Patriote srpske
- Post n°501
Re: Patriote srpske
Kakvo će skidanje gaća da padne do izbora...
- Post n°502
...а коме је суђено да буде јебен, гаће му саме спадају?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°503
Plašim se da će spolno opštenje ići u drugom smeru.
- Guest
- Post n°504
Kondo wrote:pa ti bi thumbsupovao protiv ciganije i da su ovo postavili grobosi
pa evo vidi ovaj covek u ravnom selu koji je tuzio vodovod jer mu ne isporucuju vodu za pice, a naplacuju mu tako, da je fan arkanovskog smeca ne bi tuzio vec bi jeo govna. prosto crveno govno je smrdljivije, i losiji ljudi navijaju za njega.
- Post n°505
AZ-5 wrote:
Ljudina, vidi se lepo!
- Post n°506
hehe garisha hejluje simpatizera pp njegosa
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°507
eh gde su zuper, bosko, vucic, cirjakovic i levijatani da brane srbske svetinje
http://rs.n1info.com/Vesti/a544851/Pevacica-snimila-spot-na-temeljima-pravoslavnog-hrama-u-Novom-Brdu.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a544851/Pevacica-snimila-spot-na-temeljima-pravoslavnog-hrama-u-Novom-Brdu.html
- Guest
- Post n°508
kako bi reagovao da aca seltik snimi spot na temeljima džamije u jevremovoj
- Post n°511
e ali kad je n1 od svih medija je u fazonu 'STA NAM RADE'AZ-5 wrote:eh gde su zuper, bosko, vucic, cirjakovic i levijatani da brane srbske svetinje
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°512
Mr. Moonlight wrote:ali zato poštuješ lik i delo albane azizi
isto kao i ace seltika, ali ne znam sta tvorci zlocinackog poduhvata velika srbija i pocinioci najveceg broja zlocina 90ih mogu bilo kome da kenjaju. sve sto ih boli su isto radili drugima, ali vise.
Na današnji dan 1991. Godine, JNA je, zajedno sa TO Benkovac, ušla u selo Škabrnja kod Zadra, srušila Crkvu blažene djevice Marije, a nakon toga su na raznim mestima u Škabrnji ubili 41 hrvatskog civila. Sutradan, u obližnjem Nadinu ubijeno je još sedmoro civila.
— Fond za humanitarno pravo (@FHPHLC) November 18, 2019
- Guest
- Post n°513
ok, ajmo onda da se svetimo random, to je najsigurnije
osim ako nisi nešto pobrkao
osim ako nisi nešto pobrkao
- Guest
- Post n°514
niko se nikom ne sveti, kritikujem srpsko proseravanje o "unistavanju svetinja" dok se tudje gazilo i ubijalo.
- Guest
- Post n°515
meni smeta uništavanje svetinja, bilo čijih
igrom slučaja sam se rodio kao srbin
da li je dozvoljeno da mi smeta, iako sam srbin?
igrom slučaja sam se rodio kao srbin
da li je dozvoljeno da mi smeta, iako sam srbin?
- Guest
- Post n°516
ok je sto ti smeta, nego je vazno znati da je sve krenulo iz tvoje drzave kao projekat, tako da je "a sta su oni nama radili" losa fora. kao kad bi nemci plakali za drezdenom i berlinom.
- Guest
- Post n°517
npr uhapsili nacisti nemca levičara, nekim čudom preživeo logor, vraća se u svoj drezden i zaplače
ja bih mu dao to pravo
ja bih mu dao to pravo
- Guest
- Post n°518
mislim na one koji su bili nacisti i ucestvovali ili podrzavali naciste u ratu, isto to mislim i za ovde. nemaca levicara je tada bilo isto kao i 90ih srba koji su bili protiv poduhvata velika srbija, saka jada.
- Post n°519
zasto bi levicar koji je preziveo fazon dahau plakao osim od srece?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°520
Treba gledati pravo. Jer da se htelo gledati iza sebe, dobili bismo oči na potiljku. Treba ljubiti zemlju dece svoje, a ne dedova svojih. Jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo.
- Post n°521
Mr. Moonlight wrote:ali zato poštuješ lik i delo albane azizi
aljbana brate aljbana
ovo sa novim brdom je ozbiljan svinjac ali očekivano, tako će sutra i ostale crkve da budu albanske zadužbina dinastije nimani
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°522
Kondo wrote:Mr. Moonlight wrote:ali zato poštuješ lik i delo albane azizi
aljbana brate aljbana
ovo sa novim brdom je ozbiljan svinjac ali očekivano, tako će sutra i ostale crkve da budu albanske zadužbina dinastije nimani
uvek kada krenemo sa "albanskim sranjima" na kosovu, zastanimo i procitajmo ovaj tekst
https://pescanik.net/savremena-istorija-kosova/
- Post n°523
Може ли неко да ми објасни разлику између концепата "а шта су они радили нама" и "а шта смо ми радили њима"?
И зашто нас затрпава Гари са потоњим концептом, кад се овде не фура прва прича?
- Guest
- Post n°524
Kontam da li sam već čuo vijest o snimanju spota u srpskoj crkvi na Kosovu ili sam to umislio. guglu fala :
PRIŠTINA - U Hramu Hrista Spasa u centru Prištine albanska muzička grupa snimila je spot sa obnaženom pjevačicom i ostalim članovima benda koji igraju i pjevaju unutar hrama.
- Guest
- Post n°525
Sotir wrote:Може ли неко да ми објасни разлику између концепата "а шта су они радили нама" и "а шта смо ми радили њима"?
razlika je u tome ko je poceo i sa kojim ciljevima, a sve o kosovu sazeto mozes procitati u tekstu koji sam okacio. nema na cemu.