Patriote srpske
- Guest
- Post n°951
Re: Patriote srpske
moram da priznam da sam tek sada pogledao. ovaj bata zvuči jednako uverljivo kao onaj iz Novog Sada što viče Sram te bilo
- Post n°952
dečko multitaskuje, biće na levijatan listi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°953
pogled onog jadnog kera je sve rekao
- Guest
- Post n°954
Sa stranice Patriote srpske:
Kako vas je lako obmanuti i prevarili. Momak koga slavite kao heroja jer je upao kolima u kasarnu u Obrenovcu i provozao krug pa izasao je Filip Radovanovi radi u SKC..Jegorovicev covek..predsednik Levitijana u Obrenovcu..idu na lokalne izbore..on je prvi na listi.ovim cinom hoce da privuce Obrenovcane koji su protiv migranata da glasaju za njega..i nije u stanicu MUP-a priveden. Eno ga kod Gandija u kaficu se napija.
Kako vas je lako obmanuti i prevarili. Momak koga slavite kao heroja jer je upao kolima u kasarnu u Obrenovcu i provozao krug pa izasao je Filip Radovanovi radi u SKC..Jegorovicev covek..predsednik Levitijana u Obrenovcu..idu na lokalne izbore..on je prvi na listi.ovim cinom hoce da privuce Obrenovcane koji su protiv migranata da glasaju za njega..i nije u stanicu MUP-a priveden. Eno ga kod Gandija u kaficu se napija.
- Post n°955
To je murar bond napisao, pa se sad prenosi dalje
Inace snimak i vest su mi preplavili fb feed , svaka desnicarska grupa i stranica ga je okacila po vise puta
Inace snimak i vest su mi preplavili fb feed , svaka desnicarska grupa i stranica ga je okacila po vise puta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°956
Tacno n brzinu skupljaju antiimigrantske glasove.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°957
Bas toErős Pista wrote:Tacno n brzinu skupljaju antiimigrantske glasove.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°958
Ali kod Gandija u kafiću se napija...znam da nije ništa smešno ali mi je i dalje smešno.
- Post n°959
Meni ovo smesno, morao sam i licno da se uverim
hahahahahahahah prvi lajk na ovom tvitu: miroslav čučković sns predsednik opštine obrenovac https://t.co/Uz8MXtSMeE
— иван__дамн (@ivan__damn) May 6, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°960
I ja. Stvarno jeste.
Last edited by Erős Pista on Thu 7 May 2020 - 11:13; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°961
Iako su potpuno providni, to ne menja ništa, nažalost. Teletabisi ionako reaguju samo na ono što im iskoči na fejsbuku od drugih teletabisa i nemaju nikakav kritički aparat. Tačno razmišljam razgovor sa nekima od njih. "Pa šta ako je u SNS, kakve to veze ima, i tamo ima ljudi koji ne žele da im migranti siluju vikendice i obiju ćerke, svi treba ovako da radimo ali su SRBI PIČKE".
- Post n°962
_____
- Post n°963
Haha, teletabisi.
Teletabisi koje vidim na fejsu su u fazonu "Progledajte, otvorite oči!"
Teletabisi koje vidim na fejsu su u fazonu "Progledajte, otvorite oči!"
- Guest
- Post n°964
Usvojio sam taj izraz od Disidenta, a ne znam odakle njemu.
Savršeno opisuje tu vrstu selektivnog slepila, samo skačeš kao debil kad ti neko pusti nadražaj kroz moždano stablo, nije bitno ko - tipa mrziš Vučića a ponavljaš naslove iz Informera kao da si u posedu velike tajne ("Jesi li ČUO da Šiptari u Nišu masovno kupuju srpska imanja"? "Nisam ČUO nego sam video na naslovnoj Informera ali za razliku od tebe imam dovoljno svesti da povežem nadražaj sa njegovim izvorom").
Savršeno opisuje tu vrstu selektivnog slepila, samo skačeš kao debil kad ti neko pusti nadražaj kroz moždano stablo, nije bitno ko - tipa mrziš Vučića a ponavljaš naslove iz Informera kao da si u posedu velike tajne ("Jesi li ČUO da Šiptari u Nišu masovno kupuju srpska imanja"? "Nisam ČUO nego sam video na naslovnoj Informera ali za razliku od tebe imam dovoljno svesti da povežem nadražaj sa njegovim izvorom").
