Standard itd) kao mnogo pametnu i obrazovanu, sve to onako baš marićevsko-pajkićevski, u nekim listama najuspešnijih srpkinja itd. Neretko uz konstataciju (na koju sam naišao bar tri puta) - "najbolja srpska poznavateljka Vajningera".
In retrospect, prilično sam siguran da je to sama pisala, li bar diktitirala.
_____
- Post n°267
legenda kaze, da hoce da bude ambasadorka u SAD.
Edit: Smajlovic, ne Tomic
- Post n°268
Janko Suvar wrote:legenda kaze, da hoce da bude ambasadorka u SAD.
Bolje Tomic
- Guest
- Post n°269
Janko Suvar wrote:legenda kaze, da hoce da bude ambasadorka u SAD.
- Post n°270
kako idu ona pravila na psihodramskim seansama, jedno se ticalo poverljivosti? onda ne bih smeo o zorici t
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°271
William Murderface wrote:Zoricu T. su dugo forsirali po onim nedonoščadima Duge (tipa Profil, Standard itd) kao mnogo pametnu i obrazovanu, sve to onako baš marićevsko-pajkićevski, u nekim listama najuspešnijih srpkinja itd. Neretko uz konstataciju (na koju sam naišao bar tri puta) - "najbolja srpska poznavateljka Vajningera".
vajningerova viki stranica na srpskom je suvo zlato
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%9E%D1%82%D0%BE_%D0%92%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D1%80
(nama je profesorka filozofije u srednjoj dala 'pol i karakter' za lektiru, bez ikakve obrade
i polemike kasnije. mislim da mi je to najbizarnije iskustvo iz škole)
- Post n°272
zorica tomic kao sestra mire bobic ili neka druga?
_____
#FreeFacu
- Post n°273
zvezda je zivot wrote:....s popboksa... misim da cu pamtiti dok sam ziv.
to lose la track (gost) | 22.12.2009. 12.51.01
lepo kaze kemal pasa ataturk ''grandz je bio i ostao corsokak rokenrola. i sad ti pricaj u corsokaku sta oces.''
- Guest
- Post n°275
Zakon o lokalnim izborima, član 8
— Jovan (@jovan984) March 3, 2020
...poslove biračkih odbora na sprovođenju izbora za odbornike obavljaju birački odbori obrazovani za sprovođenje izbora za narodne poslanike.
https://t.co/WCTTNa2KLd pic.twitter.com/vuqRcje6Bd