a future to believe in
- Post n°626
Re: a future to believe in
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°628
After his coffee with Nashua Mayor Jim Donchess, I asked Pete Buttigieg if it was premature to declare a victory in Iowa last night. He declined to respond. pic.twitter.com/QiiBilRP2C
— DJ Judd (@DJJudd) February 4, 2020
- Post n°629
Mali je totalni psiho.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°630
A jel oni znaju da su sada potpuno radikalizovali bernijevce? Jbt 4 godine posle Trampove pobede oni se oslanjaju ovakve metode, kao da internet ne postoji. Ne da mu neće sjebati vođstvo nego će ga zacementirati. Stereotipni bumeri. "Daj da se u prajm tajmu ne vidi da je pobedio". Aloooo rođače.William Murderface wrote:Lolo, kakve seronje. Objavice rezultate kad momentum prodje + stvoriti utisak da je tu nesto mutno. Cilj cele price je da se Berniju sjebe vodjstvo.
- Post n°631
Istina.
_____
- Guest
- Post n°632
1/ Here is the math/practical problem the #IowaCaucuses face, and why it may be entirely unresolvable:
— Doug Johnson Hatlem (@djjohnso) February 4, 2020
The 2nd alignment numbers are absolutely critical to determining who won, but they were not arrived at in a uniform way. (And there is no way of creating uniformity now).
¯\_(ツ)_/¯
must be the Russians...
- Post n°633
Djamolidine Abdoujaparov wrote:evo kako se to useravalo na terenu, zanimljiv thread1/ Here is the math/practical problem the #IowaCaucuses face, and why it may be entirely unresolvable:
— Doug Johnson Hatlem (@djjohnso) February 4, 2020
The 2nd alignment numbers are absolutely critical to determining who won, but they were not arrived at in a uniform way. (And there is no way of creating uniformity now).
¯\_(ツ)_/¯
must be the Russians...
...из "Сенке"...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°634
+1Djamolidine Abdoujaparov wrote:
must be the Russians...
mislim, democrat brain is the new galaxy brain
Hi.
— David Slack (@slack2thefuture) February 4, 2020
While I can’t yet prove it, I feel safe in saying that both #BernieWon and #MayorCheat are trending because Russian propaganda accounts are amplifying them.
Putin’s goal is to divide us. Instead, let’s stand together, elect Democrats, and sanction his ass out of office.
- Post n°636
Има ли јадније тактике да се та брљотина појача?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°637
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°638
William Murderface wrote:Lolo, kakve seronje. Objavice rezultate kad momentum prodje + stvoriti utisak da je tu nesto mutno. Cilj cele price je da se Berniju sjebe vodjstvo.
ja misim da se prosto sjebala aplikacija. dnc je toliko truo da ne mogu ni aplikaciju da naprave.
ako je berni pobedio, ima sav momentum.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°639
Kondo wrote:a sto nisu prebrojali do sada?
U najkraćem, zato što je slom sistema doveo do nepoštovanja propisane procedure tokom samih kokusa. Ceo izborni postupak je sad nelegitiman. Ne znam ni šta sad broje koji očin. Sastavljaju polomljeno jaje.
- Guest
- Post n°640
zvezda je zivot wrote:William Murderface wrote:Lolo, kakve seronje. Objavice rezultate kad momentum prodje + stvoriti utisak da je tu nesto mutno. Cilj cele price je da se Berniju sjebe vodjstvo.
ja misim da se prosto sjebala aplikacija. dnc je toliko truo da ne mogu ni aplikaciju da naprave.
Moguće. A moguće je i da su Pitovi ortaći sabotirali aplikaciju. U svetlu vlasničkih odnosa i prethodnog incidenta sa finalnim pollom ta mogućnost ne može da se odbaci.
- Post n°641
- Guest
- Post n°642
- Post n°643
Da li traziti da se ponovi i dici frku koliko se mozei ili ici dalje?
_____
????
- Guest
- Post n°644
i ako ne žele da isteruju ovo, svakako moraju. tragaće za najmanje bolnim kompromisom. a svaki će boleti.
- Post n°646
_____
????
- Guest
- Post n°647
When will the Democrats start blaming RUSSIA, RUSSIA, RUSSIA, instead of their own incompetence for the voting disaster that just happened in the Great State of Iowa?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 4, 2020
- Guest
- Post n°648
Janko Suvar wrote:mislim da li prihvatiti te rezultate koje objavi partija kad ih objavi, ili traziti kao Bajden da se ponove izbori.
Bajden rekao tako nešto?
- Guest
- Post n°649
jebi magare dok je u blatu.Djamolidine Abdoujaparov wrote:When will the Democrats start blaming RUSSIA, RUSSIA, RUSSIA, instead of their own incompetence for the voting disaster that just happened in the Great State of Iowa?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 4, 2020