Lepo, Lepše, Jovo
- Post n°301
Re: Lepo, Lepše, Jovo
Jel tih 25 godina levicarskog rada ukljucivalo pet sekundi u kojim je rekao "mozda ne treba ici u koaliciju sa BDSZ''?
_____
????
- Guest
- Post n°302
zanimljivo je da si se zakacio za lika koji je smenjen kao predsednik te stranke, nezakonito odbijao da prenese ovlascenja na legalno izabrane nove organe, sve dok nije zakonskim putem na to prisiljen, pa i posle toga ih sabotira i lupeta kojesta, sa pozicije nicega u stranci. ne znam kako ti uvek uspeva da nalazis tako kvalitetne debile kao izvore informacija.
- Post n°303
Ne znam lika (sto dovoljno govori o tome koliko je bio uspesan predsednik stranke) ali iz tvita se vidi da nije bez ambicija u ovom krljanju. Videcemo da li nema bas nikakav uticaj na stranku ili moze nesto da ucini i omete planove oko dovodjenja Jova
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°304
Ja iz SDU znam Koraća, onog Hristodula a od novijih Učitelja neznalicu. Dragi Bravo, da li sam ja mator?
- Post n°305
AZ-5 wrote:zanimljivo je da si se zakacio za lika koji je smenjen kao predsednik te stranke, nezakonito odbijao da prenese ovlascenja na legalno izabrane nove organe, sve dok nije zakonskim putem na to prisiljen, pa i posle toga ih sabotira i lupeta kojesta, sa pozicije nicega u stranci. ne znam kako ti uvek uspeva da nalazis tako kvalitetne debile kao izvore informacija.
Pobedicemo brate AZ-e u Jovu.
Mora tako, zapisano je u sudbini
- Post n°306
dr. Labrador Špegelj wrote:Ja iz SDU znam Koraća, onog Hristodula a od novijih Učitelja neznalicu. Dragi Bravo, da li sam ja mator?
Cuo si i za Zlatica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°307
pa da, Učitelj neznalica
- Post n°308
a je l? I ja sam mator
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°310
ficfiric wrote:Ne znam lika (sto dovoljno govori o tome koliko je bio uspesan predsednik stranke) ali iz tvita se vidi da nije bez ambicija u ovom krljanju. Videcemo da li nema bas nikakav uticaj na stranku ili moze nesto da ucini i omete planove oko dovodjenja Jova
a kako si izabrao da delis samo njegove objave kada nemas pojma ko je? kakvo krljanje postoji tamo? ko dovodi jova i gde? blage veze nemas o cemu pises i jako ispredradnjasis
- Guest
- Post n°311
drzi se andjusa, djb i balkan infoa, tu si ekspert i svoj na svome.
- Post n°312
ok, lovek je u registru do skoro navođen kao predsednik stranke, sam se predstavlja kao predsednik stranke, bivši a i budući, ali je problem u nama koji mu verujemo jer treba da verujemo, podseti me, kome tačno?
- Post n°313
Jovi!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°314
otto katz wrote:Jovi!
Јовоу!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°315
plachkica wrote:ok, lovek je u registru do skoro navođen kao predsednik stranke, sam se predstavlja kao predsednik stranke, bivši a i budući, ali je problem u nama koji mu verujemo jer treba da verujemo, podseti me, kome tačno?
covek je legalno smenjen i odbio da to prihvati, nezakonito je odbijao da potpise prenos ovlascenja na novog predsednika, uvredilo ga je sto su ga smenili. preko upravnog suda je morao biti nateran da to uradi, gde procedure traju koliko traju u septickoj jami. ne blamiraj se molim te zajedno sa fickom ispred prodavnice, murarisete cesto, raspitajte se ako vam je zaista stalo da budete obavesteni, a ne u prazno mlatarate glupostima. covek je niko i nista u toj stranci trenutno.
- Post n°316
Pa dobro, sto onda Bakic nije postao predsednik i promenio naziv stranke, tad kad je rekao da hoce. Nesto se ocigledno desilo.
_____
????
- Guest
- Post n°318
zato sto on nece ni biti predsednik, vec samo mozda jedan od clanova predsednistva, kolektivnog rukovodeceg tela, sa istom "snagom" kao i ostali koji tu budu. ime se menja tako sto ce biti predlozeno dva ili tri naziva od kojeg ce clanstvo i skupstina izabrati jedan. mnogo ste ogrezli u one man diktatura partijsko organizovanje, i mislite da je to jedini nacin funkcionisanja.
- Post n°319
AZ-5 wrote:mnogo ste ogrezli u one man diktatura partijsko organizovanje, i mislite da je to jedini nacin funkcionisanja.
Ko to kaze? Vidis da se lozimo na SzS a oni nemaju lidera. Osim toga i kod cetnika, niko nije slusao Drazu a i u SPC, vladike su bogovi u svojim eparhijama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°320
biztos jovo !паће wrote:otto katz wrote:Jovi!
Јовоу!
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°321
ovaj lik sa kojim se prepucava adamovic - vladimir simovic - je super. prvi put sam cuo i video lika na pravo za vodu tribini u czkd-u gde je pokidao.ficfiric wrote:Sindikatom u Srbiji. Odličnu međunarodnu saradnju i relativno stabilne finansije. Veruj mi da postoji svet o pre vašeg pojavljivanja, a veruj mi i da sam ja sledeći predsednik stranke. I naravno da neću da dozvolimo da jedan udbaški žbir uništi nešto u šta sam uložio 25 g. života
— Milos Adamovic (@AdamovicMilos) January 14, 2020
bas sam se iznenadio njihovom dubinom kadrova.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°323
prvi put cujem za cpe
_____
- Guest
- Post n°324
Centar za politike emancipacije
tu je i onaj milos koji je isto u pravu na vodu i lss. dobra ekipa
tu je i onaj milos koji je isto u pravu na vodu i lss. dobra ekipa
- Post n°325
shvatio sam i pogledao o cemu se radi cim si prvi put pomenuo, ali nisam cuo za njih (to sam hteo reci).
_____