Lepo, Lepše, Jovo
- Post n°351
Re: Lepo, Lepše, Jovo
Primetiti da je kod njih urednik Le Monde Diplomatique levicar, a kod nas je urednik zaduzen za Le Monde Diplomatique pri gorskom stabu Veljka Lalica veliki evropejac i liberal.
- Guest
- Post n°352
https://www.noviplamen.net/author/ivica-mladenovic/
to je urednik lmd (lalić mond diplomatik )
to je urednik lmd (lalić mond diplomatik )
- Post n°353
Pa to, kakav crni liberal. Ivica je nesumnjivo levičar.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°354
Onda se odlicno pretvara, jerbo kad god sam ga gledao na N1 izgledao je kao kombinacija pripravnika Natase Kandic i asistenta Naim Lea Besirija u "institutu za evropske poslove". Svakako nije javno argumentovao nista vezano za levicu na nacin kako ovaj to radi u Hrvatskoj u tim nastupima.
- Guest
- Post n°355
зна се шта је прво. биће простора за праву левицу кад уђемо у еу и нато. не, чекај....
- Post n°356
otto katz wrote:Šta je buca stranka?
Ima li negdje da se pogleda ova emisija?
Utorkom je izbacuju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°357
Jovo lansira modne trendove upravo inpozantnim reverima. Inače veli, gledat ćemo prizore krvi na ulicama, zonbi apokalipsa.
U stranci menješevik, kongres za nekoliko nedjelja!
U stranci menješevik, kongres za nekoliko nedjelja!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°358
Joj kako ga ova ismijava tupača. Ali realno ga poklopila. Kaže Jovo, Đilas zna da se ja ne šalim. Ona, haha. Jovo začepi.
_____
- Post n°359
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°360
Inače je dobro govorio.
_____
- Post n°361
Mislim mogao je makar dobaciti, samo se Vi smijte ili tako. Izgubio sigurnost u trenutku. Ali dobro, bolje ne reagirati kad nisi siguran, ova mu se baš provokativno smijala u facu, wtf momenat.William Murderface wrote:
_____
- Guest
- Post n°362
kad god vidim da je ovaj topik bumpovan, pomislim: evo mora da je Jovo napustio stranku...
- Guest
- Post n°363
otto katz wrote:Joj kako ga ova ismijava tupača. Ali realno ga poklopila. Kaže Jovo, Đilas zna da se ja ne šalim. Ona, haha. Jovo začepi.
pa to je taj odnos olivere beckovic, n1 i slicnih tamjan kapitalistickih medijskih uticajdzija medju pristojnitijem. bilo je i kolko vas ima tamo troje hahaha. smecarsko tamjansko govno. tako su se izdrkavali i sa katarinom peovic u hr.
- Post n°364
Neka, neka...
_____
- Guest
- Post n°366
evo jos jedne olivere beckovic, svratila da se popisa po saci klinaca koji pomazu ljudima koliko mogu
Niko:
— Katarina Antonić (@katarinantonic) January 31, 2020
Aktivisti u Srbiji godinama: Evo pogledajte molim vas šta je u opisu posla srpske milicije. Opkolili su nas i hoće da le-gi-ti-mi-šu naše drugove. Upomoć ljudi (dramatic music playing in the background)
- Guest
- Post n°367
kvalitetna glupača
u slučaju krova nad glavom, bez doma niko osim srba sa kosova i krajine
— Katarina Antonić (@katarinantonic) January 31, 2020
- Guest
- Post n°368
Janko Suvar wrote:Bi li mi neko mogao objasniti ovu kritiku? Mislim sta su ti klinci komunisti krivi za Kosovo i Krajinu?
Nikakav problem.
Ako su komunisti, to znači da su hipsteri i salonski levičari, da sad ne dužim na tu temu, Teofil Pančić će ti to bolje objasniti. Pošto su salonski levičari, mora da su anacionalni krugodvojkaši. A pošto su anacionalni krugodvojkaši, njih apriori ne zanimaju naše, srpske izbeglice, nego samo one moderne, tamnopute.
Inače odnos naše javnosti prema aktivizmu je urnebesan. Ako se aktivno baviš sprečavanjem deložacija, rizikuješ optužbe za omet. služ. lica itd, ti si sAloNski lEviČar. A ako je domet tvoje politike da pokazuješ dlakave listove na nogama kada sediš kod Olje Bećković ili u studiju N1 i kenjaš kvake, onda si pravi, delatni političar. Razmišljam o ovome već sekundama i shvatio sam da su prekrštene noge u službeničkim cipelama i čarapama i znalački podignute pantalone ispod kolena (tako da se ne sjebu pantalone na kolenima) ono što deli ozbiljnog čoveka od lelemuda: nisu bitne ni akcije, ni retorika, ni planovi, ni ništa, nego samo te dlakurde iznad čarapa.
Dok mi iz generacije X ne pomremo, to će biti tako jer je takav bio naš tašna-mašna otac i mi ne znamo za bolje.
- Post n°369
Akutni izliv cirjakovicivizma u mozak.
_____
- Post n°370
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°372
Ja nisam nestrpljiv. To neki što se sprdaju s Jovom. Ali neka.
_____
- Guest
- Post n°374
pa dobro, u toku su pripreme za stvaranje, to stvarno ohrabruje. biće još bolje kad počne pravo stvaranje Najiščekivanije Leve Partije!
- Post n°375
Dobro, dobro.
_____