Lepo, Lepše, Jovo
- Post n°527
Re: Lepo, Lepše, Jovo
Erzsébet Biszak wrote:Što osakatiše ovu zvezdu tako
Slično je uradila i Nova ljevica, nisam oduševljen, slovenačka Levica ima neku handshake puzzle verziju petokrake, mogli su nešto na taj fazon...
- Post n°528
Erzsébet Biszak wrote:Što osakatiše ovu zvezdu tako
Користе само леву страну. ПРЛе је то, без Тихог.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°529
Kongres je izabrao i predsedništvo koje će imati pet članova i članica: Milena Repajić, istoričarka; Isidora Aćimov, sociološkinja; dramaturg Ivan Velisavljević, aktivista Ivan Zlatić i studentkinja Mina Milošević.
Mi se zalažemo za radikalnu, odnosno korenitu promenu društvenog sistema i izgradnju socijalističkog društva. U tom smislu PRL pomera politički spektar u Srbiji ulevo, kaže članica predsedništva Milena Repajić za Mašinu.
Ivan Velisavljević, takođe član predsedništva PRL, kaže da je nova partija bliska članicama Partije evropske levice:
Naročito onima u regionu, poput Radničke fronte iz Hrvatske i Levice iz Slovenije, kao i drugim radničkim, levim, eko-socijalističkim i takozvanim crveno-zelenim partijama u svetu.
Naši sagovornici nam objašnjavaju da nova partija neće dugo čekati kako bi javnosti pokazala za šta se zalaže.
Doslovno ovog jutra smo sa Združenom akcijom Krov nad glavom na sprečavanju iseljenja u Dalmatinskoj ulici u Beogradu, a paralelno spremamo konstituisanje svih rukovodećih organa, kaže Velisavljević.
Sa osnivanjem partije sada konačno imamo i jasnu političku artikulaciju borbi koje vodimo u vidu novog Programa i Deklaracije o radničkim pravima koje ćemo predstaviti javnosti, objašnjava Repajić.
U Programu PRL je naznačeno šta su polja borbe u kojima ova partija želi da učestvuje:
Zalažemo se za Srbiju kao sekularnu republiku u kojoj su garantovani dostojanstven rad slobodan od izrabljivanja, krov nad glavom, zdrava hrana i životna sredina, besplatno zdravstvo i obrazovanje, rodna ravnopravnost i prava manjina.
U saopštenju nove partije se navodi da je Kongres predstavljao završnicu procesa ujedinjenja levih snaga u Srbiji u parlamentarnu borbu, koji je započet pozivom Socijaldemokratske unije iz 2018. godine. U najznačajnijem ujedinjenju levih snaga u Srbiji u poslednjih trideset godina učestvovali su članovi i članice SDU, kao i pojedinke i pojedinci iz Levog samita Srbije, Diema25, članica i članova studentskog pokreta iz Novog Sada i Beograda.
- Post n°530
dosta istroseni kadrovi imho
i kolko mrtvi diem ima partija u srbiji? el stvarno treba biramo izmedju maje pelevic i ivana velisavljevica
i kolko mrtvi diem ima partija u srbiji? el stvarno treba biramo izmedju maje pelevic i ivana velisavljevica
- Post n°531
U KPJ je bio i poneki bravar, a ne samo akademci.
- Post n°533
Od moje bivše devojke otac je bio potpredsenik Vladu Dapčeviću u Partiji Rada, on je bio moler.
- Post n°534
A ti završi bravarski zanat, pa se učlani. A ne samo kritizirati.ćaća wrote:U KPJ je bio i poneki bravar, a ne samo akademci.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°535
Ne mora to biti samo do njih. Ima i do bravara malo. Da budu malo više solidarni, a malo manje sebične budaletine.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°536
Летећи Полип wrote:Ne mora to biti samo do njih. Ima i dobravararadnika malo. Da budu malo više solidarni, a malo manje sebične budaletine.
+ tisuću.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°537
Evo ih novi ljudi u politici. Partija radikalne levice je konstituisala predsedništvo, GO, IO... pic.twitter.com/yPUZV0qgcy
— Marko Miletić (@mil_marko) September 14, 2020
- Post n°538
Ja ne vidim Jovu. Ima 1 što liči, ali to nije on.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°539
Ja vidim dvojicu koja lice.
Jbt, u DS-u su kopirali Djindjica, u DSS-u Kostunicu, docekasmo i da se clanovi stranke cesljaju kao Jovo
Jbt, u DS-u su kopirali Djindjica, u DSS-u Kostunicu, docekasmo i da se clanovi stranke cesljaju kao Jovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°541
Tu je Jovo, samo se malo sakrio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°542
Никад комуњара од Јова, ма колико желео. Они су се поносили успешним чисткама, ови данашњи се стиде ко цурице.
Друго, какав им је ово фотоапарат? Има паралаксу, дабоме улево?
Друго, какав им је ово фотоапарат? Има паралаксу, дабоме улево?
- Post n°544
Ferenc Puskás wrote:Ja ne vidim Jovu. Ima 1 što liči, ali to nije on.
Ja vido ovog u zelenoj majici, reko - al je propo za ovako kratko vreme...
- Post n°545
Koliko njih boli spolovilo. Mislim i da je formiranje Samoodbrane ozbiljnije organizovano.
_____
~~~~~
- Post n°546
Novi Jovo!
PS: Onaj Žujović težak smarač. Otkud on uopšte u javnosti?
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°548
Program PRL
http://www.sdu.org.rs/wp-content/uploads/2020/09/Program-Partije-radikalne-levice.pdf
http://www.sdu.org.rs/wp-content/uploads/2020/09/Program-Partije-radikalne-levice.pdf
- Guest
- Post n°549
https://www.rts.rs/page/radio/ci/story/28/radio-beograd-2/4093844/desnica-i-levica-svaka-na-svojoj-strani-okupljaju-srodne-politicke-partije-i-pokrete.html?fbclid=IwAR3cipWxHiPDfGkIcS3ORwCK9bZGAVynmPE8uFiCzqn_R8yJP-uzMIUpRYs
- Post n°550
Izdržao sam ni 15 minuta...
Debilnog li radijskog programa, dovedu te sa zvaničnim pararežimskim freak showom u studio i povlače podrugljive paralele, učesnici u ovom tipu emisije morali bi biti bolji u ograđivanju od sagovornika i slam-dunkovanju faš govana. Još bolje, mogli bi odbijati pozive u ovakvo šatrokonceptualno đubre.
Debilnog li radijskog programa, dovedu te sa zvaničnim pararežimskim freak showom u studio i povlače podrugljive paralele, učesnici u ovom tipu emisije morali bi biti bolji u ograđivanju od sagovornika i slam-dunkovanju faš govana. Još bolje, mogli bi odbijati pozive u ovakvo šatrokonceptualno đubre.