Garijeva septička jama
- Post n°801
Re: Garijeva septička jama
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°804
Većina predratnih sinagoga u Vojvodini (bilo ih je 72) - srušena je NAKON II SVETSKOG RATA. Danas u APV postoje samo dve sinagoge. Na slici - velelepna senćanska sinagoga koja je srušena posle rata jer je BAŠ TU morao biti izgrađen dom zdravlja. Antisemitizam nije umro 1945-te. pic.twitter.com/UCN87xyu8n
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) January 27, 2020
- Post n°805
_____
????
- Guest
- Post n°807
ja ne znam sta se desava u mozgovima ovakvih likova
cuj vesic zauzeo trg kioscima da spreci vatrene i zajebane demonstracije
Ne znate vi šta su muke?
— Dragan Gulic (@DraganGulic) January 29, 2020
Potrebno je da Vesić smisli čime sada može da zauzme prostor Trga republike nakon nove godine i klizališta i učini ga nedostupnim za bilo kakve demonstrante.
- Guest
- Post n°808
mora da ce se norvezani koji recimo bas mnogo koriste paracetamol, sad da se zabrinu i da ga poslusaju i predju na ispijanje kafe i mazanje bulje socom
https://www.detinjarije.com/dr-nestorovic-vlada-virus-sa-visokim-temperaturama-izbegavajte-ovaj-antipiretik/
- Guest
- Post n°810
prijavite stranu btw
https://www.facebook.com/kvhp.HaniBani/
- Post n°811
- Post n°812
- Post n°813
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°814
Nacionalističkom-revizionističkom ludilu nema kraja u #Srbija. Sada je kreirana i strateška igra "Za kralja i otadžbinu: Djeneral Draža". U igri se igrač prvo nalazi u ulozi pukovnika, da bi zatim "avanzovao" u samog Dražu Mihajlovića i predvodio Četničke odrede. pic.twitter.com/kOMyyg2nqs
— Ivan Ejub Kostić (@IvanEjub) February 1, 2020
- Guest
- Post n°815
http://rs.n1info.com/Vesti/a565984/Humanitarci-prijavili-da-su-ih-napali-cetnici-pa-dobili-da-napuste-Srbiju.html
- Guest
- Post n°817
- Post n°818
AZ-5 wrote:haha cetnicko smece srbijaNacionalističkom-revizionističkom ludilu nema kraja u #Srbija. Sada je kreirana i strateška igra "Za kralja i otadžbinu: Djeneral Draža". U igri se igrač prvo nalazi u ulozi pukovnika, da bi zatim "avanzovao" u samog Dražu Mihajlovića i predvodio Četničke odrede. pic.twitter.com/kOMyyg2nqs
— Ivan Ejub Kostić (@IvanEjub) February 1, 2020
"događa se 1 masakr"
- Guest
- Post n°819
I da razjasnimo. SNS su na vlast doveli beli listići, oni koji su ih kao Dveri javno podržavali, deo međ.zajednice zbog Kosova,oni neispunjenih ličnih ambicija itd, a ne ja. Bez toga, zajedno bismo uspeli da osvojimo i tih 2%.
— Boris Tadić (@BorisTadic58) February 4, 2020
Ne ponavljajmo greške, jer zajedno to možemo i sada!
- Post n°821
Nisam bio tad u zemlji, a Nikolina je imala mnogo posla, tad bila kustos, a ima ono sa muzejima u to vreme, nije bitno, elem mi smo pricail o tome, kako da se organizujemo i da ja glasam u ambasadi a ona da ode kuci da glasa uprkos poslu. I zakljucili smo da Boris Tadic sigurno bas sigurno pobedjuje i da nema potrebe da se cimamo.
Takodje znamo bar jos 5-6 ljudi nasih prijatelja, koji nisu glasali, jer ne glasaju tu gde zive, a bili su potpuno mirni da ce Tadic uzeti drugi krug.
Ne moze biti da smo sami sa takvim iskustvima, mora biti da ima jos.
Tako da bar jedan deo glasova, je izgubio jer je njegova kampanja u njegovim medijima, stvorila atmosferu da je stvar resena.
Edit: a u ostalom jebo ga Palma u dupe da ga jebo!
- Post n°823
[img][/img]
- Post n°824
Tadara jeste izgubio predsednicke izbore ali je koalicija i dalje imala vecinu. Poceli su razgovori oko sastavljanja vlade. Dokaz da je koalicija funkcionisala i dalje je to da je u svim gradovima, gde je ta koalicija imala vecinu, formirana vlast i izabrani su gradonacelnici. To je uradjeno i u Beogradu i Novom Sadu.
Posle par nedelja pregovora, Dinkic i Dacic su rekli da ce ubuduce u razgovorima nastupati zajedno i nesto kasnije su prekinuli razgovore sa DS i poceli razgovore sa Vucicem.... Posle je i formrana vlada a u svim onim gradovima "prekomponovana" vlast.
Sve u svemu, nije Vucica doveo ni Tadic ni beli listici, posto Vucic na vlast nije dosao na izborima vec u trgovini posle izbora. Zasto su se Dacic i Dinkic predomislili nekoliko nedelja nakon izbora, mogu samo da nagadjam ali sam siguran da ih na to nisu terali ni Tadic ni beli listici
_____
★
Uprava napolje!