Crna Gora
- Post n°926
Re: Crna Gora
Vučić samo pomerio BnV sa Luke na Žstanicu.
- Guest
- Post n°927
pa meni nije poenta da izmedju istih zlikovaca trazim manjeg, vec da ih sve uklonim ako je moguce.
- Post n°928
AZ-5 wrote:morate pokusati da izadjete iz pakla manjeg zla, jer to znaci da ovakav sistem zapravo podrzavate, a potpuno je svejedno da li ga sprovodi vucic ili djilas-jeremic. ili milo i njegove zamene sa klupe.
izlazak iz tog pakla zna se gde je. jedino sto se suzava prostor u koji se iz njega moze icaci a da te ponovo ne doceka pakao manjeg zla
- Post n°930
evo sad ce ti kinderlad objasni kako u danasnje pluralisticko vreme jedna takva djilasovska disonanca je moguca dok bi za vreme jednopartijske diktature za to isao na goli
u takvom plurazmu i mantijasi mogu biti nosioci demokratskog potencijala
u takvom plurazmu i mantijasi mogu biti nosioci demokratskog potencijala
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°931
znaš i sam da to nije moguće. nije to fontana želja. a + je to izgovor za status kvo.AZ-5 wrote:pa meni nije poenta da izmedju istih zlikovaca trazim manjeg, vec da ih sve uklonim ako je moguce.
ovaj vladan đukanović isuse, kakva "genijalna" cover slika. jedna patika i jedan opanak. mudrolija velika, to je ono što smeta srbiji da uiđe u društvo savremenih država.
- Guest
- Post n°932
naravno da je moguce, ali djilasi, milanovici i slicna "opozicija" su pranje savesti za one koji zapravo ne zele drugaciji sistem i drustveno uredjenje, vec misle da je u ovakvom moguce raditi nesto drugacije i bolje. takvih je nazalost najvise.
- Post n°933
pa otprilike tako
cak i kada su na "pravoj strani historije" oni su tamo pukim slucajem
cak i kada su na "pravoj strani historije" oni su tamo pukim slucajem
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°935
AZ-5 wrote:naravno da je moguce, ali djilasi, milanovici i slicna "opozicija" su pranje savesti za one koji zapravo ne zele drugaciji sistem i drustveno uredjenje, vec misle da je u ovakvom moguce raditi nesto drugacije i bolje. takvih je nazalost najvise.
Staris Gari. Polako postajes konzerva. Sad si u fazi "ne vredi menjati Vucica/Kolindu/Mila", u sledecoj fazi se glasa za Vucica jer "vidi sta Djllas i Obradovic rade", kasnije se glasa za njega jer se trudi i daje plate i penzije i u zavrsnoj fazi Vuku se odgovara sa "kad budes vlast, glasacu za tebe"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°938
Prolazili malopre pored cvetkove pijace, i tamo blizu otvorio prostorije narodne stranke onaj precednik sveta i stavio ogromni plakat sebe, i ladno mi kaze aksa vidi tata lopov, da zovemo policiju
Mi u kuci nemamo tv, ne znam kako je skontao, ali bolje rezonuje sa 5 nego ficfiric
Mi u kuci nemamo tv, ne znam kako je skontao, ali bolje rezonuje sa 5 nego ficfiric
- Post n°939
'NJIH 0,5 POSTO VLADALO JE SRBIJOM' Dačić optužio Crnogorce za 'velikocrnogorsku agresiju', spominje i mogućnost oduzimanja srpskog državljanstva
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°940
smece zvalavo radikalsko, ali ipak dobro je dok o srpstvu brinu srpski radikali, znaci nece ni tamo jos dugo da se srbuje.
Mirović najavio da će Vojvodina udvostručiti novčanu pomoć srpskim udruženjima u Crnoj Gori
- Post n°942
AZ-5 wrote:sve je bolje od samodaodevucicizma
Hajde brate AZ-e.
Kao do sada nisi navikao da preletas pa ce biti problem za posao u novosadskom komunlacu sektor kanalizacija.
Bice i da se uniste septicke jame samo cevi da idu, bice vise posla, obecavam.
- Post n°943
"nase dve zemlje"
kek
to da crnu goru dozivljava ko svoju, to mu vrv kostunica dao mandat ili ta braca sa zabljaka
kek
to da crnu goru dozivljava ko svoju, to mu vrv kostunica dao mandat ili ta braca sa zabljaka
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°945
Filipenko wrote:Zasto ovde kacite predstavnika 0,5% ?
i on je porazen 90te kao srpski nacionalizam, sto bi rekla borkinja cuvena
- Post n°946
otto katz wrote:'NJIH 0,5 POSTO VLADALO JE SRBIJOM' Dačić optužio Crnogorce za 'velikocrnogorsku agresiju', spominje i mogućnost oduzimanja srpskog državljanstva
Nezgodno je, moze da dodje "do Beograda, a sta cemo onda?" Zato je bolje - svi u CG su stoka, nemoj slucajno nesto da mi ugrozi vlast. Ista, samo jos daleko drasticnija prica, je i sa Kosovom. To su isti oni ljudi koji su Srbe u HR gurnuli u pogibelj, pa posle pustali zabavni program za vreme Oluje.
- Guest
- Post n°947
ko je gurnuo kad su velikosrpski nacionalizam i pretenzije porazeni 90te? usudjujes se da protivrecis borkinji pesic i eliti?
- Post n°948
Zaboravio sam, šta je Raspevano Prase bilo, De Gol ili Čerčil?
- Post n°949
Mogla bi i ova Pasta VP u zaglavlje foruma.
- Post n°950
Zasto batakashi napadas intelektualku Vesnu Pesic?
Odmah vredjas, mizoginija izlazi iz tebe.
Ne valja ti posao batakashi.
Odmah vredjas, mizoginija izlazi iz tebe.
Ne valja ti posao batakashi.