Garijeva septička jama
- Post n°651
Re: Garijeva septička jama
ne znam, ja shvacam ovaj septicka jama topic kao doom. Doom generalno, ovo je neki ludi lazov, sto tako lupeta, a do nedavno su ga uzimali ko izvor za stvari unutar SNS.
_____
????
- Guest
- Post n°652
AZ-5 wrote:evo jos malo darvin nagrada
https://www.index.hr/vijesti/clanak/poginuli-u-osijeku-prije-smrti-slikali-natjecanje-u-alkoholu/2145205.aspx
I još malo.
Prema saznanjima, u pomenutom restoranu su se rano jutros okupili kako bi išli da seku Badnjak.
– Navodno je vlasnik restorana izvadio pištolj kako bi nešto pokazao i u tom trenutku on je slučajno opalio i pogodio konobara. Hitac je konobaru naneo povrede od kojih je ubrzo preminuo – rekao je izvor Srpskainfo.
On je dodao da najverovatnije nije postojala namera vlasnika “Brvnara” da ubije konobara.
– Taj konobar tu već godinama radi i oni se ponekad druže. Reč je o pištolju “kubura” koji je veoma star. Moguće da nije bio ispravan i da je sam opalio – pojasnio je izvor Srpskainfo.
- Post n°653
Технички, ово друго није за Дарвинову награду.
- Post n°655
Ајде не лупај. Човек је убијен на свом радном месту.AZ-5 wrote:pa pocev od razloga okupljanja jeste
А за Дарвинову награду, правила
https://en.wikipedia.org/wiki/Darwin_Awards
- Guest
- Post n°656
hahahahhahahaha
A pomisliš da smo sve videli.
— Vanja Djuric (@Vanjuus) January 6, 2020
6. januara 2020. (Beta) Većinski sindikat prosvetnih radnika u Čačku "Sindikat obrazovanja Čačak" pozvao je prosvetne radnike u tom gradu da se u sredu, 8. januara pridruže molebanu i litiji koje organizuje čačanska crkva u znak podrške (SPC) u CG
- Guest
- Post n°657
Sotir wrote:Технички, ово друго није за Дарвинову награду.
Kosrititi kuburu za božićni šenluk, kud ćeš tehničkije. Pri tom vjerovatno i kuglom napunjenu jer nešto je moralo da ubije konobara, da je kubura "samo" eksplodirala teško da bi i vlasnik ostao nepovrijeđen.
Last edited by fikret selimbašić on Mon Jan 06, 2020 6:42 am; edited 1 time in total
- Post n°658
О аман више, Дарвинове награде се додељују онима који су сами себе убили (или онемогућили да направе потомство) на глуп начин. Не додељују се онима који су убивени, на ма како глуп начин.
- Guest
- Post n°659
Sotir wrote:О аман више, Дарвинове награде се додељују онима који су сами себе убили (или онемогућили да направе потомство) на глуп начин. Не додељују се онима који су убивени, на ма како глуп начин.
Ne moramo se držati
- Guest
- Post n°660
"Patrijarh u Božićnoj poslanici: Pravoslavnu veru čuvati i sačuvati po svaku cenu "U poslanici, patrijarh Irinej je ukazao da "i naš srpski čovek danas kao da je odlučio da činjenjem čedomorstva doprinese da se na Strašnom Božijem Sudu, čovečanstvo pojavi podeljeno, tako da jedan deo po brojnosti ubijene dece preovlada nad brojem drugog dela dece koja su se rodila i dobila priliku da žive"."Očigledno da postoji i spremnost ustrojitelja novoga sveta da nam iz naših ruku istrgnu naš osveštani život u svakom pogledu, pa i u pogledu samih polova i hrišćanskog braka, i da nas uvedu tamo kamo ljudska misao i reč, delo i ljudska noga do sad nisu kročili", rekao je patrijarh Irinej."
zlirinej urinej
- Guest
- Post n°661
E moj stari Novi Sade,
Levičari pustili su brade,
Crkvu brane k'o zenicu oka,
Mila prave na krvoloka,
Gde god odeš - srpski sram,
Gari, srećan Badnji dan!
Levičari pustili su brade,
Crkvu brane k'o zenicu oka,
Mila prave na krvoloka,
Gde god odeš - srpski sram,
Gari, srećan Badnji dan!
- Post n°663
novosacki
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°664
kao sto smo utvrdili velikosrpski nacionalizam je popusio jos 1990 i nema ga vise
"Mi smo naučili i znamo kroz istoriju da se bez SPC-a sigurno ne bi očuvali srpski nacionalni identitet. Znamo i veoma smo dobro naučili tu lekciju, da bez crkve i naše države nema ni slobode za srpski narod. I to vidimo svuda gdje Srbi žive izvan RS, izvan Srbije, da su Srbi izloženi različitim procesima osporavanja, omalovažavanja i otimanja", rekao je Dodik nakon sastanka sa patrijarhom srpskim Irinejom u Patrijaršiji u Beogradu.
On je istakao da je danas sa patrijarhom Irinejom razgovarao upravo o tim izazovima i potrebi jedinstvenog nastupa i djelovanja.
"Za narod koji su kroz istoriju pokušali da podijele kvalifikacijama da postoje nekakvi hrvatski, bosanski i ne znam kakvi Srbi, nije bilo moguće provesti takvu monstruoznu ideju", ocijenio je Dodik.
On je naglasio da su Srbi u RS ostali dio jedinstvenog srpskog naroda i da, "imajući u vidu srpski identitet, crkvu, jezik, pismo, krsnu slavu, vjeru i sve što je u osnovi tog identiteta, ne može da bude nikakvih granica koje bi mogle taj identitet da razore ili ga omalovaže".
- Post n°665
žao mi je vaso, zapad pobeđuje u ovom rep sučeljavanju
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°666
Jel? Idem vidim, zaboravio sam da uvek baca rime za. Božić
- Post n°667
Srecan Bozic, Gari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°668
Ваљда Ото. Мислим, срећан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°669
necete naci rime, samo drkanje ratko mladic crkve
RTS:
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 6, 2020
Takozvana Crnogorska Pravoslavna Crkva je tzv. danas na tzv. Cetinju tzv. naložila svoj tzv. badnjak. Badnjak je ložila i jedina prava, najcrkvenija i najpravoslavnija Srpska Pravoslavna Crkva.
Bolje biti tzv. glup ili kanonski priznato glup?
- Post n°670
kako neće naći rime eno ih ispod tog tvita
_____
- Guest
- Post n°672
umro velikosrbijanski nacionalizam 1990.
Njegova svetost patrijarh srpski Irinej poručio je da ne postoje granice za Srbiju i Republiku Srpsku, kao i da one i ne smiju i ne treba da postoje jer je riječ o jednom narodu, koji govori jedan jezik i sve što ima od vrijednosti, to mu je zajedničko.
- Post n°673
bela maca wrote:žao mi je vaso, zapad pobeđuje u ovom rep sučeljavanju
Da li ti se dopadaju moje rime maco?
Celav sam i mali
pa mi penis stalno u glavi
novosadski akcenat imam
devojke misle da sam frigidan
volim svapsku pusku
nikome da uvalim svoju pusku
- Post n°674
jedno je mače upravo umrlo negde na hladnoći.
_____
- Post n°675
Ima i nastavak maco, da li zelis da cujes?
Evo uvoda, da te zaintrigiram:
javni servisi i blic
revolucija na bis
telekom strip voli
drugari nikad bolji
Evo uvoda, da te zaintrigiram:
javni servisi i blic
revolucija na bis
telekom strip voli
drugari nikad bolji