- Post n°965
1+Halászlé wrote:Iako su potpuno providni, to ne menja ništa, nažalost. Teletabisi ionako reaguju samo na ono što im iskoči na fejsbuku od drugih teletabisa i nemaju nikakav kritički aparat. Tačno razmišljam razgovor sa nekima od njih. "Pa šta ako je u SNS, kakve to veze ima, i tamo ima ljudi koji ne žele da im migranti siluju vikendice i obiju ćerke, svi treba ovako da radimo ali su SRBI PIČKE".
1+Halászlé wrote:Usvojio sam taj izraz od Disidenta, a ne znam odakle njemu.
Meni je omiljeni primer iz radnje oko ubistva pevacice kada mi komsija, majstor za ves masine, svake nedelje uzme informer/srpski telegraf sa dva prsta, onako ga izdigne da samo pogleda naslovnicu i kaze Vidis ti ovo jebote, sekta/placenik/muz/ubio je tajkun/ubio je robijas itd sta vec, kao da je upitanju apsolutna istina. Naravno nova svake nedelje.
Izraz sam pokupio od koji ga koristi da opise isti fenomen
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°966
PA OVI IZBORI VEC SADA POSTAJU SPEKTAKL
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°967
Buahahah, ladno na sajtu opštine...
https://obrenovac.rs/?page_id=9585
https://obrenovac.rs/?page_id=9585
- Guest
- Post n°968
[size=30]- Nakon događaja, tužilaštvo je obavešteno i na osnovu činjenica kojima je raspolagala kriminalistička služba policije u Obrenovcu, krivično delo je kvalifikovano kao nasilničko ponašanje. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda snimka, tužilaštvo je u fazi prikupljanja još dokaza kako bi utvrdilo da li na strani osumnjičenog evetualno postoji još neko krivično delo, da li je izvršio napad na službeno lice ili neko drugo delo za koje se goni po službenoj dužnosti - rekla je za "Blic" tužilac Danijela Sinđelić.[/size]
[size=30]EveNtUaLnO[/size]
[size=30]pa ono, postoje izvesne indicije da je namerno ugrozio živote civila u kampu i pripadnika Vojske Srbije dok su obavljali dužnost u toku vanrednog stanja ali ne treba seći na panju...
[/size]
Last edited by Halászlé on Thu 7 May 2020 - 12:19; edited 1 time in total
- Post n°969
Zna se sta je u fokusu
https://vestidana.rs/
https://vestidana.rs/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°970
Halászlé wrote:[size=30]- Nakon događaja, tužilaštvo je obavešteno i na osnovu činjenica kojima je raspolagala kriminalistička služba policije u Obrenovcu, krivično delo je kvalifikovano kao nasilničko ponašanje. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda snimka, tužilaštvo je u fazi prikupljanja još dokaza kako bi utvrdilo da li na strani osumnjičenog evetualno postoji još neko krivično delo, da li je izvršio napad na službeno lice ili neko drugo delo za koje se goni po službenoj dužnosti - rekla je za "Blic" tužilac Danijela Sinđelić.[/size]
[size=30]EveNtUaLnO[/size]
[size=30]pa ono, postoje izvesne indicije da je namerno ugrozio živote civila u kampu i pripadnika Vojske Srbije dok su obavljali dužnost u toku vanrednog stanja ali ne treba seći na panju...
[/size]
Bar nije bacao đubre u 18:10.
_____
- Post n°971
U stvari, ovo je skroz tipično, kod nas ni Brejvikovština ne može da bude prava, samo fejk.
- Post n°972
Podrška za Fićka. Jedina istinita info je da je dobio 48h, još nije saslušan,znamo po kojim tačkama se tereti, očekujemo da tužilac bude fer i pusti ga da se brani sa slobode. Njegova devojka i još gomila svedoka će dati iskaz o napadima. Filip je dobro,i Bog dao sutra se vidimo. pic.twitter.com/3UgzaDZB7Q
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) May 7, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°973
slika izgleda kao cover alternative metal benda iz Mužlje koji utripuju da imaju vrh stvar i za 3 mjeseca na youtube skupe 112 pregleda i 8 lajkova