dr. Labrador Špegelj wrote:Procenti 46:32.
wow
dr. Labrador Špegelj wrote:Procenti 46:32.
Daï Djakman Faré wrote:jel to namerno dzinksujes ili ti se omaklo ?
Kako vidiš dalje postupke Škotske, tj šta mogu da urade u odsustvu mogućnosti za referendum?dr. Labrador Špegelj wrote:Btw, rezultat SNP je de facto proglašenje nezavisnosti.
auuu, pa vi scousies ste nacisto odlepili ako ste u fazonu da je to dosad bio problemwrote:Daï Djakman Faré wrote:jel to namerno dzinksujes ili ti se omaklo ?
Ne, brate, realan sam, Tories se sad bave ovim kao Brexitom i nameštanjem nekih jačih kombinacija, kapiram da nemaju vremena i da ponovo rihtaju rasporede sudačkom odjelu.
bruno sulak wrote:mislim ja samo ne razumem kako zamisljaju jedinstvo stranke nakon ovoga?
ćaća wrote:ajd jbt, nisu ovo izbori koje su odlučili bleristi i libdemsi. ovo je sinergija klasnog interesa i inherentne ksenofobije. ovo je true Britain
ćaća wrote:bruno sulak wrote:mislim ja samo ne razumem kako zamisljaju jedinstvo stranke nakon ovoga?
zapravo je Labour bio kudikamo složniji sada nego za prošle izbore. nije bilo trzavica oko manifesta, niko nije bušio, makar niko bitan, čak je i jebeni Gordon Brown dao podršku Corbynu
ćaća wrote:bruno sulak wrote:mislim ja samo ne razumem kako zamisljaju jedinstvo stranke nakon ovoga?
zapravo je Labour bio kudikamo složniji sada nego za prošle izbore. nije bilo trzavica oko manifesta, niko nije bušio, makar niko bitan, čak je i jebeni Gordon Brown dao podršku Corbynu
Papa Lazarou wrote:Kako vidiš dalje postupke Škotske, tj šta mogu da urade u odsustvu mogućnosti za referendum?dr. Labrador Špegelj wrote:Btw, rezultat SNP je de facto proglašenje nezavisnosti.
Zuper wrote:Should note the exit poll features 65 seats classified as 'too close to call'.
Liberal Democrat leader Jo Swinson looks set to lose her seat, according to the exit poll, as her party faces a dismal showing in the general election.
bruno sulak wrote:mislim ja samo ne razumem kako zamisljaju jedinstvo stranke nakon ovoga?