Hrvatska
- Post n°128
Re: Hrvatska
Ako ce zbog necega Milanovic da izgubi izbore, to je vecerasnja debata. Neverovatno da tako iskusan politicar ne ume da nauci elementarne stvari oko neverbalnog utiska na TV. Ogromnu nadmoc u argumentaciji slupao je potrebom da izdominira, povisi ton, pregestikulira, pa i namerom da je ponizi. To se jednostavno ne radi ni na daleko nizem nivou.
Alkoholinda je cuskija.
Alkoholinda je cuskija.
- Post n°129
Ne može, jbg, Zoky je seljačina, bio i ostao. Svejedno mislim da dobija, jer Kolinda.
- Post n°130
Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić u Novom danu komentirala je sinoćnju debatu predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića.
"Moj dojam je da jasnog pobjednika sinoć nije bilo. Zoran Milanović je izgledao izrazito nervozan, Kolinda Grabar-Kitarović je bila smirenija. Ne znam kako objasniti njegovu pretjeranu nervozu, ili je bio nesiguran ili se nešto drugo dogodilo...", kaže naša sugovornica.
"Pokazalo se, u ovom i prethodnom sučeljavanju, da forma sučeljavanja odgovara predsjednici".
U prvom sučeljavanju, prije prvoga kruga, Mamić smatra da je i Milanović bio bolji nego sinoć.
"Jučer je na razini dojma, Grabar-Kitarović bila bolja, a na razini sadržaja Milanović je bio bolji", kazala je Mamić.
Komunikacijska stručnjakinja komentirala je i intervenciju stožera jednog od kandidata da se sučeljavanje skrati.
"Bilo je to dosta neobično. Moguće je da će neki stožeri pokušati otkazati sljedeća dva najavljena sučeljavanja na nacionalnim televizijama, no ipak pretpostavljam da će ih biti... Intervencija stožera je apsolutno neprihvatljiva", smatra Mamić.
Komentirala je i sinoćnje Milanovićevo šmrcanje tijekom debate.
"Nisam liječnica i ne znam koja je to vrsta šmrcanja, no svakako je i to znak nervoze", kazala je.
- Post n°132
Шта, ЗМ је осетљив на испарења?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°133
Julienne Bušić:Broj 2 - kao pobjeda! Victoria - ZA Kolindu! https://t.co/1AFYPbzbUk pic.twitter.com/8dbPbi4wCV
— HDZ (@HDZ_HR) January 1, 2020
On September 10, 1976, she, her husband [Zvonko Bušić], and three others hijacked domestic Trans World Airlines flight 355 departing from New York for Chicago, using the threat of a bomb, which later turned out to be a harmless pressure cooker. They flew the airliner over London, where they dropped pamphlets promoting Croatian independence from Yugoslavia. The group surrendered without bloodshed. However, Brian Murray, a member of the NYPD bomb squad, was killed and three others squad members injured while attempting to defuse an explosive left behind in a storage locker at Grand Central Terminal. The explosion happened four and a half hours later, at a detonation site in the Bronx, while under supervision of bomb squad officers.[6]
Zvonko and Julienne Bušić were convicted of air piracy resulting in death, which carried a mandatory life sentence with parole eligibility after 10 years.[1] In 1979, she was attacked in prison by Manson Family member Lynette Fromme. She was released from federal prison in 1989 after serving 13 years in the minimum security Federal Correctional Institution, Dublin in Dublin, California.
90/91 je već radila za ekipu f. t., nastavlja uhodanim partijskim stopama, terorizam be damned...
- Post n°134
Utešno je (malo) da je doslovno svaki komentar na taj tweet negativan.
- Post n°135
Malo sam iznenadjen sto vidim da je nazivaju teroristkinjom. Ovde Kavaju, mislim da niko nikad nije tako nazvao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°136
Ствар је врло једноставна. Ако кажу да си влада, онда ови што пуцају на тебе и твоје грађане буду терористи. Ако кажу да си режим, они аутоматски постају борци за слободу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°137
haha, pa dobro, ovde se osudjeni zlocinci zovu heroji, moze i ona da bude kepten dzek sperou vazdusni
Dio "stručne" hrvatske javnosti brani Julienne Bušić da dotična nije bila terorista (iako je uredno otela putnički avion), već da je zbog tadašnjih zakona ona ustvari "vazdušni pirat".
— Amer Mezetović (@Amer9Mezetovic) January 2, 2020
Pa ovo postaje sve bolje i bolje...
- Post n°138
Na ovim prostorima je u ime nacije apsolutno sve dozvoljeno. Dovoljno je aktivnost nekako dovesti u vezu sa tzv nacionalnim inteeresima i onda vise apsolutno nije bitno sta si radio ili sta radis i kako
- Guest
- Post n°139
mislim ovde su projektanti bacanja hladnjaca punih leseva albanaca u dunav i pod zemlju danas ugledni profesori na fakultetima, to sto su radili predaju studentima, valjda kao vrhunsku obavestajno operativnu taktiku sta li
- Post n°140
KinderLad wrote:...u ime nacije apsolutno sve dozvoljeno.
Sve je manje mesta gde nije tako...
- Post n°142
Ма данас је неко лудило, све живе зову терористи а.ficfiric wrote:Malo sam iznenadjen sto vidim da je nazivaju teroristkinjom. Ovde Kavaju, mislim da niko nikad nije tako nazvao
Пре неку годину Принципа итд.
А терористички напад има јасну дефиницију.
Код ове Џулијен је била и нека бомба од које је погинуо полицајац, било је ту изгледа више од саме отмице авиона.
Код Каваје је проблем што се узима здраво за готово шта је све писао, а оно што се може проверити не изгледа превише реално.
- Post n°144
Dosta se smanjila Milanovićeva prednost po najnovijoj anketi Nove TV.
- Post n°145
Voditelj: Koja vam je pjesma obilježila djetinstvo?
Kolinda: - "Cesarica" od Olivera Dragojevića
Milanović: - Imala si 30 godina kad je pjesma izašla.
- Post n°146
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°148
ma idite k' vragu. kao ozbiljan sam bio u akciji da se ukine ovakva vrsta topika i onda utisnetw ovo
- Post n°149
dr. Labrador Špegelj wrote:Voditelj: Koja vam je pjesma obilježila djetinstvo?
Mozda je sporije stasavala
Slusala ju je u redu za jogurt
- Post n°150
dr. Labrador Špegelj wrote:Voditelj: Koja vam je pjesma obilježila djetinstvo?
Još kad bi stvarno tako bilo.
Knjiga iz djetinjstva koja vas je obilježila?
Kolinda: Mali princ
Milanović: Čuvaj se čovjeka jedne knjige. Mene je obilježilo više knjiga.
Kolinda: Samo da objasnim zašto Mali princ. On je imao svoju ružu i pomislio je da njegova ruža nije ništa posebno, ali je shvatio da je ona samo njegova i da je zato posebna. Poruka je cijeni svoju državu. A najdraža pjesma mi je Cesarica.
Milanović: Pa imali ste 30 godina kad je bila Cesarica.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-je-biracima-rekla-da-je-ona-njihova-kolinda-milanovic-vjeruje-u-pobjedu/2144999.aspx
Zapravo je imala 25 (1993. izašla, a ona rođena 1968).