Garijeva septička jama
- Post n°401
Re: Garijeva septička jama
isti kurac u principu, da
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°402
Летећи Полип wrote:Da su ovo pisali domaći pravoslavšćujući, ovde bi sevale refrence na fašizam, kapitalizam, malograđanštinu.... Ali twitter budalasanje Ćamile iz Bihaća ćemo tumačiti u ključu sedmovekovske Arabije.
Da su pisali, bilo bi mi jednako zanimljivo, ali nisu pisali, i mislim da to nije slučajno. Još nikada nisam naišao ni na šta slično od neopravoslavnih zilota, bar ne ovako spontano.
Ako hoćeš paralelu kod nas, naći ćeš je negde drugde - među fankinjama Zoće Milivojevića. Muškarci, znajte svoje obaveze!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°403
kako moze bosnjakinja koja sere nekom tamo proslavljenom liku u londonu da bude spontana?
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°404
Meni je prezanimljivo sto imas kod nas domace profeministicke teoloskinje,kacio sam clanke sa tih teologija net sajtovWilliam Murderface wrote:Летећи Полип wrote:Da su ovo pisali domaći pravoslavšćujući, ovde bi sevale refrence na fašizam, kapitalizam, malograđanštinu.... Ali twitter budalasanje Ćamile iz Bihaća ćemo tumačiti u ključu sedmovekovske Arabije.
Da su pisali, bilo bi mi jednako zanimljivo, ali nisu pisali, i mislim da to nije slučajno. Još nikada nisam naišao ni na šta slično od neopravoslavnih zilota, bar ne ovako spontano.
Ako hoćeš paralelu kod nas, naći ćeš je negde drugde - među fankinjama Zoće Milivojevića. Muškarci, znajte svoje obaveze!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°405
cuj nema neopravoslavnog kenjanja drugima, ako cemo bas da poredimo ovo je jedenje govana jer ozenjen lik vacari kao drugu zenu, a kod tamjana debilnih probaj da maskiras sebe ili dete za noc vestica, ili da kazes dan zaljubljenih umesto sveti trifun, najbolje da oni ne izdrkavaju na iste fore ili gomile onih "zeni je mesto u...., muskarcu je mesto u ...."
- Post n°406
William Murderface wrote:Et AZ
Pa upravo je to ovde najzanimljivije. Zene skrecu paznju muskarcu da pazi sta radi, jer je ozenjen. A zapravo ne njemu, nego muskarcima iz sopstvene sredine koji to citaju. Hocu reci, "zadrti kanoni" su ovde u funkciji ravnopravnosti.
- Post n°407
AZ-5 wrote:cuj nema neopravoslavnog kenjanja drugima, ako cemo bas da poredimo ovo je jedenje govana jer ozenjen lik vacari kao drugu zenu, a kod tamjana debilnih probaj da maskiras sebe ili dete za noc vestica, ili da kazes dan zaljubljenih umesto sveti trifun, najbolje da oni ne izdrkavaju na iste fore ili gomile onih "zeni je mesto u...., muskarcu je mesto u ...."
Dobio si batine jer si se maskirao u idole
Pa sada ovde zapomazes...
- Post n°408
William Murderface wrote:Летећи Полип wrote:Da su ovo pisali domaći pravoslavšćujući, ovde bi sevale refrence na fašizam, kapitalizam, malograđanštinu.... Ali twitter budalasanje Ćamile iz Bihaća ćemo tumačiti u ključu sedmovekovske Arabije.
Ne u praksi (definitivno ne u praksi), ali na 1, uh...meta-antropološkom nivou - ne postoji ništa patrijarhalnije od "Prve Evrope". Twist je u tome što se to ne vidi jer nije isključivo vezano za seksualnost i "mesto u kući".
- Post n°409
AZ-5 wrote:cuj nema neopravoslavnog kenjanja drugima, ako cemo bas da poredimo ovo je jedenje govana jer ozenjen lik vacari kao drugu zenu, a kod tamjana debilnih probaj da maskiras sebe ili dete za noc vestica, ili da kazes dan zaljubljenih umesto sveti trifun, najbolje da oni ne izdrkavaju na iste fore ili gomile onih "zeni je mesto u...., muskarcu je mesto u ...."
Aj probaj da zastaneš na trnutak i razmisliš šta sam hteo da kažem. Kako se najbolje može protumačiti moj post pod pretpostavkom da ne pišem gluposti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°410
Sta podrazumevas pod prvom evropom.pagane il hriscanski srednji vek?
