Wow. Just wow.
— Shaun King (@shaunking) October 4, 2019
This is the single best, most insightful, most inspirational campaign ad of the 2020 presidential election.
Thank you to @0rf for not only showing the world how kind and compassionate @BernieSanders is, but showing just how far off base coverage about him can be. pic.twitter.com/ygUiE7Vf98
a future to believe in
- Guest
- Post n°76
Re: a future to believe in
- Guest
- Post n°77
- Post n°78
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°79
Sen. Bernie Sanders tells @jonkarl a key difference between him and 2020 rival Sen. Elizabeth Warren: “Elizabeth, I think, as you know, has said that she is a capitalist through her bones. I’m not.”
— This Week (@ThisWeekABC) October 12, 2019
WATCH the full interview Sunday on @ThisWeekABC. https://t.co/6oPXyGicUZ pic.twitter.com/X6HZugVOyg
- Post n°80
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°82
Међутим, знаш шта заиста пролази кроз моју главу док гледам ово? This: “Wow, I was lucky!”
А бојим се да овакви као што сам ја заправо одлучују те изборе.
- Post n°83
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°84
No Country wrote:Одлично.
Међутим, знаш шта заиста пролази кроз моју главу док гледам ово? This: “Wow, I was lucky!”
А бојим се да овакви као што сам ја заправо одлучују те изборе.
mislim da je, bar delom, ideja da kod takvih kao što si ti "wow, I was lucky" bude praćeno shvatanjem da ih to njihova deca pitaju "do you see me now?"
edit. a jbg i ja crtam očiglednosti, sori
- Guest
- Post n°85
- Post n°86
- Post n°87
puko identity balon
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°88
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°89
When I profiled @BernieSanders for @TIME, I noticed that many of his followers had experiences like @AOC’s. They once saw their struggles as personal failures, until the campaign gave them a new language to see them as systemic.https://t.co/Q5HhnYQ5t6 pic.twitter.com/RXOLYpUv2v
— Anand Giridharadas (@AnandWrites) October 19, 2019
- Post n°90
_____
- Guest
- Post n°91
- Guest
- Post n°92
Sve dobro je njihova zasluga i onda je tu interesentan momenat zakona - ukoliko im nešto od zakona ne odgovara za određenu poslovnu ideju - zakon je glup, oni nemaju pojma itd. Sve je podređeno njihovom ličnom univerzumu u kome su oni zaslužni za sve. Svim zaposlenima oni daju platu, ne daj Bože da neko pomisli da su ti zaposleni zaradili svoje plate. Ne valja ovaj svet.
- Post n°93
Papa Lazarou wrote:Mogu samo da zamislim šta se dešava u glavi uspešnog vlasnika McMansiona, sa dva-tri automobila u garaži, kad mu neko implicitno saopšti da nije on sam odgovoran za svoj uspeh i da su i on i njegov uspeh proizvod nameštenog sistema.
Постоје ли успешни власници мекменшна? Оних неколико што сам упознао су до грла у дуговима. Они што је изгледало да најбоље стоје, не само зградурина него и богатији ручак и свашта укусно удешено по кући, су у ствари чекали да деда баци кашику, да наследе и да се изваде из буле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°94
u manje lepim vestima iz buducnosti, curaffairs izbacili tekst o zizeku koji su spremali mesecima - majko bozija! da ne citiram ceo tekst ali na pocetku autor, analiticki filozof s oksforda zaljubljen u comskog, ohrabruje ljude da priznaju sebi da je zizek sarlatan, posto su u dobrom drustvu: 'Harvard evolutionary psychologist and popular public intellectual steven pinker' i naravno comski to isto kazu. naravno, u tekstu saznajemo da nije samo zizek sarlatan nego i lakan i cela ta ekipa sarlatana. dosta depresivno koliko je s jedne strane jacobin nezainteresovani za kulturu a curaffairs utonuo u antiintelektualizam i moralizam.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°95
zvezda je zivot wrote:misim da je ovo jako dobro i vazno, mozda ne za ovu kampanju, to cemo videti, ali za konsolidaciju levice u buducnosti. bravo za aoc i omar!
u manje lepim vestima iz buducnosti, curaffairs izbacili tekst o zizeku koji su spremali mesecima - majko bozija! da ne citiram ceo tekst ali na pocetku autor, analiticki filozof s oksforda zaljubljen u comskog, ohrabruje ljude da priznaju sebi da je zizek sarlatan, posto su u dobrom drustvu: 'Harvard evolutionary psychologist and popular public intellectual steven pinker' i naravno comski to isto kazu. naravno, u tekstu saznajemo da nije samo zizek sarlatan nego i lakan i cela ta ekipa sarlatana. dosta depresivno koliko je s jedne strane jacobin nezainteresovani za kulturu a curaffairs utonuo u antiintelektualizam i moralizam.
da, citao sam to. doslovce neverovatno. covek se u drugom pasusu oslanja na pinkera. i onda taj ceo cancel culture crescendo - rasista, sovinista, mizogin docim je comski SAMO podrzavao crvene kmere. lud tekst.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°96
Bernie Sanders pledges to end practice of prosecuting whistleblowers under the Espionage Act https://t.co/I9k2Wv2qrc
— Ryan Grim (@ryangrim) October 22, 2019
- Guest
- Post n°97
If elected president, I promise to have an F rating from the NRA.
— Bernie Sanders (@BernieSanders) October 25, 2019
- Guest
- Post n°98
Former President Jimmy Carter on Monday revealed he supported Sen. Bernie Sanders (I-Vt.) in the Democratic presidential primaries.
During an event Monday at a Carter Center discussion about politics and human rights, Sanders talked about the importance of getting more people involved in the voting process.
“If we had 80 percent of the people voting in this country, the Republican Party would be a significant minority,” Sanders said.
“So we have got to get people involved. And you do that by being honest about the real problems they face and come up with real solutions.”
After he finished, Carter said, "Can y'all see why I voted for him?"
- Guest
- Post n°100
oh they’ll find a way https://t.co/2otAEB9q4I
— Marx Sister (haunted by spectre) (@moonshinemaude) October 28, 2019
jel Berni autošovinista ili autoantisemita?