Crna Gora
- Guest
- Post n°376
Re: Crna Gora
ma eno ti idi vidi ko je sve stao uz spc, jebo te milo boli me kurac za njega, ali mi ne pada na pamet da branim spc ko onomad ceo pristojniti ljoticevsko govno dveri. nema principa i postovanja svetovnog prava za to tamjan smece.
- Guest
- Post n°377
moz da ga kritikujes non stop za milion stvari, sad si se setio kad jebe spc, pravi tajming i razlog nema sta
- Post n°378
Штета што је ово новчано-правни сукоб око пара и власти. Ал' да им пожелим да ескалује, па нек се потамане. Пробудите ме за playophph мајсторицу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°379
pa ne, mislim ako je mnoge ovo podstaklo da pocnu da intenzivno seru po milu, jbg probudio se skriveni velikosrbina kanda u svima
- Post n°380
AZ-5 wrote:ne moze se braniti spc a da se ne ugazi u govno jbg
To je mozda i tacno. Ali braniti ovaj zakon ne znaxi ugaziti u govno nego upasti u provaliju ( za liberala). Ako uklonis principe, pravo i procedure od liberalizma ne ostane nista. Objasnicu ti detaljnibe uvece ili sutra
- Guest
- Post n°381
ja ne branim zakon, niti su mi dragi ovi sto ga donose, ali mi je drago da nepatvoreno smrdljivo zlo pati i trpi. boleo ih je kurac kada su blagosiljali kame i smajsere cetnicke, neka pate i neka crknu sad. sta sad ja mogu sto crkvu ne gase revolucionari i partizani, vec skaljarci i kavcani.
- Post n°382
AZ-5 wrote:niti su mi dragi ovi sto ga donose
Bogumi, rekao si da ga podrzavas i pozeleo si mu da vlada jos 30 godina, nemoj se sad vaditi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°383
ako je on jedan od srafova u masini koja ce zauvek ugasiti cetnicka govna, neka vlada jos toliko.
- Post n°384
Naravno da nece nista ugasiti. Radi isto sto i Milosevic devedesetih, izaziva sranja da bi ucvrstio vlast. Lepo je videti da podrzavas takvu politiku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°386
pa patili su i hrvati od velikosrpstva, pogotovo u prvoj jugoslaviji
stas
stas
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°387
Znaci ako promene naziv u Pećka patrijaršija i umesto sadasnje stave na primer zastavu Kraljevine Crne Gore onda je sve ok? Bas me zanima.
- Post n°388
znaci glup si ili velikosrbin
mada jedno ne iskljucuje drugo
mada jedno ne iskljucuje drugo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°389
Ili na primer Srbija promeni ime u Raška i peeuzme Sretenjsku zastavu, a crkva ostane "srpska" sa ovom zastavom, dal bi to onda bilo ok? Mislim, gluposti.
- Post n°390
i peščanik se uključio, gari, možeš potpisati peticiju:
- Post n°391
Oh, da li to AV ide dole da gasi drugaru vatru?
- Guest
- Post n°392
eto, bar se jedna zemlja u regionu, i to baš lider, obračunava sa religijom
nadam se da je ovo samo početak
nadam se da je ovo samo početak
- Guest
- Post n°393
KinderLad wrote:Znaci ako promene naziv u Pećka patrijaršija i umesto sadasnje stave na primer zastavu Kraljevine Crne Gore onda je sve ok? Bas me zanima.
ne zove se srbijanska nego srpska tako da je sve ok
mada ne znam o kom "članu 16" je reč, nije to član 16 ovog zakona o kom se priča
- Post n°395
hoće li se milo vratiti iz majamija da ga dočeka?
- Post n°396
Peščanik: wrote:Autor je Helsinški odbor za ljudska prava, možete to pročitati na dnu apela.
- Guest
- Post n°397
Ne znam ni ja. U usvojenom zakonu stoji da naziv verske zajednice ne sme da sadrži službeni naziv druge države i njena obeležja. SPC nema ni jedno ni drugo.Gargantua wrote:KinderLad wrote:Znaci ako promene naziv u Pećka patrijaršija i umesto sadasnje stave na primer zastavu Kraljevine Crne Gore onda je sve ok? Bas me zanima.
ne zove se srbijanska nego srpska tako da je sve ok
mada ne znam o kom "članu 16" je reč, nije to član 16 ovog zakona o kom se priča
Mislim da je jako malo ljudi uopšte pročitalo ovaj zakon.
- Post n°398
dolazi ovaj žvalavi mater mu lopovsku. raduju mu se mandić i ovi milovi.
taman su izolovali df i sad ovo.
taman su izolovali df i sad ovo.
- Guest
- Post n°399
Rumbeando: novi zakon zabranjuje da se neka verska zajednica zove recimo "Islamska zajednica Bosne i Hercegovine" a da bude registrovana u Crnoj Gori. SLUŽBENI naziv države. Nemojte falsifikovati tekst zakona, nema potrebe.
- Guest
- Post n°400
gazimestan is strong with this forum, and serbia in general. onda se cudimo kako je 90% stanovnistva podrzavalo zlocinacke pohode 90ih.