Patriote srpske
- Post n°51
Re: Patriote srpske
- Post n°53
Najleše bi molio twitter korisnike da podgreju Paju za moralnu dilemu iz slučaja: Dalmatinac protiv građanke Vanje Ćalović.
Gorim od znatiželje kako bi na konkretnom primeru izgledalo veštačenje biroa za bioetičke nedoumice "Levijatan".
Gorim od znatiželje kako bi na konkretnom primeru izgledalo veštačenje biroa za bioetičke nedoumice "Levijatan".
- Post n°55
Rečnih stranih reči i izraza pic.twitter.com/6ipiS0BbIu
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) October 12, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°56
- Guest
- Post n°59
Svastika je drevni simbol koji oznacava kretanje velikog medveda oko polarisa i 4 godisnja doba - ornamente tipa "mramorac " mozete videti i u zbirkama narodnog muzeja u Beogradu , radjeni su tehnikom iskucavanja na srebru - pronadjeni su u grobovima u centralnoj Srbiji i poticu iz gvozdenog doba 6 vek pre nove ere .卐
Srbski drevni simbol.
- Post n°60
Odlicno, neka i to ponesu prekosutra na proslavu oslobodjenja
- Post n°62
Radule da stavi u novi grb. SImbol vinčanske civiliizacije!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°64
Да али оригинал свастика иде у супротном смеру. Ова је Хићина.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°65
Kek
Imam samo da vam kažem da je lik iz Borče koji me je urnisao na mrežama, vređao maksimalno i bio jedan od glavnih glasnogovornika u svim medijima protiv Mona i mene, završio u zatvoru jer su ga uhvatili na granici sa 25kg droge. Prijatno veče svima. Posebno VELIKIM Srbima.
— Sophia (@sodzinjon) October 18, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°66
Disi, jel znas ko je lik?
_____
- Post n°67
nemam pojma, vidim da su juce uhapsen neki lik koji je kolcima svercovao marihuanu iz srbije u cg
A izgleda da se dezurna patrijotska pandurcina uznemirila
A izgleda da se dezurna patrijotska pandurcina uznemirila
Бићеш због других разлога.
— Ненад Ђорђевић :flag_rs: (@srpskalegija) October 19, 2019
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°68
PRIJEPOLjE - U noći između četvrtka i petka, jedno lice uhapšeno je u blizini državne granice Srbije i Crne Gore kod Jabuke, nakon što je u kolicima pokušalo da prokrijumčari gotovo 31 kilogram narkotika, a za više osoba se traga, saznaje prijepoljski portal PP Media.
Pročitajte još: ŠOK ZA CARINIKE: Kondukter iz Srbije uhvaćen sa ogromnom količinom droge
Pripadnici Regionalnog centra granične policije ka Crnoj Gori, osujetili su nesvakidašnji pokušaj šverca droge. Naime, kako taj portal saznaje na nepristupačnom terenu, mimo graničnog prelaza Jabuka, granični policajci uočili su više lica kako guraju kolica i prelaze sa teritorije jedne države u drugu. Prilikom pokušaja legitimacije, više osoba dalo se u beg, dok je jedna lišena slobode. U kolicima se nalazio džak sa tovarom za koji se sumnja da je marihuna.
Policija intenzivno traga na pronalasku ostalih osoba uključenih u ovaj nesvakidašnji šverc.
http://91.222.5.72/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:824945-Kolicima-gurali-dzak-droge-a-onda-je-naisla-policija
Pročitajte još: ŠOK ZA CARINIKE: Kondukter iz Srbije uhvaćen sa ogromnom količinom droge
Pripadnici Regionalnog centra granične policije ka Crnoj Gori, osujetili su nesvakidašnji pokušaj šverca droge. Naime, kako taj portal saznaje na nepristupačnom terenu, mimo graničnog prelaza Jabuka, granični policajci uočili su više lica kako guraju kolica i prelaze sa teritorije jedne države u drugu. Prilikom pokušaja legitimacije, više osoba dalo se u beg, dok je jedna lišena slobode. U kolicima se nalazio džak sa tovarom za koji se sumnja da je marihuna.
Policija intenzivno traga na pronalasku ostalih osoba uključenih u ovaj nesvakidašnji šverc.
http://91.222.5.72/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:824945-Kolicima-gurali-dzak-droge-a-onda-je-naisla-policija
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°69
Jedan od ove dvojice po svemu sudeci
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°70
granični policajci uočili su više lica kako guraju kolica
Пошто сумњам да носе ИЦ ђозлуке, то "уочили" није било у смислу "опазили", него изгледа будале нису подмазали колица па их одала шкрипа. Како рече иследник Бриско у Лордеру, "срећа наша што су глупи".
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°72
Али стварно, толико су зарђали да нису могли да попакују то у ранце, него ајд да гурамо колица по некој вукојебини.
- Post n°73
ja zamislio da guraju ona kolica iz tempa fazon
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°74
Ма ја одмах замислио грађевинска, ал' нисам успео да замислим нека која не шкрипе бар мало. Од шест комада, једна мора да креште.
_____
- Post n°75
Zasto bih samo ja gledao strim uzivo Bake Praseta sa drugarima iz teretane, Levijatanom?