Patriote srpske
- Guest
- Post n°276
Re: Patriote srpske
zastave su ruskih divizija koje su jedine oslobodile grad, to je bar poznato
- Post n°277
Hortijevci i ustase, tzv. mitteleuropa, nisu hteli na Hemus pa su morali Rusi.
Zla sudbina stati sade.
Zla sudbina stati sade.
- Post n°279
bruno sulak wrote:ma to je stari cobetov gvint da opre dobro dok iz partizana ne ispadne sve sto mu smeta a ostane ispravna nacija. isto i sa rusima danas (mada u manjoj meri).
Dok se Vučić partizanima uopšte, totalno ne bi bavio (osim u negativnom kontekstu) da nije ovih veza sa ovim i ovakvim vrhom Rusije koji se baziraju na nečemu za 180 stepeni različitom. Isto važi i za Zupera.
- Post n°280
Ja nikada nisam proslavaljao Orbanove uspehe za razliku od drugova na forumu jobikove uspehe.
Ti Starovlaski Sade nisi drug i zato bi mogao da nam saopstis razliku izmedju fidesa i jobika?
To da bi drugovi bolje razumeli.
Ti Starovlaski Sade nisi drug i zato bi mogao da nam saopstis razliku izmedju fidesa i jobika?
To da bi drugovi bolje razumeli.
- Post n°281
KinderLad wrote:bruno sulak wrote:ma to je stari cobetov gvint da opre dobro dok iz partizana ne ispadne sve sto mu smeta a ostane ispravna nacija. isto i sa rusima danas (mada u manjoj meri).
Dok se Vučić partizanima uopšte, totalno ne bi bavio (osim u negativnom kontekstu) da nije ovih veza sa ovim i ovakvim vrhom Rusije koji se baziraju na nečemu za 180 stepeni različitom. Isto važi i za Zupera.
Ja koliko vidim drug Vucic se divi KP Kine.
- Post n°283
I, mislim, još jedna stvar zbog koje je sve ono što okružuje proslavu jedna sočna revizija: Drugi svetski rat nije lišen nacionalne komponente, daleko od toga. Ali svođenje sukoba u Evropi 1939-45 skoro isključivo na nacionalne komponente je 1 lepa revizija (ne kažem da je Zapad imun od toga, daleko bilo, samo on ga svodi skoro isključivo na ideološki sukob). Dok u nekim aspektima, posebno onima kada se taj "nacionalnost" tog sukoba "osavremenjuje" za današnje vreme - reč je zapravo o čistom falsifikatu.
- Post n°284
Ne mogu ispratim sve jer sam mamuran na radni dan
Ali u principu su nas komuniste saveznici preveslali, u smislu da je najveci teret u jurisu na berrlin pao na nase grbace, Da bi danas neki ljoticevci, domobrani i ostala fukara pricala kako su eto neki cetnici i gistro pokreti otpora oslobadjali tvrdjavu eveopu
Jeate kurac
Ali u principu su nas komuniste saveznici preveslali, u smislu da je najveci teret u jurisu na berrlin pao na nase grbace, Da bi danas neki ljoticevci, domobrani i ostala fukara pricala kako su eto neki cetnici i gistro pokreti otpora oslobadjali tvrdjavu eveopu
Jeate kurac
- Post n°285
Izgrebo Miša pic.twitter.com/5QKutjtEIT
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 21, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°286
useljavaju se djb cirjakovic i zuper, livestream na kanalu baka praseta
- Post n°287
Joj, pa ovo su upiši...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°288
Eto sta se desi nakon ovakve fotke
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°290
Cek cek, kakve su ovo nevolje u raju?ficfiric wrote:Izgrebo Miša pic.twitter.com/5QKutjtEIT
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 21, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°291
aj da pogađam...đakon Nenad Ilić objavio je na fejsu viralnu, kratku poruku neslaganja sa odlukom Sinoda da odlikuje Vućića. i posle toga, Levijajanci se druže sa njegovim sinom.
ja da sam ogavno poltronsko govance Miša Vacić, to bi mi bilo dovoljno da se za svaki slučaj malo distanciram od druge žbirovske ispostave. lako se to posle napegla.
ja da sam ogavno poltronsko govance Miša Vacić, to bi mi bilo dovoljno da se za svaki slučaj malo distanciram od druge žbirovske ispostave. lako se to posle napegla.
- Post n°292
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°293
Mozda je i pukla tikva, misa je u svako pogledu jadnija i slabija ispostava od levijatanaPapa Lazarou wrote:aj da pogađam...đakon Nenad Ilić objavio je na fejsu viralnu, kratku poruku neslaganja sa odlukom Sinoda da odlikuje Vućića. i posle toga, Levijajanci se druže sa njegovim sinom.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°294
Papa Lazarou wrote:aj da pogađam...đakon Nenad Ilić objavio je na fejsu viralnu, kratku poruku neslaganja sa odlukom Sinoda da odlikuje Vućića. i posle toga, Levijajanci se druže sa njegovim sinom.
Izbacio si najbitnije iz jednacine-pocetak svega.
- Post n°295
Ovako treba?
Papa Lazarou wrote:aj da pogađam... U pocetku bog stvori nebo i zemlju a zemlja bese bez oblicja i pusta...a onda đakon Nenad Ilić objavio je na fejsu viralnu, kratku poruku neslaganja sa odlukom Sinoda da odlikuje Vućića. i posle toga, Levijajanci se druže sa njegovim sinom.
- Guest
- Post n°296
hahaha kakve zuperuskokovstine
Alo! Veoma važno. Smo sreli lika koji radi u Vojsci Srb, dole u jednoj bazi kod Kopnene zone. Traži stan u Nisu, kaze: povlači se vojska odozdo, deo u Nis, deo u Surdulicu.
— Rade Vuckovic (@SirDorianWild) October 21, 2019
Pa zašto?
Dolazi NATO -Preševo i Bujanovac su predati.
Šta se govno pičkousto dogovorilo narodu iza ledja?
- Guest
- Post n°297
ne ne, mislimd a nije ništa tako. tvitovao je Radomirtm pre recimo par meseci kako su (ako se dobro sećam) u G. Principa neke prostorije u kojima su bili naprednjaci, pa se u njih uselio Levijatan, pa onda Miša Vacić. tako neki sled događaja. pa valjda Miša sad tek stigao da malo uredi obitavalištePapa Lazarou wrote:aj da pogađam...đakon Nenad Ilić objavio je na fejsu viralnu, kratku poruku neslaganja sa odlukom Sinoda da odlikuje Vućića. i posle toga, Levijajanci se druže sa njegovim sinom.
- Guest
- Post n°298
a ipak nisam dobro upamtio, delili su naprednjačke prostorije...
Hej, jel se sećate onih SNS prostorija u Gavrila Principa što ih koriste Miša Vacić i Srpska desnica?
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 5, 2019
E pa, dobili su pojačanje. Miši ostavilo pola, pola dalo ljubiteljima kuca. pic.twitter.com/uKzs8L88Ul
- Guest
- Post n°300
kako pored takvih smecarskih fasistickih patriota ne pozeleti srbiji da nestane