Hriscanstvo je potpuno patrijahalno,to su mu same osnove
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°411
disident wrote:Sta podrazumevas pod prvom evropom.pagane il hriscanski srednji vek?
Popularni "Hemus", ali i staru Evropu generalno, posebno, osim Balkana, Italiju i generalno krajeve koji nisu sever Evrope.
- Post n°412
Prva evropa je valjda ona pre najezde dora
pa pise zavetnica ona dok pece papriku u full opremi da treba muskarac da radi
a ja u fazonu lebovskog, bole me kurac
pa pise zavetnica ona dok pece papriku u full opremi da treba muskarac da radi
a ja u fazonu lebovskog, bole me kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°413
prvi put cujem za popularni hemus. wtf je to?
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°414
William Murderface wrote:AZ-5 wrote:cuj nema neopravoslavnog kenjanja drugima, ako cemo bas da poredimo ovo je jedenje govana jer ozenjen lik vacari kao drugu zenu, a kod tamjana debilnih probaj da maskiras sebe ili dete za noc vestica, ili da kazes dan zaljubljenih umesto sveti trifun, najbolje da oni ne izdrkavaju na iste fore ili gomile onih "zeni je mesto u...., muskarcu je mesto u ...."
Aj probaj da zastaneš na trnutak i razmisliš šta sam hteo da kažem. Kako se najbolje može protumačiti moj post pod pretpostavkom da ne pišem gluposti.
i fankinje zoce koje pominjes sevaju im brojanice, kao uostalom i svima koji tako nabrajaju i jasno odvajaju muske i zenske obaveze dozvoljene i zabranjene radnje, na kraju krajeva sve to i potice iz religijskih bulsit kanona.
- Post n°415
To ja da bi Zuper razumeo
A i, full disclosure, ne volim naziv Balkan. I to ne zato što je "turski", nego na neki način upravo zato što nije turski.
A i, full disclosure, ne volim naziv Balkan. I to ne zato što je "turski", nego na neki način upravo zato što nije turski.
- Post n°416
Mr.Pink wrote:prvi put cujem za popularni hemus. wtf je to?
E moj rozi, vidis sta su ti uradili germani i turci.
Hemus je anticki naziv za Balkan koji se odrzao do pre 200-300 godina kada su svabe rasirile turski naziv-balkan.
- Post n°417
Haemus
The son of Boreas and Orithyia, and father of Hebrus. Haemus and his wife Rhodope compared themselves to Zeus and Hera and assumed their names. Zeus punished the couple by transforming them into mountains (the Balkans).
https://pantheon.org/articles/h/haemus.html
The son of Boreas and Orithyia, and father of Hebrus. Haemus and his wife Rhodope compared themselves to Zeus and Hera and assumed their names. Zeus punished the couple by transforming them into mountains (the Balkans).
https://pantheon.org/articles/h/haemus.html
- Post n°418
pa I hemus su izmislili dori
to nije prva evropa
to nije prva evropa
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°420
pa jeste, pricamo o patrijarhatu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°421
Mr.Pink wrote:pa I hemus su izmislili dori
to nije prva evropa
To je tacno.
Prva Jevropa smo mi, Srbi, i ovi ste se odrekli srpsktva po dalmaciji i popularnoj bih.
I nasa bratija iz svedske i danske.
Ali vidis, to je Tripoljska kultura koja je po nekim vajnim povijesnicarima bila vodjena matrijahatom dok nisu dosli divljaci iz azije tipa danasnjih nemaca, holandeza i britanaca.
Prva velika jevropska civilizacija.
Ponimajes to rozi?!
- Post n°423
Bravo Vasilije ali rozi nije to cuo, ocigledno.
- Post n°424
Papa Lazarou wrote:joj dokle je doprla Marija Gimbutas...
31:20
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°425
zuperiska, opet serendas
u mitu o kralju haemusu treba traziti kljuc za ono sto se desilo narodima koji su naseljavali trakiju I ceo taj prostor - ili su ih dori proterali u planine, ili su ih istamanili
meni zanimljivo zasto bi iko insistirao na tom imenu za Balkan, danas
u mitu o kralju haemusu treba traziti kljuc za ono sto se desilo narodima koji su naseljavali trakiju I ceo taj prostor - ili su ih dori proterali u planine, ili su ih istamanili
meni zanimljivo zasto bi iko insistirao na tom imenu za Balkan, danas
Last edited by Mr.Pink on Thu Dec 12, 2019 1:30 pm; edited 1 time in total
_____
smrk kod dijane hrk