Stižu rublje - Špijuni su među nama
- Post n°201
Re: Stižu rublje - Špijuni su među nama
Sve su to gluposti za spinovanje originalne teme-kriminala na svercu oruzja.
- Post n°202
Zuper wrote:Kada bi samo rusi zeleli da idu do kraja i da napucaju Vucica do kraja a ne samo kao cusku zato sto je za amere izvozio oruzje svuda kontra ruskih interesa.
Kad bi bar sendvicar Putin prestao da mu dolazi na mitinge
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°203
fikret selimbašić wrote:KinderLad wrote:
Brate kolko tu ima zbunjujucih momenata...
Npr.
Kako je Kleban napustio Srbiju kad su već duže od godinu znali da dijeli novce i kupuje informacije od nekoliko oficira?
Ako Putin nije znao da Kleban ovde rovari, onda se radi o odmetnutom dijelu službe. Hoće li biti kakve reakcije ruske države kontra odmetnika?
Ma de nije znao. Mislim, ok, ne bavi se on licno ovim stvarima, ali sve je ovo 99,99% , sto se rusa tice, 1 drzavni posao.
- Guest
- Post n°204
fikret selimbašić wrote:KinderLad wrote:
Brate kolko tu ima zbunjujucih momenata...
Npr.
Kako je Kleban napustio Srbiju kad su već duže od godinu znali da dijeli novce i kupuje informacije od nekoliko oficira?
Ako Putin nije znao da Kleban ovde rovari, onda se radi o odmetnutom dijelu službe. Hoće li biti kakve reakcije ruske države kontra odmetnika?
mmm, dve stvari.
svaka polu-pametna država podrazumeva da su vojni izaslanici obaveštajci (javni ili tajni, nije mala razlika ali ne mari), plus obično neko od sekretara ambasade, i ti ljudi su načelno uvek na kontraobaveštajnim merama.
putin, kao predsednik sa obaveštajnim iskustvom, zna da mu je, načelno, svaki čovek na toj poziciji i deo obaveštajnog aparata.
drugo, u suštini to da li se neki zamenik vojnog atašea (od 100+ takvih po ambasadama širom sveta) sreo sa nekim svojim izvorom tog i tog dana apsolutno nije vest da se nađe na stolu predsednika države. nebitna je, nema taj značaj (dok možda se neka afera ne pokrene).
ukratko, nema potrebe da putin zna ko je "potpukovnik kleban, pomoćnih vojnog izaslanika u ambasadi u beogradu", to je info koji mu se dostavlja samo u vanrednim okolnostima.
- Post n°205
Zuper wrote:KinderLad wrote:
Verovatno trenutno mrzi Vucica najintenzivnije moguce
Konacno-NE.
Kada bi samo rusi zeleli da idu do kraja i da napucaju Vucica do kraja a ne samo kao cusku zato sto je za amere izvozio oruzje svuda kontra ruskih interesa.
Ali nece to uraditi, nazalost.
To bi bilo super za sve pa i za tebe da konacno otvoreno priznas ljubav prema Vucicu a za Srbiju da se konacno posle 7 godina prekine igrarija i zamajavanje ljudi barem po toj temi.
Inace cela prica koju je saopstio je smesna: penzionisani potpukovnik koji na sve strane prodaje neke informacije godinama(?!) snima ga na teritoriji Srbije neka druga sluzba jer nasa nije mogla da pridje a ta druga je mogla da pridje. Znaci rusi su snimali?
Kremlj uvek radi sa zvanicnom vladom, po svojim inertnim i predvidljivim modelima. I znaju da je ulaganje resursa u takvu operaciju gubljenje vremena zarad vrlo male koristi.
Ipak, ovo sto im je priredio AV veceras je "diplomatsko" ponizenje pa ce vwerovatno i uslediti neki odgovor.
- Guest
- Post n°206
Skoro sve što je večeras izgovorio o špijunskoj aferi vuče slična pitanja. Samo je u priči o studentima(TM) izgledao kao standardni Vučić.
