UK - Politika i društvo
- Post n°476
Re: UK - Politika i društvo
Ja ne sumnjam da će Labour dobiti sledeće izbore, ali da, pitanje je kada će biti.
- Post n°477
Pa pitanje je stvarno. Ako budu insistirali i u ovakvoj situaciji na de facto no deal Brexitu...moze da se slomi vecina. Hocu da kazem, tesko, ali nije potpuno nemoguce.
- Post n°478
Meanwhile in London...
Keith Palmer
patriote, so zemlje, etc etc
Keith Palmer
patriote, so zemlje, etc etc
- Guest
- Post n°479
Boris Johnson CONFIRMS merger. “I have decided to merge DfiD with the Foreign and Commonwealth Office to create a new department - the Foreign Commonwealth and development office, and this will unite our aid with our diplomacy.”
— Matt Honeycombe-Foster (@matt_hfoster) June 16, 2020
We give ten times as much aid to Tanzania as we do to the six countries of the Western Balkans, who are acutely vulnerable to Russian meddling.
— Max Fras (@maxfras) June 16, 2020
(@BorisJohnson on Global Britain at the House of Commons)
- Post n°482
Bendegúz Somogyi wrote:Što više ruskog medlanja, više i britanskih parica.....
...да се мећу у недра певаљки на столу јер јако добро медла...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°483
Medlaj, medlaj!
Medlam kolko mogu.
Medlam kolko mogu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°484
Они кад га замедлају, то више нико не одмедла!
Забавно је како је серблиш помало напустио своје природно станиште, дијаспору, и удобно се настанио у престоном српском граду.
Забавно је како је серблиш помало напустио своје природно станиште, дијаспору, и удобно се настанио у престоном српском граду.
- Post n°485
Još to sa "L" nekako zvuci i starostavnije
- Post n°486
Starmer otpustio Long-Bailey zato što je retvitovala ovo
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/maxine-peake-interview-labour-corbyn-keir-starmer-black-lives-matter-a9583206.html
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/maxine-peake-interview-labour-corbyn-keir-starmer-black-lives-matter-a9583206.html
- Post n°487
lol kakav je fejl od coveka sir keir, covek po meri britanske politike
_____
ova zemlja to je to
- Post n°488
Pa nije fejl, biće premijer. Ali eto prvo to moraju da aminuju vrhovni rabin UK i Izrael.
- Post n°489
ma kakav premijer
_____
ova zemlja to je to
- Post n°491
Ne znam šta da mislim o tome što jevrejska zajednica polako ali sigurno štiklira sa spiska antisemitskih stereotipa.
- Post n°492
Nino Quincampoix wrote:Starmer otpustio Long-Bailey zato što je retvitovala ovo
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°493
necu, daleko su izbori. ali ni u ovom sranju s koronom ne mogu da se pribllize torijevcima na 5%. sigurno mu ovakvo surovo gazenje levice nece pomoci a nesto ne verujem da glumljenje konstruktivne opozicije i prijatelja izraela spreciti tabloide da ga zgaze kad dodje vreme za to.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°494
Kako ne mogu, bili su izjednaceni pre par nedelja
- Guest
- Post n°495
We are days away from Israel annexing the West Bank – one of the most significant breaches of international law this century.
— Ronan Burtenshaw (@ronanburtenshaw) June 25, 2020
And what is the 'human rights lawyer' who leads the Labour Party doing? Defending the people who enforce the occupation.
That's who Keir Starmer is.
- Post n°496
Izbori su za 5 godina ili eventualno nesto malo pre. Do tada - korona, Half a deal Brexit, kriza, ko zna sta jos. Kad to dodje Keir, koji ce sigurno bolje prolaziti na centru (gde ima konkurenciju, za razliku od levice, gde nema) od Korbina ce se okrenuti levici i reci - ocete mene ili 20 godina tory vlasti i ovog sranja jer sam u junu 2020 otpustio...koga ono bese?
- Post n°497
Mór Thököly wrote:Izbori su za 5 godina ili eventualno nesto malo pre. Do tada - korona, Half a deal Brexit, kriza, ko zna sta jos. Kad to dodje Keir, koji ce sigurno bolje prolaziti na centru (gde ima konkurenciju, za razliku od levice, gde nema) od Korbina ce se okrenuti levici i reci - ocete mene ili 20 godina tory vlasti i ovog sranja jer sam u junu 2020 otpustio...koga ono bese?
pokusavam evo 45 minuta da odgovorim i ne mogu nikako da odgovorim na ovaj post sa svih strana. bukvalno ovo jr prvi put da moram da napravim neku shemu/plan rada kako da pridjem ovom postu a sad nemam vremena.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°498
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°500
Btw, ja ovo nisam napusao kao primer neceg pozitivnog, nego prilicno realnog da se dogodi...