tek sad vidim munljata
i po;ilo se, slava jbtg
Papa Lazarou wrote:evo malo motivacije da jos snaznije podrzimo opozicione snage.
lololo trololozvezda je zivot wrote:Papa Lazarou wrote:evo malo motivacije da jos snaznije podrzimo opozicione snage.
znaci jebes mi sve pre bih 20 godina glaso za vucica nego sto bih jednom glaso za ove
AZ-5 wrote:KinderLad wrote:Malagurski nije
grli ih, dakle jeste subara
Papa Lazarou wrote:lololo trololozvezda je zivot wrote:
znaci jebes mi sve pre bih 20 godina glaso za vucica nego sto bih jednom glaso za ove
zvezda je zivot wrote:na vucica sam se naviko, znam kako prica, sta radi, izradio sam odbrambene mehanizme, funkcionisemo nekako. a stvarno sam mator da se navikavam na novu bagru, da mi hana ardovic dize pritisak. nemam zivce za to.
zvezda je zivot wrote:Papa Lazarou wrote:evo malo motivacije da jos snaznije podrzimo opozicione snage.
Sinoć na koncertu Dubioze u Novom Sadu - VUČIĆU ŠEĆERU:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: pic.twitter.com/B8obNytEKz
— Vesna (@artpezos) December 15, 2019
Papa Lazarou wrote:evo malo motivacije da jos snaznije podrzimo opozicione snage.
Летећи Полип wrote:Malokurski je momče Bunjevče, tako da je ipak vaš, Gari.