Zelenović je član Savetodavnog odbora NALED? Pa oni su pokrovitelj i oslonac ovog režima i GONGO predatorskog kapitala, oni su u svojoj truloj nutrini stvorili Anu Brnabić.
Kako je on tačno opozicija i zašto smo za njega?
Janko Suvar wrote:Neka misao se krije iza ovoga, samo ne znam bas tacno sta oce da kaze."Уколико се одлуче за бојкот то је озбиљан проблем, јер ћемо мешовите средине, где није чист српски живаљ препустити потпуно неприродним коалицијама", рекао је Илић, пренела је Нова Србија.
Srbljanovic wrote:Bilo je to ovako: Dragan Šutanovac, naš, za mene, najbolji ministar odbrane, ako ništa drugo onda zato što je ukinuo obavezno služenje vojnog roka, napisao je tekst za "Nedeljnik" i poslao ga glavnom uredniku za objavljivanje. Tekst je govorio o ruskom uticaju na vojna i politička pitanja u Srbiji, poslat je elektronskom poštom, direktno na adresu urednika Lalića, ali je redakcija "Nedeljnika", nakon još nekoliko razmenjenih mejlova,odlučila da tekst ipak ne objavi, o čemu autora obaveštavaju sms-om
Зоран Ђинђић пре Бошка Обрадовића изнео политичку идеју о Српском Мини-Шенгену и српским интеграцијама Србије, Црне Горе и Републике Српске. pic.twitter.com/7q4dk11r9D
— ДВЕРИ (@SPDveri) February 20, 2020
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
— Ivan Krstić Krcko (@krckoLE) February 20, 2020
Po mom obavestenju nisu uspeli iako su imali preporuku Dosona iz Engleske. I dalje ja sam jedini srvbn uz jos jedno lice koji je sa Stivom ostvario kontakt. I posle svega su me spopale VIA i VBA
— Murar (@buntovnik68) February 20, 2020
Zuper wrote:Ficfiricu, kada ti kreces sa povrackom plackom?!
Zuper wrote:Зоран Ђинђић пре Бошка Обрадовића изнео политичку идеју о Српском Мини-Шенгену и српским интеграцијама Србије, Црне Горе и Републике Српске. pic.twitter.com/7q4dk11r9D
— ДВЕРИ (@SPDveri) February 20, 2020
KinderLad wrote:Ne pricamo o Kostunici.
Izvor:Glavni odbor Zajedno za Srbiju juče je većinom glasova doneo odluku da ta stranka koju predvodi Nebojša Zelenović učestvuje na lokalnim izborima u Šapcu. Ova odluka ne predstavlja iznenađenje jer se kampanja koja je trebalo da pripremi javnost na ovu odluku, realizuje već nedeljama.