borba protiv av je i borba protiv boška, a sa boškom. ne svaka crtica unutar te borbe ali uglavnom.
zvuči glupo ali tako je.
Kondo wrote:pa i ja verujem da je kljuc promene u srbiji unistavanje SPS ali isto tako verujem da ce oni ici teze nego SNS/vucic, koji padaju efektom domina dok za SPS bukvalno treba asanacija terena posle atomskog rata
Upravo sklopljen deal! #tb pic.twitter.com/V7943iwFyn
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) 21. јануар 2020.
Kondo wrote:Pa kad nema ko da kaze matorom kenjatoru da jede govna i ode u banju, nego Bosko, umesto da po 229. put od 1990. do danas pravi gresku. Bukvalno u istoriji srpske politike u ovih 30 godina ne postoji 1 dobra politicka odluka koju je doneo Micunovic. Nema. Nada. Nista. Tipota.
Micunovica treba marginalizovati, covek nema nikakvu ulogu sem bukvalno slavsku, da drzi kolac na slavi stranke dok pop peva. I to mu je mnogo.
Kondo wrote:a bre, nisi u pravu
bosko nema mesijanizam, on je geak u odelcetu
nema nikakav kapacitet da povede naciju nalik na prethodne precednike srbije bukvalno sve
Замислите збуњеност бирача @sns_srbija кад сазнају да @avucic не само да подржава Мила у ЦГ него и Миловог кума @Balshone овде, као што финансира и ШуНАТОвца, док Мићуновићу ваљда треба веровати када најављује сарадњу бившег руководства ДС са СНС, лично: https://t.co/X7BHVnzTXi!
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) January 21, 2020
tu je dačić da mu prvi pruži " usluge" , onda čeda, čanak i ostali dos otpadi. doći će mu u zagrljaj i ovi preletači iz sns-a.Kondo wrote:Dajte nemojte
To "slaganje kockica" je izmišljotina, nema slučajnosti u politici, sve je proizvod određene tehnologije vladanja, čvrsto formirane logistike čiji je proizvod ovo što vodimo oko sebe. Stranka od 500 članova (if) koja nema elementarna znanja o instrumentima politike dalje od poslaničkih plata ne može da proizvede mesiju. On može da bude zabavni tviter kenjator ali čak ni u uslovima potrage za zamenom za trenutni aparat Obradović nema nikakve suštinske kvalitete, on ne poznaje sistem niti bi znao da uspostavi kontrolu. Prosto, marginalac kenjator.Замислите збуњеност бирача @sns_srbija кад сазнају да @avucic не само да подржава Мила у ЦГ него и Миловог кума @Balshone овде, као што финансира и ШуНАТОвца, док Мићуновићу ваљда треба веровати када најављује сарадњу бившег руководства ДС са СНС, лично: https://t.co/X7BHVnzTXi!
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) January 21, 2020
Ja inace da sam Bosko dobro bi promislio oko clanstva u SzS, ja mislim da on jedini od opozicije danas ima kapacitet da samostalno predje cenzus bez obzira koliki je. Ne mnogo ali dovoljno, 5.1%.