Lepo, Lepše, Jovo
- Post n°626
Re: Lepo, Lepše, Jovo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°627
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°628
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208473155742594&id=1718121727Erős Pista wrote:Vrv si u pravu.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°629
...
Last edited by Daï Djakman Faré on Mon Mar 15, 2021 9:13 pm; edited 1 time in total
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°630
Ferenc Puskás wrote:Evo kažeš da nije celebrita, a prije pišeš celebrita. Zašto, pa samo da bi ga oblatio. Jovu, autora najmudrijih riječi, što sam ih iz Srbije pročitao u posljednjih 30 g., kud ste pošli bez dugih cevi, građani, hey Joe, where you goin' without gun in your hand?Erős Pista wrote:Ma nisam mislio u nekom posprdnom smislu, naprosto ima vecu prepoznatljivost od cele stranke.
43:46 - 44:46 na snimku koji je okačio Polip.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°631
https://nova.rs/vesti/politika/partija-radikalne-levice-mimom-odgovorila-jovu-bakicu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°632
Odgledah Jovu sinoć, zavidim mu na načinu izlaganja i slažem se sa preko 90% izrečenog. A čim se toliko slažem sa njim, to znači da ta priča više od pet procenata glasova ne može da namakne. Kako vrijeme bude prolazilo, postajaće politički Duci Simonović. Voditelj prilično površan, jebali ga rijelitiji.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°633
Nema veze ni sa Jovom ni sa pokojnim PRL-om ali eto, da dignem temu
Evo, sada imate za koga da glasate... Mada, pre stotinak godina pokušali neki sa sličnom idejom u Nemačkoj, pa se nije najbolje završilo... pic.twitter.com/XMg6A0UBkY
— Miloš Adamović (@AdamovicMilos) April 8, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°634
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°635
ficfiricu zasto imas opsesivni pik na tog apsolutno nebitnog adamovica
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°638
Kakva random kolekcija ljudskih bica.
_____
- Post n°639
Фале им тај колац и конопац, да употпуне слику.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°640
ode prl
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°642
ficfiric wrote:
На бициклу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°643
Znam da Ferenz voli. Gostovao Jovo na pokojnom balkanu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°644
Blagodarim!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°645
Daï Djakman Faré wrote:ficfiricu zasto imas opsesivni pik na tog apsolutno nebitnog adamovica
A, ko je sad nebitan
https://twitter.com/AdamovicMilos/status/1435913475218419713
Milos Adamovic@AdamovicMilos
Eh, da, posle dugo razmišljanja, prenemaganja i zakukavanja nad tužnom nam sudbinom, rešio sam da se, posle 4 godine, vratim aktivnom bavljenju politikom. Pri kraju su pripreme oko formiranja Socijaldemokratskog pokreta (SDP). Nemam iluziju da ćemo mi nešto epohalno da promenimo,
niti da smo "baš ta karika koja nedostaje" za rušenje Vučićevog režima. Počinjemo kao organizacija slabe infrastrukture i bez finansijskih sredstava, ali sa ljudima koji su dugo bili deo političkih organizacija i trebalo bi da znaju kako se gradi organizacija.
Za početak je dovoljno da budemo glas protiv nacionalističkog ludila koje je zahvatilo gotovo celokupnu političku scenu Srbije, grupa ljudi koji će se zalagati za prijateljske odnose sa svim državama regiona, priključivanje EU, odbranu države od pogubnog uticaja SPC
i ruskog mešetarenja po Balkanu. Ponudićemo i drugačiju ekonomsku i socijalnu politiku od politike koja je vođena poslednjih 30 godina. Naravno da nećemo preterano da mudrujemo, nego ćemo nuditi rešenja koja dobro funkcionišu u ekonomski razvijenim zemljama.
Nadam se da ćemo, ako ništa drugo, biti barem ono što smo bili tokom 90ih godina, tada kao članovi GSSa i SDUa, da ćemo biti neka vrsta čuvara časti i glas građanske Srbije, koliko god ona trenutno bila malobrojna.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°646
O ne...
_____
- Post n°647
jel nas ovaj nije demonstrativno napustio?
- Post n°648
Erős Pista wrote:O ne...
Realan je covek, svestan je da nije spreman da izadje na izbore tek tako
Milos Adamovic
@AdamovicMilos
·
32m
Neozbiljno je ići na taj način na izbore. Ne verujem da ćemo do aprila biti spremni za izlazak na izbore, a videćemo da li će postojati grupacija koja je nama, a i mi njoj, dovoljno bliska da bismo mogli da idemo na zajedničkoj listi.
plachkica wrote:jel nas ovaj nije demonstrativno napustio?
Burundi? Srbiju?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
srbiju, i to onako baš demonstrativno
- Post n°650
To sam propustio
_____
★