- Guest
- Post n°207
od svih zločina koji se ovde dešavaju na dnevnom nivou, ja sad da budem zadovoljan što mu zavrću testise malim, špijunima, krušikom ...
pa ok, daj šta daš, ali neka se teraju u tri lepe pičke materine
pa ok, daj šta daš, ali neka se teraju u tri lepe pičke materine
- Post n°208
najjaci su ovi sto su mislili da ce ameri da se ljute zbog al kaide
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°209
Što je Rojters iskusno spakovao vest
Serbia's president accuses Russia of spying on Balkan country https://t.co/OghAgdKv6p pic.twitter.com/J1DBSwT0LC
— Reuters (@Reuters) November 21, 2019
- Post n°211
S druge strane, Politika je apsolutno najvece putinovsko govno na srpskom medijskom nebudnu
- Post n°212
Gargantua wrote:Što je Rojters iskusno spakovao vestSerbia's president accuses Russia of spying on Balkan country https://t.co/OghAgdKv6p pic.twitter.com/J1DBSwT0LC
— Reuters (@Reuters) November 21, 2019
Sad kad im Suzana pozove urednika. "Aleksandar je mnogo ljut..."
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°213
A jbt, šta sam propustio... Ima li negde snimak?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°214
dajte nešto, stvarno, da vidimo kako sipa istinu brzinom munje
- Post n°215
ukratko, optužio je rusiju za špijunažu, ambasadora je samo pitao 'zašto', ali on veruje
u prijateljstvo srbije i rusije i siguran je da ovo neće uzdrmati dobre odnose i da će oni
biti jo bolji. trpimo strahovite pritiske sa svih strana zbog naše namesne industrije,
i sve je ovo napad na namensku, bla bla bla...i sve nam je napakovala 'obaveštajna kanalizacija'
(tipujem na bugarsku), na nas nastrću bugarska, austrijska i ne sećam se koja još,
obaveštajna mreža, i sve zbog namenske.
malo đilas, malo mama aleksandra obradovića.
ništa spektakularno, bar dok rusi ne budu odgovorili na optužbe.
u prijateljstvo srbije i rusije i siguran je da ovo neće uzdrmati dobre odnose i da će oni
biti jo bolji. trpimo strahovite pritiske sa svih strana zbog naše namesne industrije,
i sve je ovo napad na namensku, bla bla bla...i sve nam je napakovala 'obaveštajna kanalizacija'
(tipujem na bugarsku), na nas nastrću bugarska, austrijska i ne sećam se koja još,
obaveštajna mreža, i sve zbog namenske.
malo đilas, malo mama aleksandra obradovića.
ništa spektakularno, bar dok rusi ne budu odgovorili na optužbe.
- Post n°216
Otkud sad taj sukob s Austrijancima, pa zar se nije do juče kleo u Kurca (i psa mu - Kitu)?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°217
Ništa specijalno. Zapretio je nekom vrstom hunte. Pa sam prebacio na basket.
- Post n°218
Brzinom munje sigurno nije bilo. Lider nam je došao vidno nadrogiran.
_____
~~~~~
- Post n°219
William Murderface wrote:Otkud sad taj sukob s Austrijancima, pa zar se nije do juče kleo u Kurca (i psa mu - Kitu)?
I see what you did there.
_____
~~~~~
- Post n°220
ja ga nisam gledo bar godinu dana pa ne znam u kojoj je fazi, ali ovo je bio daleko najsmireniji vucic kog sam gledao. zli jezici bi rekli usporen, odsutan, cak zabrinut.
ne znam da li treba izvoditi zakljucke iz toga, u svakom slucaju podnosljiviji mi je ovaj novi vucic.
ne znam da li treba izvoditi zakljucke iz toga, u svakom slucaju podnosljiviji mi je ovaj novi vucic.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°221
https://www.theguardian.com/world/2019/nov/21/serbia-investigates-video-claiming-to-show-russian-spy-paying-off-official
_____
- Post n°222
JeR ovo?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=rj5RvxJEvZQ&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=rj5RvxJEvZQ&feature=emb_title
_____
- Post n°223
У целој овој шпијунској афери никако да објасне ко је тај лик и са чиме је трговао. Ваљда би требало да га ухапсе ако је шпијунаже.
- Post n°224
А и ко га је то шпијунирао а да није државна служба.
- Post n°225
William Murderface wrote:Otkud sad taj sukob s Austrijancima, pa zar se nije do juče kleo u Kurca (i psa mu - Kitu)?
To je bilo u kontekstu pripadnici nekih sluzbi su, i to u uniformama, razgovarali sa stanovnistvom u Sandzaku oko resenja koja nisu u skladu sa ustavom. Pomenuo je i Nemce.
Realno, ne znaju sta rade. Vode politiku od danas do sutra i posvadjace se sa svima. Zamisljaju da su Tito.