UK - Politika i društvo
- Post n°851
Re: UK - Politika i društvo
Зашто име странке мора да им буде на француском? Шта фали шљакерској странци?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°852
"Мењамо ствари које треба променити и то је промена коју ћу донети".
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°853
Ako su kritikovali potrosnju - nisu normalni
- Post n°854
Bizarno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°855
ma starmer je trebao da eliminise korbina i mission accomplished
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°856
Ако пиш... а сад кад смо то у радили, шта сад, има неко неку идеју осим да вучемо краћу шибицу за свако место?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°857
Makso, vi li ste?
Keir Starmer did not become leader to help Labour win, but to restore establishment control over the party and vanquish the heretics that dared defy its agenda. For the forces he truly represents, the project has been a smashing success. https://t.co/kucw0mcCZz
— Max Blumenthal (@MaxBlumenthal) May 7, 2021
- Post n°858
Чек, њему се стварно обраћају са сере? Шта ће он у радничкој странци уопште? Пардон, није радничка него д'помилујете мог Француза...
_____
- Post n°859
Starmer je iz radnicke porodice, ne da je bitno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°860
Ne, ono sa zastavama mu je tot kretenski. "Patriote" znsju da samo pays lip service, a ovi drugi onda glasaju za zelene. Bolje da je stavio englesku zastavu
- Post n°861
To je taktika koji Blerov institu prodaje centristima sirom sveta. Umilite se "narodu" preko njihovih "vrednosti", dok nastavljate da trenirate fiskalnu disciplinu. Moronski saveti za morone.. I Dzonson je shvatio da to to ne moze tako.
_____
- Post n°862
The BBC projects 63 seats for the SNP - two short of an overall majority. Political expert Prof John Curtice says the route to the magic 65 number "is now closed"Forecasts also suggest the Scottish Conservatives will have 31 seats (no change); Scottish Labour 22 (-2); Scottish Greens 9 (+3) and Scottish Lib Dems 4 (-1)
- Post n°863
Ono sto je vrv najzanimljivike je sam broj glasova. Ako SNP i Zeleni imaju vise od 50% glasova onda u sustini imaju mandat da traze referendum. Ako li ne, onda jok.
- Post n°864
Tu su nedgde fifti fifti.
- Post n°865
It's been confirmed by @uklabour sources that @ @AngelaRayner has been removed from roles as party chair and campaign coordinator
Lolz, kakva splačina od čoveka
Lolz, kakva splačina od čoveka
- Post n°866
Greska. Sad ce imati ceo Sever ujedinjen protiv sebe.
- Post n°867
ćaća wrote:Tu su nedgde fifti fifti.
Ne mogu da nadjem to nigde. Zajedno, independističke stranke nikad nisu imale više poslanika (72 od 129)
- Post n°868
The SNP are now just one seat short of an overall majority, with 64 seats
- Post n°869
Specijalne operacije...
Alistair McConnachie (the Holocaust denier who pickets independence marches in a manky Union Jack shirt) won over two thousand votes running under the "Independent Green Voice" label, which seems to be what's tipped that final Glasgow seat to a Tory.
Alistair McConnachie (the Holocaust denier who pickets independence marches in a manky Union Jack shirt) won over two thousand votes running under the "Independent Green Voice" label, which seems to be what's tipped that final Glasgow seat to a Tory.
- Post n°870
Sturgeon said Scottish voters had given Holyrood a clear mandate by electing a pro-independence majority larger than that in the last Holyrood parliament, with eight Green MSPs elected across Scotland’s regions. It was an “extraordinary” result, she said.
In a victory speech in Glasgow, the first minister said any attempt by the UK government to block that would be a democratic outrage. “It is the will of the country,” she said, buoyed by a record 64% turnout for a Holyrood election.
“Given the outcome of this election, there is simply no democratic justification whatsoever for Boris Johnson or anyone else seeking to block the right of the people of Scotland to choose our future,” Sturgeon said.
“If the Tories make such as an attempt it will demonstrate conclusively that the UK is not a partnership of equals and that – astonishingly – Westminster no longer sees the UK as a voluntary union of nations. That in itself would be a most powerful argument for Scotland becoming an independent country.”
The final tally left the parties close to their standing after the 2016 election, with the SNP on 64, the Tories in second on 31, Labour on 22, the Greens on eight and the Liberal Democrats on four.
Guardian
Sad kad krenu po sudovima...
- Post n°871
UK (Scotland) election:
Final result (votes)
Pro-independence: 50.1% (+0.6)
Anti-independence: 48.2% (-1.6)
+/- vs 2016
Live blog: https://t.co/9yl3tAekXg
#SP21
Final result (votes)
Pro-independence: 50.1% (+0.6)
Anti-independence: 48.2% (-1.6)
+/- vs 2016
Live blog: https://t.co/9yl3tAekXg
#SP21
- Post n°872
Plus koliko njih nije glasalo...too close to call. Ne krece se sa ovim na referendum. Mada i ne krecu na referendum, nego na "zakonski okvir". Zabava miliona za godine unapred, kao i Brexit.
- Post n°873
Ne mogu da tvrdim, ali mi se cini da je ovo mnogo bolji start od onog koji je imala Brexit ekipa u trenutku kad su izboksovali referendum.
_____
- Post n°874
Sto naravno, ne mora nista da znaci.
_____
- Post n°875
Jeste, ali nezavisnost je za SNP biti ili ne biti. Moraju dobro da izracunaju.Najveci poklon ce im biti ako se Labour potpuno raspadne, jer to ce onda za svakog Lab glasaca u Skotskoj znaciti da postoji samo jedna opcija ako ne zele da doveka zive pod Torijevcima