Tesko da ovde vise ima nekoga ko to zna...
Seljački restorani
- Post n°77
Re: Seljački restorani
Kad smo požurili da se vakcinišemo
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°78
Следећи пут кад будете газили бабе прво питајте држе ли јањце.
_____
with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
нама је потребно да ви будете на робији.
- Post n°80
Ne diraj Branku, Gari, ne budi Mirza Hatić
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°81
Ja sam Branku okačio afirmativno, samo nije bila neka bolja tema. Ima na tiktoku i kako prave klepe u kafani.
- Post n°82
Elektro Lazzi wrote:Ja sam Branku okačio afirmativno, samo nije bila neka bolja tema. Ima na tiktoku i kako prave klepe u kafani.
KPACHO
Baška što i hrana kod nje u lokalu spada u gornji dio BiH tabele, nije baš šampionska ali uvijek je kvalitet dovoljan da se plasira u kup UEFA.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°83
To sam baš sledeće hteo da te pitam, da li si probao.
- Post n°84
Ja u Sarajevu dva ili tri puta biram pite (krompir/zelje) a treći ili četvrti put ide roštilj. Kod Branke je takav da nemam zamjerki, dobra teletina. Pite jedem na drugim mjestima.
Spadam u onu grupu fanova koja više voli ćevap iz tuzlanskog basena nego sarajevski/srednjebosanski. Njihove pite su mi bolje, bolja su mi i lakša i teža variva nego ova iz mog okruženija, volim pače, časku, boslonac ili bamiju da pojedem kad sam dole ali roštlj i sač sa i ispod Majevice mi je bolji od srednjebosanskog.
Onda se sjetih i 1 kulinarski hejta, nije brzinski prelomljeno, dao sam mu šansu x puta i nije se primio.
Ne volim kajmak, prejak mi, vuče na puter/maslo, volim industrijsko vrhnje, z bregov. Oni najjači sjebu i karađorđevu.
Spadam u onu grupu fanova koja više voli ćevap iz tuzlanskog basena nego sarajevski/srednjebosanski. Njihove pite su mi bolje, bolja su mi i lakša i teža variva nego ova iz mog okruženija, volim pače, časku, boslonac ili bamiju da pojedem kad sam dole ali roštlj i sač sa i ispod Majevice mi je bolji od srednjebosanskog.
Onda se sjetih i 1 kulinarski hejta, nije brzinski prelomljeno, dao sam mu šansu x puta i nije se primio.
Ne volim kajmak, prejak mi, vuče na puter/maslo, volim industrijsko vrhnje, z bregov. Oni najjači sjebu i karađorđevu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°85
Jao ne znam da li si pratio hrvatski Masterchef, pobedio je lik Hrvos iz Tomislavgrada, "dekonstruisao" je lokalni burek tako što je biftek zamotao u kupovne kore, i to je bilo pobedničko jelo. Masa odlepila jer je inače lik prvi ispao u takmičenju, a kasnije ga vratili 5-6 emisija pre finala, i on pobredi.
- Post n°86
Elektro Lazzi wrote:Jao ne znam da li si pratio hrvatski Masterchef, pobedio je lik Hrvos iz Tomislavgrada, "dekonstruisao" je lokalni burek tako što je biftek zamotao u kupovne kore, i to je bilo pobedničko jelo. Masa odlepila jer je inače lik prvi ispao u takmičenju, a kasnije ga vratili 5-6 emisija pre finala, i on pobredi.
Nisam, skoro da ne gledam tv, samo sam uhvatio par isječaka iz prošlosezonskog BiH masterchefa jer sam poznavao jednog od učesnika.
Je li sjeckao biftek ili ga je cijelog urolao u kore? Zvuči mi skroz bezvezno a sad mi se to i jede. I ne samo što mi se jede već mi se i pravi nešto slično.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°87
Uzeo je ceo komad bifteka, umotao ga u kupovne kore one za pitu, i kao oduševio žiri. Mislim da je emisija bila žestoko nameštena, a lik se inače preziva isto kao i član žirija.
- Post n°88
Hercegovački Velington.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.