Mala fusnota.
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°576
Re: Rusija i sve vezano za nju
To "200rf" je izvesno od "gruz 200" - mrtvac, "tovar 200" od 200kg, proračunata težina mrtvaca u kovčegu kad se tovari u kamione, avione... "Gruz 300" je ranjenik, teži je jer s njim često ide medicinska skalamerija.
Mala fusnota.
Mala fusnota.
- Post n°577
Посыл западным "партнерам.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°578
Zasto je to valjda normalno?ćaća wrote:I meni se čini. Objavio je Daily Telegraph fotku ruskog pokretnog krematorijuma, što je valjda i normalno vojska da ima na raspolaganju. Komentari:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°579
То да је ознака због макс тежина 200кг за авио транспорт врте на википедији, али нема пуно везе са мозгом.Del Cap wrote:To "200rf" je izvesno od "gruz 200" - mrtvac, "tovar 200" od 200kg, proračunata težina mrtvaca u kovčegu kad se tovari u kamione, avione... "Gruz 300" je ranjenik, teži je jer s njim često ide medicinska skalamerija.
Mala fusnota.
Тешко да ће да и данас нађу неког војника од преко 90 кила у руској војсци, камоли још 80их.
Масовно прављени сандуци, тешко да ће да имају преко 25 кила.
- Post n°580
В Москве две местные жительницы и их пятеро детей от 7 до 11 лет возложили цветы у посольства Украины. Полиция задержала всех, включая детей. После прихода адвоката их отпустили из ОВД
В Госдуму внесены поправки, предусматривающие наказание до 15 лет лишения свободы за распространение фейков о действиях вооруженных сил России. Об этом сообщил глава комитета Госдумы по безопасности и противодействию коррупции Василий Пискарев.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°581
ja ne znam otkad je postalo podrazumevajuće da normalan narod burundija razume ruski
što niste ostavljali poruke na paštu kad su talibani osvajali kabul
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°583
kondo wrote:ja ne znam otkad je postalo podrazumevajuće da normalan narod burundija razume ruski
Brate, na PPPu si non stop postavljao tekstove na siptarskom bez ikakvog prevoda ili sizea.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°584
Ja maks sto znam ruski je da pisem cirilicom
Oni se smeju kazu smesno pricam
Oni se smeju kazu smesno pricam
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°585
kondo wrote:ja ne znam otkad je postalo podrazumevajuće da normalan narod burundija razume ruski
Што се ниси бунио кад се овде писало мешано енглески. Bármiyen esetben, ко може ово, може и оно.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°586
بیوقوف نہ بنو!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°587
klinac koji je napravio facepalm original za mim, a i ova mala isto guilty face
- Post n°588
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°589
Летећи Полип wrote:kondo wrote:ja ne znam otkad je postalo podrazumevajuće da normalan narod burundija razume ruski
Brate, na PPPu si non stop postavljao tekstove na siptarskom bez ikakvog prevoda ili sizea.
šiptarski siže, odlično ime za HC punk bend
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°590
bome jeste
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°591
Prve žrtve Putinovog rata protiv opijata:
"Brittney Greiner, two-time Olympic basketball champion on the US national team, was detained for drug smuggling. She flew to Moscow from New York with a vape liquid containing hashish oil.
The luggage of Greiner, who plays for the UGMK club from Ekaterinburg, was first noticed by the service dog at the Sheremetyevo airport. The luggage decided to be inspected. The customs officers were interested in the vape kit, namely the vape liquid. Subsequent examination showed that the customs officers' interest was not accidental - the liquids contained hashish oil.
Griner was detained and a court ordered her arrest. She faces five to ten years imprisonment under the article on smuggling of narcotic substances on a significant scale."
"Brittney Greiner, two-time Olympic basketball champion on the US national team, was detained for drug smuggling. She flew to Moscow from New York with a vape liquid containing hashish oil.
The luggage of Greiner, who plays for the UGMK club from Ekaterinburg, was first noticed by the service dog at the Sheremetyevo airport. The luggage decided to be inspected. The customs officers were interested in the vape kit, namely the vape liquid. Subsequent examination showed that the customs officers' interest was not accidental - the liquids contained hashish oil.
Griner was detained and a court ordered her arrest. She faces five to ten years imprisonment under the article on smuggling of narcotic substances on a significant scale."
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°592
Ко зна на чему је још била, ако је њен пртљаг одлучио да се прегледа...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°593
TV Rain goes out with a bang, broadcasting the Swan Lake performance that aired on Soviet TVs in 1991 during the attempted coup against Gorbachev. At a time when many wonder if those around Putin could stop this war in Ukraine and Russia’s plunge into isolation. https://t.co/ADFGVwxy8o
— Andrew Roth (@Andrew__Roth) March 3, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°594
Vilmos Tehenészfiú wrote:Zasto je to valjda normalno?ćaća wrote:I meni se čini. Objavio je Daily Telegraph fotku ruskog pokretnog krematorijuma, što je valjda i normalno vojska da ima na raspolaganju. Komentari:
Stvarno nisam nikakav vojni stručnjak, meni je delovalo logično da ovako nešto postoji iz higijenskih razloga, odnosno da bi se smanjila mogućnost potencijalnog izbijanja zaraze. U međuvremenu sam pročitao da upućeniji smartaju da nije uobičajeno, što u potpunosti prihvatam.
- Post n°595
Ruski je svetski jezik, učili smo ga u školi, čitali literaturu i arhivsku građu.
- Post n°596
Trivia za danas:
The official languages of the International Maritime Organization (IMO) are Arabic, Chinese, English, French, Russian and Spanish.
The official languages of the International Maritime Organization (IMO) are Arabic, Chinese, English, French, Russian and Spanish.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°597
ćaća wrote:kondo wrote:ja ne znam otkad je postalo podrazumevajuće da normalan narod burundija razume ruski
Ruski je svetski jezik, učili smo ga u školi, čitali literaturu i arhivsku građu.
Odjebavanje ruskog vuče korijen iz osamdesetih kad je, iz milion razloga, bio totalno out. Mnogi roditelji su tražili načina da se dijete upiše u škole koje u programu imaju engleski ili njemački. Loše ga govorim ali sa čitanjem i slušanjem nemam problema.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°598
Моја госпоја последњих година почела да гледа видоје на руском, јер има гомила практичних ствари из баштованлука и других ствари којима се она бави, без пренемагања и саморекламе, без објашњавања ствари на нивоу основне школе, без убеђивања да треба дићи свест о нечему итд.
Од језика говори немачки, мађарски, енглески и српски... а са руским је почела лепо да се сналази.
Од језика говори немачки, мађарски, енглески и српски... а са руским је почела лепо да се сналази.
_____
- Post n°599
У региону Кемерово - Кузбас, локални становник је приведен административној одговорности према делу 2 члана 20.3.3 Закона о управним прекршајима Руске Федерације по новом члану о дискредитацији Оружаних снага Руске Федерације. Управо је Максим Мурашка, становник града Кемерова, након што је одгледао снимак украјинских ботова и прожет њиховим национализмом, почео да позива на протесте против специјалне војне операције у Украјини. Централни окружни суд града Кемерова није делио Мурашокове идеје и казнио га је са 60.000 рубаља.
Jedan od komentara:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°600
jebo vas ruski
_____
#FreeFacu